5
easycredit
oт 200 лв
до 2500 лв
от 4 месеца
до 9 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта

Характеристика на Изи Кредит

Изи Кредит е най-известната финансова компания за потребителски кредити в България. Първият офис на Изи Кредит отваря врати през 2005 г. във Видин. От тогава до сега фирмата се утвърди на пазара с етичност и отговорност към клиентите си, лесно и постижимо кредитиране. Повече от 3500 консултанти и служители в над 130 офиса в страната, съдействат на все повече нарастващия брой хора желаещи да получат кредит. Огромното предимство на компанията се дължи именно в бързото, безкомпромисно и персонално отношение към клиента. 

Изи кредит

Видове Изи Кредит

Изи Кредит

Леснодостъпен кредит, кандидатствате само с личната си карта.

Може да получите сума до 3000 лева, ако сте клиент на фирмата, но ако това ви е първия заем, могат да ви отпуснат 1000 лева.

С Изи Кредит можете да получите желаната сума до 24 часа в офис на компанията или във вашия собствен дом. Изплащането става на седмични вноски.

Изи Месец

Изи Месец е кредит, който се изплаща на равни месечни вноски. Могат да ви отпуснат суми от 200 до 2500 лева, с избран от вас срок на изплащане 4,5,6,7,8 или 9 месеца. Като усвояването на парите става в срок от 24 часа, в офис на компанията или във вашия дом.

Кредит Пенсионер

Както се подразбира от името, това е заем за хора в пенсионна възраст и е съобразен с техните парични възможности. Сумата за която могат да кандидатстват пенсионерите е от 100 до 2500 лева, с удобен период на погасяване от 3 до 12 месеца.

С бързо одобрение и усвояване на сумата до 24 часа в офис на фирмата или в комфорта на собственият ви дом.

Изи Макс

Този кредит е формиран специално за работещи хора, които получават аванс и заплата всеки месец.

Изи Макс предоставя суми от 600 до 5000 лева на своите клиенти. С двуседмични вноски и преференциални степени на оскъпяване. Може да получите желаната от вас сума до 24 часа след одобрението в клон на фирмата или във вашия дом.

Изи кредит пари навреме

ИЗИ 2

За ИЗИ 2 може да кандидатствате само с лична карта за суми от 400 до 4000 лева. След одобрение, получавате заема в рамките на 24 часа в офис на компанията или Вашия дом. Без необходимост от доказване на доход.

ИЗИ ИНКРЕДО

ИЗИ ИНКРЕДО е най-новия продукт на дружеството. Създаден за потребностите на  работещи хора с доказан доход. Процеса на кандидатстване е бърз и лесен, без чакане и тежки процедури. 

Може да получите суми от 1250 до 8000 лева, с дълъг срок на изплащане от 1 до 3 години с месечни вноски.

ВИП ИЗИ 

Изи Кредит предлага на своите VIP клиенти атрактивен ВИП ИЗИ заем. Освен желаната сума те ще получат и доста привилегии.

Във VIP групата влизат клиенти на „Изи Асет Мениджмънт“ АД. Които трябва да натрупат 20000 наградни бонус точки в създадената за тях VIP сметка.

За да станете VIP клиент трябва да попълните поле 11 на Предложението за сключване на договора за паричен заем, когато заявявате своя следващ кредит. Също така печелите допълнителни бонус точки, когато стоите на определена сума във VIP сметката минимум един заем. Одобрението на заема е бързо и улеснено, като ще получите отговор в рамките на 2 часа.

Изи Кредит – Програма лоялност

EasyBonus е специалната програма създадена за лоялните клиенти на фирмата.

При всеки следващ, нов кредит Вие печелите бонус точки. Които се равняват на сумата по  кредита, умножен по неговата поредност. Можете да използвате бонус точките си по няколко начина:

  • Да се превърнете в VIP клиент
  • За приятни подаръци
  • Отстъпка от следващ кредит

Ако се забавите с вноските си по заема, ще продължите да получавате EasyBonus. Ако закъснеете с 3 дни, вземате максималния брой точки. Ако се забавите с 5 дни, получавате 50% техният размер, а при просрочие до 10 дни – 20% от размера на бонус точките.

Изи Кредит в Български пощи

За заем от Изи Кредит може да кандидатствате в повече от 2000 пощенски клона на територията на България. За суми от 100 до 5000 лева, с достъпни седмични и месечни плащания. За да кандидатствате ви е нужна само лична карта без да предоставяте допълнителни документи. В рамките на няколко минути консултант на фирмата ще се свърже с Вас, за да ви предложи най-удачния продукт за вашите нужди. При одобрение можете да получите желаната от вас сума в брой, в удобен за вас пощенски клон, като погасяването също може да се извърши във всяка пощенска станция предлагаща продуктите на компанията.

изи кредит онлайн

Заем онлайн

За удобство на своите клиенти Изи Кредит препоръчва кандидатстване изцяло онлайн. Това става ,чрез Изи Кредит ОНЛАЙН и Easy Credit Mobile. С тях лесно и бързо можете да подадете документите си, да получите желаната сума, както и да погасявате сметките си с кредитна/дебитна карта, от удобството на собствения си дом.

Цялата процедура по дистанционното кандидатстване е леснодостъпна, просто следвате стъпките:

  • Сваляте безплатния софтуер Easy Credit Mobile или влизаш в сайта на компанията
  • Подбираш най-подходящия за вас заем и период на погасяване
  • Попълвате личните си данни
  • Изпращате заявката си
  • Подписвате договора онлайн
  • Получавате сумата по сметката си

Често задавани въпроси

Как мога да се свържа с Изи Кредит?

С Изи Кредит може да се свържите по няколко начина. Чрез телефонен номер, като попълните онлайн формуляр на сайта на фирмата, изпратите имейл, зададете своите въпрос на виртуален агент, който ще се свърже с вас.

Защитени ли са личните ми данни?

Личните данни на клиента се пазят при стриктно следване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни. 

Мога ли да изплатя заема си предсрочно?

Да, ако имате възможност можете да погасите заема си изцяло или частично. Което ви дава възможност да намалите разходите си по кредита.

Има ли услуга събиране на погасителните вноски от дома ми?

Да, тази услуга за събиране на вноски е много удобна, за много от клиентите на дружеството. Без да губите време и да напускате вашия дом, кредитен консултант ще ви посети на място. По този начин получавате индивидуално отношение и внимание.

Какво се изисква за да стана кредитен консултант?

За да станеш кредитен консултант е важно да си общителен, приветлив и амбициозен. Изи Кредит не поставя никакви ограничения към своите кандидати, като образование, възраст, стаж, пол.