Характеристика на Кредити със сигурно одобрение

Кредити със сигурно одобрение са така наречените бързи кредити, познати също като спешни заеми, кредити до заплата. Популярността им значително нарасна през последните години. Хората се решават на бързи кредити със сигурно одобрение за да решат финансовите си затруднения. Единственото, което се изисква е представяне на валидна лична карта. В рамките на няколко минути е възможно да бъдете одобрени и в същия работен ден да получите парите си. Тези кредити са оферирани от кредитни компании и при тях процедурата по отпускането на заем е бърза и без много документи и формалности, както е при банките.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредити със сигурно одобрение

Спешни кредити със сигурно одобрение

Спешните кредити са може би едни от най-търсените заеми днес. Към тях прибягват хора, които желаят да вземат суми до няколко хиляди лева, които трябва да бъдат върнати за кратък срок. Те могат да се теглят онлайн за броени минути, без да посещавате офис и да чакате на опашки.

За какво е подходящ бърз кредит със сигурно одобрение

Бърз кредит е подходящ при спешна нужда от пари за всякакви нужди и при невъзможност да чакате до заплата. Хубавото при тези кредити е, че не трябва да давате обяснение на кредитора за какво ще използвате парите. Много е важно да сте сигурни, че може да заплащате месечните си вноски, защото отложени и забавени плащания се отразяват на кредитната ви история.

Как да избереш най-приемливите за теб онлайн кредити със сигурно одобрение

За да изберете най-добрия кредит според нуждите си трябва добре да проучите финансовия пазар. Да съберете колкото може повече информация за различни банки и небанкови организации офериращи бързи кредити, както и всички техни параметри. Това може да стане, като посетите клоновете на кредитните компании и разговаряте на място с компетентни и професионални консултанти, разгледате сайтовете на компаниите, разговаряте с ваши познати, които са се възползвали от такива финансови продукти от дадена компания. Много е важно да знаете, какви са таксите и лихвите, какъв е периода на погасяване и т.н. 

Кандидатстване

След като сте избрали подходящата за вас фирма и сте проучили дали е коректна и легитимна може да преминете към кандидатстване.  

За онлайн бързи кредити със сигурно одобрение кандидатстването е с бърза и улеснена процедура, изцяло по електронен път от удобството на собствения ви дом чрез компютър, лаптоп, телефон. По всяко време на денонощието 24/7.

кредити със сигурно одобрение

Лихва

Ако за първи път теглите заем от небанкова финансова организация, той ще е с 0% лихва, така наречения безлихвен кредит. Това е чудесна опция, защото когато изплащате дълга си, ще върнете само сумата, която сте изтеглили. Всеки следващ заем от същата компания ще има прилежаща лихва, но ако се превърнете в редовен клиент със сигурност ще се възползвате от отстъпки.

Срок на погасяване

Нормално срока на погасяване на бързите кредити е 30 дни. Фирмите за бързи кредити редовно предлагат удължаване на срока, ако е наложително. Обикновено е в рамките на седмица до един месец. Ако ви се наложи отсрочка трябва веднага да се свържите с фирмата и да разговаряте със служителите, които винаги ще ви помогнат и насочат към най-правилния избор. Дори и да закъснеете с плащането и го направите в удължения срок, компанията ще продължава да гледа на вас с добро, защото сте направили всичко по силите си да погасите дълга си.

Процедура по получаване на парите

Онлайн кредитирането е изключително лесно и удобно. Около 15 минути са нужни да попълните документите, да ги изпратите и да чакате за окончателното становище за одобрение на заема.

След това желаната сума ще бъде при вас за много кратък период, понякога дори до минути. Какво по добро от това, ако наистина имате спешна нужда от пари точно сега. Дори усвояването на сумата е по няколко съобразени с клиентите метода. Може да ги получите по банков път, в офисина EasyPay.

кредит сс сигурно одобрени

Позитиви при кредити със сигурно одобрение

Онлайн кредити със сигурно одобрение от небанковите кредитни организации се отличават с излючително бърза процедура по кандидатстване и получаване на сумите по кредита.

Няма нужда да представяте поръчител или гарант, да доказвате доходи. Дори много компании не изискват от вас и трудов договор.

Ако изберете надеждна и легитимна кредитна компания следва да получите прозрачни и изгодни условия по заема. Което е предпоставка за създаване на надеждни, точни и трайни взаимоотношения.

Често задавани въпроси

Какво да правя ако ми трябват пари през почивните дни?

Много от фирмите кредитори работят събота и/или неделя. Искането ви може да бъде разгледано тогава и да получите желаната сума още същия ден. Друг вариант е да пусните заявлението си онлайн през почивните дни и фирмата да ги обработи още първия работен ден.

За какво се използват кредити със сигурно одобрение?

Те могат да се използват за най-разнообразни цели и нужди. Плащане на битови сметки и данъци, покупка на техника, лечение, тържества и много други.

Какво е бърз заем?

Това е малък потребителски кредит. Заем, който се отпуска за не дълъг период от време. Процедурата по кандидатстване и даване на кредита е кратка и лесна. В случай, че сте одобрени ще усвоите сумата до няколко часа.