Кредити Независимо От Цкр

Не е рядкост да се отпускат Кредити Независимо От Цкр. Въпреки че забавянето на вноските със сигурност се отразява на кредитната история на лицето, фирмите за бързи заеми са по благосклонни да им отпуснат кредит. При бързите заеми съществува човешкия елемент и фирмите обръщат внимание не само на кредитната история, но и на причините за нейното влошаване. Ако хората в тази ситуация са искрени и това положение е било временно, сигурно ще получат желаната сума от кредитора.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Какво е ЦКР

В Централния Кредитен Регистър (ЦКР) се пазят данни за броя на дадените кредити, кредитните институции отпуснали заемите, размера на усвоените средства, вид на кредита, използван и оставащ размер по дълга. Също така броя просрочвания за над 30, 90 и 180 дни.

От сведенията, които се пазят в ЦКР на БНБ се възползват банкови и небанкови институции. Това включва информация за просрочени и непогасени кредити за последните 5 години.

Кредитната история показва последователността при погасяване на дългове в миналото и към този момент. Тя се разделя на безупречна, положителна (с минимални забавения над 30 дни), влошена (необслужвани кредити над 90 дни), много лоша ( кредити на загуба, които не се погасяват и към този момент). Съществува и още една категория, при която клиента е в много тежко финансово състояние и до този момент има заеми и не ги погасява повече от 6 месеца.

Какво представляват бързи кредити независимо от ЦКР?

Хора независимо от кредитната си история могат да кандидатстват за бързи кредити. Това са краткосрочни, високоликвидни заеми, което ги прави подходящи за клиенти в лошо кредитно състояние. Най-често бързи кредити независимо от ЦКР могат да се отпускат на хора от небанкови организации, които индивидуално преценяват за всеки един клиент.

Кредиторите предлагат опция за кандидатстване онлайн. Заем онлайн е изключително удобен, защото преминавате през цялата процедура за отпускане на кредита, без да напускате дома си и и да се натоварвате излишно и да чакате по опашки.

Фирми отпускащи кредити независимо от ЦКР

На територията на България оперират компании, които отпускат кредити независимо от ЦКР. Тук ще споменем някой от тях.

Макс Кредит(Max Credit)

Макс Кредит предлага бърз кредит независимо от ЦКР, ако сте с лоша кредитна история това не е пречка при кандидатстване. Има и много кредитоискатели, които правят всичко възможно и започват да изплащат свои стари задължения и забавени вноски. Тук хората могат да се възползват от кредити с гъвкави условия. Като погасяването е според възможностите на клиента. Можете да кандидатствате за суми от 100 до 3000 лева.

Кредит Тръст

Фирмата предлага кредити срещу ипотечно обезпечение. Това може да бъде апартамент, къща, офис, магазин и т.н. Това означава, че хора с лоша кредитна история без редовни доходи, без трудов договор могат да кандидатстват. Не се начисляват такси за кандидатстване и менажиране. Първоначално одобрение за желаната сума може да получите до 30 минути. Индивидуален подход при уточнението на кредитните параметри.

Условия за получаване на кредити независимо от ЦКР

Един от начините да получите кредити независимо от ЦКР е като намерите гарант или поръчител, това може да бъде ваш роднина или приятел. Друг начин е да предложите на заемодателя имот(апартамент, къща) на ваше име като залог. 

Важно е да знаете, че кредита за хора с лошо ЦКР е с по-висока лихва от нормалните заеми. Това е доста значим факт и заради това е добре да пазите добрата си кредитна история и да внимавате за кредитното си досие в ЦКР.

Често задавани въпроси

Как да избера най-удачния кредит за мен?

При избора на заем от толкова много финансови оферти предлагани на пазара, е най-удачно да се посъветвате с професионалист. Също така да посетите онлайн страниците на платформи, които са специализирани в правенето на оценка и сравняват отделните заемодатели и кредитните им продукти. Това ще ви помогне да се насочите, към най-правилния заем и точната кредитна компания за вашите нужди.

Мога ли да кандидатствам за бързи кредити независимо от ЦКР?

Всяка компания проверява кредитната ви история. Ако сте кандидатствали във фирма, която не изисква проверка, то вашия кредит ще бъде обезпечен с високи лихви.

Колко трябва да чакам за отговор и кога мога да си получа парите?

Отговор на молбата ви за кредит може да получите веднага или до няколко часа. А за да получите желаната от вас сума след одобрение обикновено отнема от един час до 24 часа. Всичко зависи от това дали сте кандидатствали в регламентираното работно време на фирмата.

Как мога да изплащам вноските си?

Има няколко установени начина за плащане на вноските, съобразени с клиента. В офис на кредитната компания, в клон на EasyPay, по банков път и др.