Онлайн кредити до минути се предлагат от небанкови кредитни организации. За удобство на клиентите тези продукти са изцяло онлайн, от комфорта на собствения ви дом, чрез лаптоп, компютър или дори мобилен телефон. Тези кредити стават все по-популярни и търсени от голям брой хора. Поради възможността да разполагат със свежи пари за належащи нужди. 

онлайн кредити до минути

Бързи онлайн кредити до минути

Съществуват много бързи онлайн кредити, обикновено процедурата за кандидатстване, одобрение и потвърждение отнема 10-15 минути. Това са малки бързи заеми оферирани от небанкови кредитни компании. За да кандидатствате единственото, което трябва да представите е валидна лична карта, без излишна и натоварваща документация. Задължително се прави проверка на кредитната ви история в ЦКР. Отпускането на сумата по кредита е в диапазон от 10-30 минути с няколко удобни за вас метода: офис на фирмата, чрез куриер, по банкова сметка, офис на Easy Pay.

Процедура по отпускане на онлайн кредити до минути 

Подаването на молбата за кредит става онлайн, от вашия дом или в клон на фирмата. В случай, че сте нов клиент след попълване и изпращането на заявлението, кредитора ще поиска от вас да потвърдите вашите данни с личната си карта. Разбира се трябва да осигурите и данните на вашата банкова сметка, по която да се изплати одобрената сума. 

Онлайн кредити до минути с автоматично одобрение 

Това е постижимо благодарение на интегрирани скоринг системи, с които е възможно да се възползвате от предварително решение още след допитването ви за кредит. Това води до приключване на целия процес до минути. Днес в повечето кредитни компании, където цялата процедура е по електронен път, изпращат потвърждение на договора за кредит с  SMS последвано от последната стъпка получаване на желаната сума.

Онлайн кредити до минути с 0% лихва

Чудесен избор са заемите без никакво оскъпяване, като връщате само сумата, която сте взели. Те са особено приложими при закупуване на техника, мебели, домакински уреди, които са на специални промоции и оферти за определен период от време. Големите вериги магазини си сътрудничат с банки и финансови компании за кредити. В тези случаи компаниите отпускат такива кредити по-скоро като маркетингова стратегия, за привличане на повече клиенти, отколкото за някаква печалба.

Онлайн кредити до минути за хора с лошо ЦКР

Има кредитни компании, които предлагат бързи кредити, дължими на вноски за хора с лоша кредитна история, за които повечето кредити от банки и небанкови организации са трудно реализуеми. Всички останали заеми от кредитни фирми следва да се изплащат при наличието на добра кредитна история и предварително уточнен погасителен план.

Онлайн кредити до минути

Избор на онлайн кредити до минути

Има голямо търсене и предлагане на такъв вид кредити в днешно време. За това е важно добре да проучите пазара. Като разгледате офертите на кредитните компании в техните официални сайтове, посетите офисите им. Дори бихте научили малко повече за предлаганите услуги от близки и познати, които са ползвали различни компании. За ваше улеснение в интернет може да намерите сайтове, които сравняват офертите на различните фирми и така да прецените, коя е най-добрата оферта за вас.

Небанкови компании предлагащи онлайн кредити до минути

Кредисимо

Кредисимо е една от фирмите доминиращи на кредитния пазар. Предлагаща бързи кредити с експресно одобрение и отпускане на пари. Бързо, лесно безплатно кандидатстване изцяло онлайн. Одобрение до 7 минути само срещу лична карта. 

Фирмата предлага безлихвен кредит за суми до 600 лева, ако го върнете в рамките на гратисният 30 дневен период. Друг продукт на компанията е заем за суми до 2500 лева с равни месечни вноски и погасяване в срок до 24 месеца.

Фератум

Фератум оферира онлайн кредити до минути, по-точно до 5-10 минути, с възможност да кандидатствате напълно онлайн и да усвоите сумата по кредита още същия ден. Можете да подавате своите заявления денонощно 24/7. От тези заеми могат да се възползват български граждани на възраст от 19 до 70 години, с постоянни доходи и чиста кредитна история. Компанията предлага кредит на вноски до 5000 лева и заем до заплата със суми до 1000 лева. Всеки първи заем е безлихвен, ако е върнат до 15 дни. Усвояването на средствата става в офиси на Easy Pay или по банков път. С гратисен период на погасяване, без скрити такси.

Вземи онлайн кредити до минути

Често задавани въпроси

Възможен ли е кредит за 10-15 мин?

Да, напълно е възможно да кандидатствате и да бъдете одобрени за кредит в рамките на 10-15 минути. В днешно време има много голям избор от небанкови кредитни компании предлагащи бързи кредити с експресно одобрение.

Мога ли да кандидатствам за заем от собствения си телефон?

Да, напълно е възможно да кандидатствате онлайн от своя телефон стига да имате добра интернет връзка. 

За какво се теглят онлайн кредити до минути?

Най-често до тези кредити прибягват хора, които се нуждаят спешно от финанси и нямат възможност да чакат до заплата. Непредвидени плащания, като ремонт, лечение, битови сметки, данъци и други са най-честите причини за тегленето им.