4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Кои са Soscredit?

Soscredit е кредитна компания, която предлага гъвкави условия при теглене на онлайн кредит. Можете да бъдете сигурни, че при тази фирма няма скрито-покрито. Soscredit има изгодни предложения за нови клиенти. Когато теглите първи заем, можете да го върнете без лихва, ако го направите в определения за това срок. При Soscredit може да заявите онлайн кредит, като отговорът идва до 15 минути. Цялата информация, която ви интересува е налице – размер на кредита, общата сума за връщане и срока на кредита. Всичко се случва изцяло онлайн – на Soscredit.bg.

Кога да теглите бързи кредити?

Препоръчително е да теглите бързи кредити в случай на непредвидени разходи, когато трябва да направите плащане в кратки срокове. Това е възможно, ако нямате дългове по плащания на друг кредит и ако плащането не надвишава 40% от месечния ви доход. Soscredit ви съветва да подхождате отговорно, за да не влошите финансовото си състояние още повече.

Как да заявите онлайн кредит от Soscredit?

Как да заявите онлайн кредит от Soscredit?

Ако сте на възраст между 18 и 80 години може да попълните заявление за онлайн кредит на адрес: Soscredit.bg. За да кандидатствате, трябва да имате възможност да изплащате кредита. Необходимо е да имате сметка в банка, защото парите се изплащат по банков път. След това попълвате нужните данни в онлайн формуляр и получавате отговор до 15 минути. Решението на Soscredit ще бъде изпратено на мобилния ви телефон като съобщение или в електронната ви поща. Обобщено, бързи кредити може да получите в три стъпки:

 • Попълнете заявление за кредит.
 • Изчакайте отговора на специалист от Soscredit.
 • При одобрение ще получите парите по банков път.

Какво друго трябва да знаете при заявяване на онлайн кредит?

След като попълните заявление за кредит и Soscredit направят оценка на платежоспособността ви, тогава ще стане ясна максималната сума пари, която може да изтеглите. Всеки един клиент се оценява индивидуално. Създава се клиентски профил, където можете да виждате състоянието на кредита по всяко време, наличната сума пари, история на плащанията, общата сума за връщане, срок за връщане и т.н. Клиентите на Soscredit могат да поискат допълнителна сума пари отново изцяло онлайн. 

Каква е максималната сума на кредита?

Каква е максималната сума на кредита?

За нови клиенти на Soscredit максималнатата сума на заема е в размер на 7000 лв. В случай, че погасите кредита навреме, можете да вземете заем до 7000 лева. Ако не сте използвали максималната сума, имате възможност да кандидатствате за допълнителен кредит на Soscredit.bg по всяко време.

Как се осъществява връщането на кредит – сценарий 1?

Погасяването трябва да се осъществи в срока на кредита, според графика, който е предварително определен със съгласието и на двете страни. В случай, че това погасяване не се случи по план, тогава се прилага наказателна лихва като неустойка върху общата сума за плащане за всеки ден забавяне.

Ако вие попаднете в такава ситуация при връщането на кредит, задължително се свържете със специалисти по обслужване на клиенти на Soscredit. Те са гъвкави и ще помогнат да промените условията по най-добрия за вас начин. Имайте предвид, че ако плащането не се извърши прекалено дълго време, без кредиторът да знае, той има право да прехвърли събирането на кредита на трети дружества, а тогава нещата значително се влошават. 

Как се осъществява връщането на кредит – сценарий 2?

Има и друг вариант, който е по-добрият – да погасите заема по-бързо. Ако финансовият ви статус се подобри и получите пари, които не сте очаквали, можете да ги използвате за погасяване на кредита. При такова стечение на обстоятелствата, отново трябва да се свържете със Soscredit, за да определите точната сума на баланса. Можете да го направите и онлайн – на Soscredit.bg.

кредит от SOSCredit

Какво трябва да знаете за кредита с фиксиран лихвен процент?

В нашата страна се обръща все повече внимание на т.нар. кредит с фиксиран лихвен процент. Това е така, защото хората търсят по-голяма сигурност при тегленето на кредити. Основното предимство на този тип кредит е точно сигурността. За срока на кредита клиентът получава прогнозна информация за разхода при изплащането. Следователно, на него му е много по-лесно и удобно да направи правилна преценка за финансовите си възможности.

Основният недостатък на обсъждания кредит с фиксиран лихвен процент е невъзможността на този процент да се понижи, ако финансовото състояние на клиента се подобри. Накратко, при кредит с фиксиран лихвен процент условията за плащане не могат да бъдат променяни. При сключване на договора се установяват следните неща: размер на кредита, лихвени плащания, срок. Условията могат да се променят само със съгласието и на двете страни.

Как да разберете дали за вас е подходящ кредит с фиксиран лихвен процент?

Много е трудно да се каже категорично кой кредит е подходящ, защото за различните случаи се решава индивидуално. Имайте предвид, че няма ипотечни кредити с фиксирана лихва за абсолютно целия период. За да направите правилна преценка, трябва да сте наясно какво точно ви трябва. Ако планирате предсрочно погасяване на целия заем или на голяма част от него, то тогава този тип кредит не е за вас.

Когато фиксираната лихва е за кратък период, ефектът от сигурността не е толкова осезаем и не е основателна причина за избор на определен финансов продукт. Експертите от Soscredit.bg ви съветват, ако искате заем с фиксирана лихва да проучите много добре условията – колко е фиксираният период, как се променя лихвата след него, какви са другите такси.

Какво представлява годишният процент на разходите?

Какво представлява годишният процент на разходите?

За да сте наясно колко точно ще ви струва даден кредит, нужно е да изчислите годишния процент на разходите по кредита. Това е изчисление на общите разходи по кредита. То включва лихвите, таксите, комисионните и т.н., изразени като годишен процент от размера на заема. Обикновено, годишният процент на разходите е посочен в общите условия по кредита. Това е най-обективният показател за това колко струва определен кредит. В повечето сайтове за бързи кредити има кредитни калкулатори, които са достъпни за всеки един човек. Там е лесно и удобно да разберете всичко, което ви интересува.

Какво не е включено в годишния процент на разходите?

Трябва да знаете, че в годишния процент на разходите по кредита не са включени някои разходи. Например тези, които клиентът плаща, ако не изпълни задълженията си по договора и тези, които отиват за поддържане на сметка. За използването на платежен инструмент, например карта, която позволява извършването на плащания за погасяването на кредита, също не се съдържа информация в годишния процент на разходите.

Какво трябва да знаете, ако ви предстои теглене на първи заем?

Ако досега не сте теглили кредит и не знаете как да процедирате, специалистите на Soscredit могат да ви помогнат по всяко време със съвети и консултация. Важно е да определите размер на кредита – какъв точно ще отговаря на вашите нужди? За колко време ще можете да го изплатите? Каква месечна вноска можете да отделяте от бюджета си? Преценете добре дали искате да ползвате бързи кредити или да теглите заем от банка.

Можете да ползвате калкулаторите в сайтовете на кредитните компании, за да изчислите бързо общата сума за връщане. Направете си преценка като помислите каква е разликата между нея и искания от вас размер на кредита. Струва ли си? При Soscredit кредитният лимит за нови клиенти е до 1000 лева и с период за погасяване без лихва. Минималният срок за погасяване е 3 месеца, а максималният е 60 месеца.

Какви са предимствата на Soscredit?

Какви са предимствата на Soscredit?

Soscredit е фирма, която предоставя бързи кредити без поръчители с множество предимства:

 • сумата се праща по банков път, без значение в коя българска банка точно имате сметка; 
 • както вече казахме, одобрението става бързо – до 15 минути;
 • можете да се свържете с екипа на Soscredit по всяко време. Фирмата предлага също консултиране при взимането на първи заем;
 • ако желаете да теглите нов кредит и не сте стигнали до максималната сума на кредита, това може да стане лесно – отново чрез попълването на заявление за кандидастване, без да са нужни документи от работното ви място; 
 • можете да избирате сума за ежемесечно плащане, да изтеглите всички пари от кредита наведнъж или на части. 

Защо да изберете точно Soscredit при необходимост от теглене на бързи кредити?

 1. Прозрачност – при работата със Soscredit всички условия са ясни и уточнени. Цялата информация за кредита, която е възможно да ви потрябва, е леснодостъпна. Тя винаги може да бъде намерена бързо в профила на клиента. На сайта на Soscredit профил имат всички, които ползват услугите им. Разбира се, вашите лични данни се пазят в строга тайна. Информацията за кредита можете да видите само вие, след като влезете с потребителско име и парола. 
 2. Удобство – уебсайтът на Soscredit е направен по такъв начин, че за всеки да бъде лесно да се ориентира. Информацията е подредена така, че да бъде намерена без да се губи време. 
 3. Сътрудничество и помощ – има кредитни консултанти от Soscredit, които са на разоположение, ако имате каквито и да е затруднения. Те няма да ви оставят сами да се лутате в неща, за които не разбирате. Екипът на Soscredit е насреща за всякакви въпроси.

Всичко изброено досега прави Soscredit предпочитан и сигурен партньор за бързи кредити с одобрение до 15 мин. Възползвайте се сега от тези изгодни и прозрачни условия, за да подобрите финансовото си положение.