На Българския пазар непрекъснато възникват фирми, предлагащи примамливи оферти за нови онлайн кредити. Има много начини хората да се информират за това, от телевизионния екран, приятел или просто като потърсят в интернет. Независимо дали имате нужда от бърз кредит, потребителски, заем до заплата изборът е безкраен. По-надолу ще разгледаме някой от новите финансови оферти и фирми кредитори.

Нови онлайн кредити

Избор на Нови Онлайн Кредити

Най-важното при избора на фирма за нови онлайн кредити е да се отнесете отговорно и сериозно към целия процес. За да се намали опасността от допускане на грешки и да сте напълно осведомени за всички условия по новите видове заеми и не само е добре да разговаряте с фирмен агент по телефона или да посетите физическия офис на компанията кредитор и да получите отговор на вашите въпроси от консултант. Целта е да добиете колкото може повече информация, да видите какво е отношението на фирмата към вас. Всяка една компания нова или не трябва да отговаря на професионални стандарти на обслужване и да се отнася лоялно и отговорно към клиентите си.

Нови онлайн кредити и лоялни програми

В периоди, като коледните празници и лятото много от кредиторите се въздържат от представянето на нови онлайн кредити. Защото това са моментите, когато хората харчат най-много пари и всеки заемодател очаква да привлече повече клиенти. Но в същия момент това е времето, когато на пазара се появяват нови фирми с примамливи оферти за нови онлайн кредити.

За да спечелят нови потребители все повече финансови институции предлагат първи безлихвен кредит. В действителност този бърз заем за нови клиенти е наистина безлихвен и без такса, с лихва 0% и ГПР 0%.

След появата на пандемията от Ковид-19 безлихвени кредити също се отпускат по Програма за гарантиране на безлихвени кредити в защита на хора, нямащи възможност да работят поради породилата се ситуация. Предназначението на тези кредити е да подпомогнат потърпевшите от икономическите последствия на пандемията. 

Друг начин фирмите кредитори да привлекат нови потребители е с лоялни програми. Всеки лоялен клиент може да се възползва от преференциални услуги. Като разглеждане на кандидатурата за онлайн кредит веднага, отпускане на по-големи суми, отстъпки по кредити, всеки пети заем да е безлихвен.

В днешно време все повече банки предлагат малки кредити, с незабавно разглеждане на документите и кратък срок на погасяване.

Нови онлайн кредити бързо и надеждно

Нови фирми за онлайн кредити

Постоянно се увеличава броя на финансовите организации предлагащи нови онлайн кредити.

Макс Кредит

Тази иновативна компания оферира актуални предложения и модерни финансови продукти. Тя предоставя потребителски и бързи заеми, с максимална сума на усвояване  3000 лева. Компанията предлага на своите клиенти безплатни консултации, изгодни цени на кредитите, бързо усвояване на сумите, удобни вноски.

Микро Кредит

Това е иновативна и модерна фирма, предлагаща достъпни условия и бързо одобрение.

Отпуснатите суми се усвояват по банков път или в брой, а погасяването на задълженията е на равни вноски на седмична или месечна основа. С Микро Кредит няма нужда да доказвате доходи или че сте на трудов договор. Няма нужда от гаранция, поръчителство или обезпечение.

Кредит Инс

Кредит Инс е нова фирма за отпускане на краткосрочни кредити. Тя предоставя средства на българи, при опростена форма на кандидатстване и без поръчителство. Максималната сума, която може да получите  е до 1500 лева в брой. Лихвата се начислява само за периода на ползване, също така предлагат опция за рефинансиране на вече съществуващи дългове.

Kinti.bg

Kinti.bg е иновативна и модерна фирма за бързи кредити, търговска марка на Макроадванс АД. Предоставя заеми от 50 до 1000 лева, със срок на погасяване от 5 дни до 12 месеца. Лесно и достъпно кандидатстване онлайн, от вашия телефон, таблет или лаптоп.

Icredit 

Icredit е услуга на небанковата финансова институция Стик Кредит. Характеризира се с лесно и много бързо кандидатстване и одобрение. Отпускат се суми от 400 до 1500 лева за срок до 12 месеца. Цялата процедура е онлайн, с възможност да получите парите си още същия ден.

Вземи нови онлайн кредити

Често задавани въпроси

Наистина ли мога да изтегля заем изцяло онлайн?

Да, кандидатстването, подписването на договора се извършва изцяло онлайн, без да има нужда да посещавате офис. След одобрение, получавате предпочитаната сума в рамките на същия ден.

Как ще получа парите си?

Може да получите парите си по предпочитан от вас начин. По банков път, в брой, в офис на Easy Pay.

Кога мога да кандидатствам за нови онлайн кредити?

Можеш да кандидатстваш 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, дори и празничните дни, от комфорта на собствения си дом. 

Какво да правя, ако не мога да си изплащам кредита?

Ако изпитвате затруднения при връщането на дълга си, трябва да се свържете с фирмата кредитор веднага. Те ще ви посъветват, какво е най-изгодно за вас в този момент.

Какво е ГПР?

Годишният Процент на Разходите показва реалната цена на кредита. Той включва лихвата и таксите по заема.

Защита на личните данни?

Всяка легална кредитна фирма е регистрирана в Комисията за защита на личните данни като Администратор на Лични Данни. И няма право да ги предоставя на трети лица.