Нови Онлайн Кредити

На Българския пазар непрекъснато възникват фирми, предлагащи примамливи оферти за нови онлайн кредити. Има много начини хората да се информират за това от телевизионния екран, приятел или просто като потърсят в интернет. Независимо дали имате нужда от бърз кредит, потребителски, заем до заплата изборът е безкраен. По-надолу ще разгледаме някой от новите финансови оферти и фирми кредитори.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Нови онлайн кредити

Избор на Нови Онлайн Кредити

Най-важното при избора на фирма за нови онлайн кредити е да се отнесете отговорно и сериозно към целия процес. За да се намали опасността от допускане на грешки и да сте напълно осведомени за всички условия по новите видове заеми е добре да разговаряте с фирмен агент по телефона. Също така може да посетите физическия офис на компанията кредитор и да получите отговор на вашите въпроси от компетентен консултант. Целта е да добиете колкото може повече информация, да видите какво е отношението на фирмата към вас. Всяка една компания нова или не трябва да отговаря на професионални стандарти на обслужване и да се отнася лоялно и отговорно към клиентите си.

Нови онлайн кредити и лоялни програми

В периоди, като коледните празници и лятото много от кредиторите се въздържат от представянето на нови онлайн кредити. Защото това са моментите, когато хората харчат най-много пари и всеки заемодател очаква да привлече повече клиенти. Но в същия момент това е времето, когато на пазара се появяват нови фирми с примамливи оферти за нови онлайн кредити.

За да спечелят нови потребители все повече финансови институции предлагат първи безлихвен кредит. В действителност този бърз заем за нови клиенти е наистина безлихвен и без такса, с лихва 0% и ГПР 0%.

След появата на пандемията от Ковид-19 безлихвени кредити също се отпускат по Програма за гарантиране на безлихвени кредити в защита на хора, нямащи възможност да работят поради породилата се ситуация. Предназначението на тези кредити е да подпомогнат потърпевшите от икономическите последствия на пандемията. 

Друг начин фирмите кредитори да привлекат нови потребители е с лоялни програми. Всеки лоялен клиент може да се възползва от преференциални услуги. Като разглеждане на кандидатурата за онлайн кредит веднага, отпускане на по-големи суми, отстъпки по кредити, всеки пети заем да е безлихвен.

В днешно време все повече банки предлагат малки кредити, с незабавно разглеждане на документите и кратък срок на погасяване.

Нови онлайн кредити бързо и надеждно

Нови фирми за онлайн кредити

Постоянно се увеличава броя на финансовите организации предлагащи нови онлайн кредити.

Макс Кредит

Тази иновативна компания оферира актуални предложения и модерни финансови продукти. Тя предоставя потребителски и бързи заеми с максимална сума на усвояване 3000 лева. Компанията предлага на своите клиенти безплатни консултации, изгодни цени на кредитите, бързо усвояване на сумите, удобни вноски.

Микро Кредит

Това е иновативна и модерна фирма, предлагаща достъпни условия и бързо одобрение. Оферираните кредити са за суми от 200 до 3300 лева. Лихвата първите 30 дни е 0%. Отпуснатите суми се усвояват по банков път или в брой, а погасяването на задълженията е на равни вноски на седмична или месечна основа. С Микро Кредит няма нужда да доказвате доходи или че сте на трудов договор. Няма нужда от гаранция, поръчителство или обезпечение.

Кредит Инс

Кредит Инс е нова фирма за отпускане на краткосрочни кредити. Тя предоставя средства на българи, при опростена форма на кандидатстване и без поръчителство. Максималната сума, която може да получите  е от 200 до 4000 лева в брой. Срок на погасяване от 3 до 18 месеца. Всеки клиент може да избере срока на изплащане на кредита. Предлагат и опция за рефинансиране на вече съществуващи дългове.

Kinti.bg

Kinti.bg е иновативна и модерна фирма за бързи кредити, търговска марка на Макроадванс АД. Предлага кредит до заплата и кредит на вноски. Одобрението е до минути, без скрити такси. Първият взет кредит до заплата е с 0% лихва. Усвояване на суми от 50 до 500 лева с кратък период на погасяване от 5 дни до 30 дни. С Кредит на вноски може да получите до 3000 лева, а срока на изплащане е от 3 месеца до 2 години.

Вземи нови онлайн кредити

Често задавани въпроси

Наистина ли мога да изтегля заем изцяло онлайн?

Да, кандидатстването и подписването на договора се извършва изцяло онлайн, без да има нужда да посещавате офис. След одобрение, получавате предпочитаната сума в рамките на същия ден.

Как ще получа парите си?

Може да получите парите си по предпочитан от вас начин. По банков път, в брой, в офис на Easy Pay.

Кога мога да кандидатствам за нови онлайн кредити?

Можеш да кандидатстваш 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, дори и в празничните дни, от комфорта на собствения си дом. 

Какво да правя, ако не мога да си изплащам кредита?

Ако изпитвате затруднения при връщането на дълга си, трябва да се свържете с фирмата кредитор веднага. Те ще ви посъветват, какво е най-изгодно за вас в този момент.

Какво е ГПР?

Годишният Процент на Разходите показва реалната цена на кредита. Той включва лихвата и таксите по заема.

Защита на личните данни?

Всяка легална кредитна фирма е регистрирана в Комисията за защита на личните данни като Администратор на Лични Данни. И няма право да ги предоставя на трети лица.