На Българския пазар непрекъснато възникват фирми, предлагащи примамливи оферти за нови онлайн кредити. Има много начини хората да се информират за това от телевизионния екран, приятел или просто като потърсят в интернет. Независимо дали имате нужда от бърз кредит, потребителски, заем до заплата изборът е безкраен. По-надолу ще разгледаме някой от новите финансови оферти и фирми кредитори.

Най-добрите кредитни компании в България

5
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
Нови онлайн кредити

Избор на Нови Онлайн Кредити

Най-важното при избора на фирма за нови онлайн кредити е да се отнесете отговорно и сериозно към целия процес. За да се намали опасността от допускане на грешки и да сте напълно осведомени за всички условия по новите видове заеми е добре да разговаряте с фирмен агент по телефона. Също така може да посетите физическия офис на компанията кредитор и да получите отговор на вашите въпроси от компетентен консултант. Целта е да добиете колкото може повече информация, да видите какво е отношението на фирмата към вас. Всяка една компания нова или не трябва да отговаря на професионални стандарти на обслужване и да се отнася лоялно и отговорно към клиентите си.

Нови онлайн кредити и лоялни програми

В периоди, като коледните празници и лятото много от кредиторите се въздържат от представянето на нови онлайн кредити. Защото това са моментите, когато хората харчат най-много пари и всеки заемодател очаква да привлече повече клиенти. Но в същия момент това е времето, когато на пазара се появяват нови фирми с примамливи оферти за нови онлайн кредити.

За да спечелят нови потребители все повече финансови институции предлагат първи безлихвен кредит. В действителност този бърз заем за нови клиенти е наистина безлихвен и без такса, с лихва 0% и ГПР 0%.

След появата на пандемията от Ковид-19 безлихвени кредити също се отпускат по Програма за гарантиране на безлихвени кредити в защита на хора, нямащи възможност да работят поради породилата се ситуация. Предназначението на тези кредити е да подпомогнат потърпевшите от икономическите последствия на пандемията. 

Друг начин фирмите кредитори да привлекат нови потребители е с лоялни програми. Всеки лоялен клиент може да се възползва от преференциални услуги. Като разглеждане на кандидатурата за онлайн кредит веднага, отпускане на по-големи суми, отстъпки по кредити, всеки пети заем да е безлихвен.

В днешно време все повече банки предлагат малки кредити, с незабавно разглеждане на документите и кратък срок на погасяване.

Нови онлайн кредити бързо и надеждно

Нови фирми за онлайн кредити

Постоянно се увеличава броя на финансовите организации предлагащи нови онлайн кредити.

Макс Кредит

Тази иновативна компания оферира актуални предложения и модерни финансови продукти. Тя предоставя потребителски и бързи заеми с максимална сума на усвояване 3000 лева. Компанията предлага на своите клиенти безплатни консултации, изгодни цени на кредитите, бързо усвояване на сумите, удобни вноски.

Микро Кредит

Това е иновативна и модерна фирма, предлагаща достъпни условия и бързо одобрение. Оферираните кредити са за суми от 200 до 3300 лева. Лихвата първите 30 дни е 0%. Отпуснатите суми се усвояват по банков път или в брой, а погасяването на задълженията е на равни вноски на седмична или месечна основа. С Микро Кредит няма нужда да доказвате доходи или че сте на трудов договор. Няма нужда от гаранция, поръчителство или обезпечение.

Кредит Инс

Кредит Инс е нова фирма за отпускане на краткосрочни кредити. Тя предоставя средства на българи, при опростена форма на кандидатстване и без поръчителство. Максималната сума, която може да получите  е от 200 до 4000 лева в брой. Срок на погасяване от 3 до 18 месеца. Всеки клиент може да избере срока на изплащане на кредита. Предлагат и опция за рефинансиране на вече съществуващи дългове.

Kinti.bg

Kinti.bg е иновативна и модерна фирма за бързи кредити, търговска марка на Макроадванс АД. Предлага кредит до заплата и кредит на вноски. Одобрението е до минути, без скрити такси. Първият взет кредит до заплата е с 0% лихва. Усвояване на суми от 50 до 500 лева с кратък период на погасяване от 5 дни до 30 дни. С Кредит на вноски може да получите до 3000 лева, а срока на изплащане е от 3 месеца до 2 години.

Вземи нови онлайн кредити

Често задавани въпроси

Наистина ли мога да изтегля заем изцяло онлайн?

Да, кандидатстването и подписването на договора се извършва изцяло онлайн, без да има нужда да посещавате офис. След одобрение, получавате предпочитаната сума в рамките на същия ден.

Как ще получа парите си?

Може да получите парите си по предпочитан от вас начин. По банков път, в брой, в офис на Easy Pay.

Кога мога да кандидатствам за нови онлайн кредити?

Можеш да кандидатстваш 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, дори и в празничните дни, от комфорта на собствения си дом. 

Какво да правя, ако не мога да си изплащам кредита?

Ако изпитвате затруднения при връщането на дълга си, трябва да се свържете с фирмата кредитор веднага. Те ще ви посъветват, какво е най-изгодно за вас в този момент.

Какво е ГПР?

Годишният Процент на Разходите показва реалната цена на кредита. Той включва лихвата и таксите по заема.

Защита на личните данни?

Всяка легална кредитна фирма е регистрирана в Комисията за защита на личните данни като Администратор на Лични Данни. И няма право да ги предоставя на трети лица.