Кредити със сигурно одобрение са така наречените бързи кредити, познати също като спешни заеми, кредити до заплата. Популярността им значително нарасна през последните години. Хората се решават на бързи кредити със сигурно одобрение за да решат финансовите си затруднения. Единственото, което се изисква е представяне на валидна лична карта. В рамките на няколко минути е възможно да бъдете одобрени и същия работен ден да получите парите си. Тези кредити са оферирани от кредитни компании и при тях процедурата по отпускането на заем е бърза и без много документация и формалности, както е при банките.

кредити със сигурно одобрение

Спешни кредити със сигурно одобрение

Спешните кредити са може би едни от най-търсените заеми днес. Към тях прибягват хора, които желаят да вземат суми до няколко хиляди лева, които трябва да бъдат върнати за кратък срок. Той може да се тегли онлайн за броени минути, без да ходиш до офис и да чакаш на опашки.

За какво е подходящ бърз кредит със сигурно одобрение

Той е подходящ при спешна нужда от пари за всякакви нужди и не ви е възможно да чакате до заплата. Хубавото при тези кредити е, че не трябва да давате обяснение на кредитора за какво ще използвате парите. Много е важно да сте сигурни, че може да заплащате месечните си вноски, защото отложени и забавени плащания се отразяват на кредитната ви история.

Как да избереш най-приемливите за теб онлайн кредити със сигурно одобрение

За да изберете най добрия кредит според нуждите си трябва добре да проучите финансовия пазар. Да съберете колкото може повече информация за различни банки и небанкови организации офериращи бързи кредити и всички техни параметри. Това може да стане, като посетите клоновете на кредитните компании и разговаряте на место с компетентни и професионални консултанти, разгледате сайтовете на компаниите, разговаряте с ваши познати, които са се възползвали от такива финансови продукти от дадена компания. Много е важно да знаете, какви са таксите и лихвите, какъв е периода на погасяване и т.н. 

Кандидатстване

След като сте избрали подходящата за вас фирма и сте проучили дали е коректна и легитимна може да преминете към кандидатстване.  

За онлайн бързи кредити със сигурно одобрение то е с бърза и улеснена процедура, изцяло по електронен път от удобството на собствения ви дом чрез компютър, лаптоп, телефон. По всяко време на денонощието 24/7.

кредити със сигурно одобрение

Лихва

Ако за първи път теглите заем от небанкова финансова организация, той ще е с 0% лихва,  така наречения безлихвен кредит. Това е чудесна опция, защото когато изплащате дълга си, ще върнете само сумата, която сте изтеглили. Всеки следващ заем от същата компания ще има  прилежаща лихва, но ако се превърнете в редовен клиент със сигурност ще се възползвате от отстъпки.

Срок на погасяване

Нормално срока на бързите кредити е 30 дни. Фирмите за бързи кредити обикновено предлагат удължаване на срока, ако е наложително. Той обикновено е в рамките на период от седмица до месец. Ако това ви се наложи трябва веднага да се свържите  с фирмата и да разговаряте с служителите, които винаги ще ви помогнат и насочат към най-правилния избор.  Дори и да закъснете с плащането и го направите в удължения срок, компанията ще продължава да гледа на вас с добро, защото сте направили всичко по силите си да погасите дълга си.

Процедура по получаване на парите

Онлайн кредитирането е изключително лесно и удобно. Около 15 минути са нужни да попълните документите и да чакате за окончателното становище за одобрение на заема.

След това желаната сума ще бъде при вас за много кратък период, понякога дори до минути. Какво по добро от това, ако наистина имате спешна нужда от пари точно сега. Дори усвояването на сумата е по няколко съобразени с клиентите метода. Може да ги получите по банков път, в офиси на EasyPay и  други.

кредит сс сигурно одобрени

Позитиви при кредити със сигурно одобрение

Онлайн кредити със сигурно одобрение от небанковите кредитни организации се отличават с излючително бърза процедура по кандидатстване и получаване на сумите по кредита.

Няма нужда да представяте поръчител или гарант, да доказвате доходи. Дори много компании не изискват от вас и трудов договор.

Ако изберете надеждна и легитимна кредитна компания следва да получите прозрачни и изгодни условия по заема. Което е предпоставка за създаване на надеждни, точни и трайни взаимоотношения.

Често задавани въпроси

Какво да правя ако ми трябват пари през почивните дни?

Много от фирмите кредитори работят събота и/или неделя. Искането ви може да бъде разгледано тогава и да получите желаната сума още същия ден. Друг вариант е да пусните заявлението си онлайн през почивните дни и фирмата да ги обработи още първия работен ден.

За какво се използват кредити със сигурно одобрение?

Те могат да се използват за най-разнообразни цели и нужди. От плащане на битови сметки и данъци, покупка на техника, лечение, тържество и много други.

Какво е бърз заем?

Това е малък потребителски кредит. Заем, който се отпуска за не дълъг период от време.Практиката по кандидатстване и отпускане на кредита е кратка и лесна. В случай, че сте одобрени ще усвоите сумата до няколко часа.