4.5
finstart
от 5,000
до 200,000 лв.
От 12 месеца
До 60 месеца
Срещу обезпечение
с недвижим имот
За български граждани
Фиксирана лихва

FinStart е съвременно финансово дружество за ипотечни кредити, което е част от международната група MVFinance. От 2013-та насам групата обединява големи компании за потребителско кредитиране в Източна и Южна Европа. Холдингът предоставя финансови услуги в четири държави: България, Македония, Румъния и Испания. За марката FinStart работи професионален екип с богат опит в кредитирането и финансовата сфера, който не спира да анализира и развива пазара, докато следи за всички новости.

Търговският отдел обновява продуктовото портфолио, така че то да отговаря на нуждите на потребителите. А на днешно време често се случва те да попаднат в непредвидена финансова ситуация и да имат нужда от пари. Така идва идеята за гъвкавия кредитен продукт FinStart – бърз кредит за физически лица срещу обезпечение с недвижим имот.

Кредитите са в размер от 5 000 до 200 000 лева, като се погасяват на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца.  FinStart се стремят към бързо и професионално обслужване, съчетано с индивидуален подход. Ипотечният кредит FinStart може да се използва както за рефинансиране на друг заем, така и за обединяване на няколко по-малки такива. Има възможност за изплащане с по-ниска месечна вноска, за да разполагате с повече средства от дохода на месец. Целта на FinStart при разработването на продукта е била да улеснят ежедневието на хората и да му помогнат в следните случаи:

 • при ремонт или закупуване на жилище;
 • при закупуване на нова кола;
 • за покриване на нужда от оборотни средства;
 • за оптимизиране на кредитните вноски и обединяването им в една на месец;
 • за осъществяване на различни планове и проекти, които изискват повече финансови средства.
Какви са предимствата и недостатъците на Finstart

Какви са предимствата и недостатъците на Finstart

 • Безплатно разглеждане на подадените документи за кредит и безплатна оценка на недвижим имот;
 • Няма необходимост от много документи, поръчители, доказване на доходи, трудов договор и добра кредитна история;
 • Лесно и бързо кандидатстване с отговор до 24 часа;
 • Изплащане на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца;
 • Няма скрити условия и допълнителни такси;
 • Фиксирана лихва и фиксирана месечна вноска;
 • Опция за кандидатстване чрез лесна и кратка онлайн форма от всяка точка на страната;
 • Възможност за избор на най-удобния и лесен метод за изплащане на месечните погасителни вноски;
 • Няма нужда да чакате на опашки, защото процедурата е максимално улеснена.

Недостатъкът е, че трябва да предложите недвижим имот като обезпечение, за да получите парите. Трябва да бъдете напълно сигурни, че можете да погасите заема преди да решите да го изтеглите. В противен случай, може да загубите предложения недвижим имот.

Видове кредитни услуги, предлагани от Finstart

Видове кредитни услуги, предлагани от Finstart

Ипотечен кредит без доказване на доход и трудов договор

Когато Ви е необходима по-голяма сума пари, при усложнена финансова ситуация, кредитът на FinStart срещу обезпечение с недвижим имот осигурява суми до 200 000 лева, без да се изисква доказване на доходи. Не е необходимо и да се предоставя трудов договор или друго доказателство за постоянен доход. Поръчителите също не са задължителни.

Рефинансиране и обединяване на кредити с FinStart

Когато стигнете до там, че да имаме доста кредитни задължения към различни финансови институции, които имат различни вноски и падежи, тогава трябва да предприемете нещо, за да подобрите положението си. Тази ситуация е затруднена, нормално е да пропуснете или забравите някое плащане. А това се отразява на кредитната Ви история. В случая е необходимо обединяване на задълженията и рефинансиране, за да се плаща само една месечна вноска.

С FinStart може да се договорите тя да бъде по-ниска, за да разполагате с повече финансови средства на месец и за да спестите с времето значителна сума пари. Добрата новина е, че дори да става дума за просрочени и проблемни кредити, с FinStart можете да решите всички проблеми. Имате възможност да изтеглите заем, който да изплащате на равни месечни вноски, които са изцяло съобразени с възможностите и нуждите Ви към момента.

Кога е подходящо да изтеглите FinStart кредит за обединяване на задълженията?

 • Когато искате да обедините задълженията си от различни заеми;
 • Когато искате да рефинансирате кредитите си без поръчител;
 • Когато искате да подобрите крадитната си история;
 • Когато искате да погасите просрочени и проблемни кредити;
 • Винаги, когато имате нужда от по-голяма сума пари с основателна причина.
FinStart бърз ипотечен кредит с лошо ЦКР 

FinStart бърз ипотечен кредит с лошо ЦКР 

Лицата с лоша кредитна история често не могат да платят просрочените си задължения или пък имат много бързи заеми за изплащане, които искат да обединят. Освен това, ако същите лица нямат постоянен официален доход или не са на трудов договор, ситуацията става още по-сложна. В този случай продуктът на Finstart върши идеална работа. Това е бърз кредит срещу ипотека върху недвижим имот, който се погасява на равни месечни вноски, избрани от Вас.

Всички бързи кредити с лошо ЦКР могат да бъдат рефинансирани и обединени, като се плаща само една месечна вноска. Хубавото е, че можете да кандидатствате от всяка точка на България и по всяко време да получите безплатна консултация. Не е небходимо да имате поръчители при тегленето на бърз кредит срещу ипотека на FinStart. Това е продукт, който има възможност за съобразяване с финансовите Ви възможности изцяло. 

Кога е подходящо да изтеглите FinStart бърз кредит с лошо ЦКР?

 • Ако имате закъснели вноски по други заеми;
 • При лоша кредитна история;
 • Ако искате да обедините всичките си задължения;
 • Когато търсите решение за просрочени и проблемни заеми;
 • Когато се нуждаете от повече финансови средства поради основателна причина.

Защо да изберете Finstart?

FinStart кредит срещу ипотека е съвременен кредитен продукт, който дава много предимства на потребителите. При него няма скрити такси и условия, няма и такса за предсрочно погасяване. Желаната от Вас сума се превежда веднага след вписване на първа поред договорена ипотека. Ще я получите на посочена от Вас банкова сметка. След това изплащате кредита на равни месечни вноски.

Как да кандидатствате за кредит от Finstart?

Как да кандидатствате за кредит от Finstart?

Кандидатстването за кредит срещу ипотека може да стане от всяка точка на страната. То става много бързо, лесно и удобно. Разглеждането на документите е напълно безплатно. Може да избирате между три варианта:

 • да изпратите искане за заем чрез попълване на онлайн формата за кандидатстване за кредит срещу ипотека на сайта, след което  консултант на FinStart ще се свърже с Вас и ще изготви окончателно становище в рамките на 24 часа;
 • да пoсетите един от офисите на Сити Кеш, които са част от партньорската мрежа на FinStart. Може да намерите най-удобния и близък за Вас офис. Бъдете сигурни, че той ще е отворен всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч. Има над 100 офиса на Сити Кеш в цялата страна;
 • да се свържете с FinStart по телефона. Ще Ви отговори консултант, който може да даде подробна информация относно всички стъпки при кандидатстване за кредит срещу ипотека от FinStart.

Как да се свържете с компанията

Може да се свържете с FinStart за безплатна консултация на телефон: 0700 70 999 или на мейл: [email protected]

FinStart са партньори със Сити Кеш и можете да посетите всеки един от офисите им в България. Централният офис се намира в град София, ул.Славянска 29, ет.7. Консултантите са на разположение всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 ч.

Заключение

FinStart e бърз кредит срещу обезпечение с недвижим имот за физически лица. Имотът може да бъде: апартамент, къща, земя или друг недвижим имот. Необходимо е да се намира в някой от големите градове на България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и други.

С FinStart бърз заем срещу ипотека имате възможност да рефинансирате и обедините всичките си кредити. Можете да плащате само една по-ниска месечна вноска и да осигурите финансови средства за осъществяване на други важни за Вас планове.

Изплащането на кредита става на равни месечни вноски за срок от 12 до 60 месеца. Имате възможност за избор на най-подходящата за Вас месечна вноска. Можете да изберете погасителен план според индивидуалните Ви потребности и желания.

Често задавани въпроси

Какви документи е необходимо да се представят при кандидатстване за кредит срещу обезпечение с недвижим имот?

Единственото, което е нужно за кандидатстване за FinStart кредит срещу ипотека е валиден документ за самоличност и копие от нотариалния акт на имота, който ще служи като обезпечение.

Как ще разберете дали сте одобрен за FinStart кредит срещу ипотека?

Представител на FinStart ще се свърже с Вас на посочения телефон или мейл до 24 часа след кандидатстване.

Къде можете да плащате вноските си по кредита срещу обезпечение с недвижим имот?

FinStart предлага два варианта за изплащане на месечните вноски по кредита. Единият е по банков път, а другият е в офис на EasyPay.

Какъв е срокът за изплащане на FinStart кредита срещу ипотека?

Срокът за изплащане на FinStart кредит срещу ипотека е от 12 до 60 месеца, като се изплаща на равни месечни вноски. Вие избирате погасителния план и размера на кредита. Консултантите на FinStart ще Ви помогнат да изберете най-подходящия за Вас вариант, който е изцяло съобразен с индивидуалните Ви възможности и нужди.

Каква е лихвата по FinStart кредит срещу обезпечение с недвижим имот?

Лихвата по кредита срещу обезпечение с недвижим имот зависи от вида на продукта, който сте избрали да ползвате. Важно е да се посъветвате с кредитен консултант, за да изберете това, което е най-добро и подходящо за Вас.

Можем ли сами да определяме размера на вноските, с които да изплащаме FinStart кредит срещу ипотека?

Можете да избeрeте погасителния план на ипотечен ви кредит, и той да бъде съобразен с нуждите и желанията Ви. FinStart предлага гъвкави кредитни решения, с индивидуален подход към всеки един клиент.

Може ли срока на погасяване на кредита да бъде удължаван?

Срокът на погасяване по заема срещу обезпечение с недвижим имот не може да бъде удължен.

Има ли някакви неустойки, които се плащат при предсрочно погасяване на кредита срещу обезпечение с недвижим имот?

Няма такси при предсрочно погасяване на кредита.

Мога ли да се откажа от вече сключен договор за заем?

Възможно е да се откажете от вече сключен договор за паричен заем срещу обезпечение с недвижим имот до 14 дни след подписването на документите. Това е законно установеният срок.