4.9
мого лизинг
До 100% финансиране
до 20000 лв
от 12 мес
до 84 мес
Първоначална мин вноска 10%
застраховка
Заявете онлайн

Мого Лизинг е един чудесен продукт офериран от фирма „Мого България“ ООД, която е част от международната компания Mogo Finance Group. Предлагаща финансови продукти на повече от 10 интернационални пазара. В държави като Украйна, Румъния, Литва, Полша, Беларус и други. 

Мого България предлага лизингови услуги за покупка на коли и обратен лизинг на нови или употребявани автомобила от всякакви модели. Процедурата по кандидатстване в тази фирма е лесна и опростена. Компанията се отличава с непрекъснато развитие, усъвършенстване и иновативност. Предложенията на Мого винаги са съобразени с нуждите и очакванията на клиента. Заради това фирмата е доста известна и предпочитана от българските граждани и не само. Понастоящем разполага със стотици хиляди доволни клиента в няколко държави.

Целта на Мого Лизинг е да ви финансира за покупка на кола или да ви даде заем, ако изберете обратен лизинг на автомобила си.

Мого лизинг

Какво е Мого Лизинг на автомобил

Ако желаете да си закупите автомобил, но не разполагате с нужната сума, банките ви искат много документи и трябва да чакате дълго време да ви разгледат заявлението и да ви одобрят, тогава може да изберете услугите на Мого Лизинг.

В сравнение с банките процеса на кандидатстване в Мого е бърз и безпроблемен. Нов автомобил може да получите в рамките на 24 часа. 

Мого лизинг договор дава възможност на потребителите да закупят кола на изплащане. Процедурата е следната: Мого купува желаният от вас автомобил, вие го изплащате на вноски и след приключването на контракта придобивате владение върху него.

Кандидатстване

За да кандидатствате единствено трябва да представите лична карта, Мого няма изисквания към вас за превод на заплата или трудов договор. Дори и хора с лоша кредитна история могат да се възползват от услугите на Мого Лизинг. Това което се иска от вас е:

  • Да сте навършили 18 години
  • Да имате валидна лична карта
  • Да си изберете кола

Има два начина на кандидатстване за Мого Лизинг:

1. По-лесния и практичен начин е да го направите онлайн, на официалния сайт на Мого.

2. Ако предпочитате живия контакт с консултант на фирмата, който да ви запознае с условията на лизинга можете да посетите най-удобния за вас офис на фирмата.

След първоначалния отговор на искането ви за лизинг, ако се наложи компанията може да ви поиска допълнителна данни:

  • Информация за продавача на автомобила
  • Информация за солидарен длъжник
  • Извадка от банкова сметка

Ако сте одобрени за Мого Лизинг имате на разположение 15 дни да подпишите контракта. 

кола с мого лизинг

Финансиране с Мого Лизинг

Мого предоставя на своите клиенти сума до 20000 лева. Това означава, че може да се възползвате и от по-малка сума, ако това са предпочитанията ви. Компанията извършва безплатна оценка на автомобила, който сте си избрали. Минималната ви първоначална вноска е 10%.

Изплащането на лизинга е съобразено с вашите интереси. Може да изберете размера на месечната вноска и срок на погасяване до 84 месеца.

Месечни вноски

Консултантите на фирмата ще ви асистират при избирането на най-удачния погасителен план за вас или ако желаете да го промените, като погасите цялата сума по лизинга предсрочно и няма да се налага да плащате допълнителни лихви.

За ваше спокойствие фирмата ви изпраща съобщение и имейл за всяка предстояща вноска, за да не пропуснете срока и да сте подготвени с необходимите средствата.

Избери мого лизинг

Контакти 

На самата страница на Мого Лизинг България може да намерите много информация за продуктите, които предлага фирмата. Ако вие е удобно бихте могли да посетите някой от офисите на компанията, които работят всеки ден без събота и неделя. Запитвания по различни въпроси е възможно да направите по телефон или да изпратите email. 

Също така Мого има страница във Facebook, която се обновява непрекъснато и където може да изпращате вашите въпроси.

Често задавани въпроси

Какви плащания имам с Моло лизинг, ако цената на автомобила е 17000 лева?

В този случай първоначалната ви вноска ще е 1700 лева. Срок на погасяване от 84 месеца и месечна вноска от 572 лева. Финансираната сума по договора е в размер на 15700 лева.

Има ли нужда колата да е преминала технически преглед?

Да, технически преглед трябва да се извършва всяка година съгласно законодателството на България.

Кой е собственик на автомобила по време на договора за лизинг?

През целия период на договора за лизинг, автомобила е собственост на Мого. След пълното изплащане на задължението по контракта, колата става ваша собственост.

Изисква ли се застраховка на автомобила при покупка на лизинг?

Да, ако колата няма регистрация в България трябва да се сключи застраховка „Гражданска отговорност“.