5
кредитна карта Пощенска банка
от 1000лв
до 10000 лв
фиксирана годишна лихва
гратисен срок до 50 дни
застрахователен пакет
заяви онлайн
програма лоялност
такса разглеждане на заявление

Пощенска банка кредитна карта

Пощенска банка кредитна карта е една от многото финансови оферти, които банката предлага на вниманието на българските граждани. Финансова институция, която е насочена към индивидуални и корпоративни клиенти. Банка с история, нареждаща се сред водещите финансови институции в България през последните 30 години. Главно действащо лице на пазара за потребителски и жилищни кредити, кредитни и дебитни карти, спестявания, застраховки. Най-голямото постижение на тази утвърдена банка е придобиването и обединяването на банки Пиреос и Алфа Банк България.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
пощенска банка кредитна карта

Видове кредитни карти

Пощенска банка кредитна карта Mastercard Standard

Тази карта може да бъде издадена изцяло онлайн. С нея разполагате със суми от 1000 до 10000 лева. Минималната месечна вноска е от 3% , а лихвеният процент се равнява на 18.9%. Mastercard Standard е безконтактна. Изключително удобни и бързи безконтактни плащания в България и чужбина. Това става на всеки ПОС терминал със символ за такова разплащане. В страната по този начин може да правите плащания на суми до 100 лева, когато стигнете 300 лева, тогава няма да е безконтактно, а ще е нужно да се въведе пин.

Пощенска банка предлага разсрочване на транзакции с тази услуга, за да намалите натиска върху семейния си бюджет, можете да разсрочвате транзакции, които сте направили и да ги погасите напред във времето на няколко месечни вноски- 3, 6, 9 или 12.

Mastercard Standard е с доста дълъг безлихвен срок до 50 дни, при осъществяване на покупки. Картодържателите имат на разположение програмата MyRewards. При всеки изхарчен лев при правене на покупки, получавате бонус точки, които се обменят за пари, за сума достигаща до 500 лева. За всеки изхарчен лев при направена покупка с Mastercard Standard получавате 0.5 точки. При пътуване извън страната придобивате безплатна застраховка.

Пощенска банка кредитна карта Mastercard Cash

С тази карта клиентите на банката имат на разположение суми от 1000 до 10000 лева. С регулируема месечна вноска от 3% равняваща се на 15 лева и 19.9% лихва. Може да изберете Mastercard Cash кредитни карти с онлайн заявка. Това е много подходящ метод в днешното забързано ежедневие, не губиш ценно време да чакаш на опашки, вземаш така желаната си карта онлайн. Тя е с продължителен безлихвен период до 45 дни. Това е срок, през който не се облага лихва за направени транзакции, ако дълга се изплаща навреме. С Mastercard Cash на всеки ПОС терминал в България или чужбина можете да правите безконтактни плащания, на суми до 100 лева. При използване на над 300 лева ще може да извършите плащане след като въведете пин код. За ваше удобство банката позволява да разсрочвате сумите на покупките си в магазини, ако плащате на Пощенска банка ПОС терминал. 

Прекрасна програма е MyRewards, с нея получавате бонус точки за всеки изхарчен лев, които в последствие може да обмените за пари. Може да се възползвате от опцията да заплащате битовите сметки, като вода, ток със Mastercard Cash, чрез услугата „Универсален Платец“.  

Също така имате на разположение „Разсрочване на трансакции“, това е разсрочване на плащания, които сте направили с вашата карта и може да ги изплатите по-късно на 3, 6, 9 или 12 месечни вноски.

Пощенска банка Кредитна Карта Visa Classic

Кредитна карта с максимален кредитен лимит до 10000 лева. Годишния лихвен процент е 18.9%. Клиените сами решават, какъв размер от кредита да погасят и за какъв срок. Минимално се покриват 3% от дълга, това се равнява на 15 лева. Гратисният период е до 50 дни.

Visa Classic ви дава възможност да пазарите в над 5000 търговски вериги и в над 24 млн. магазина по света. Сигурни и защитени плащания 24/7. Картодържателите могат да се възползват от програма MyRewards, чрез която натрупани точки се обменят за пари.

Безпроблемно може да правите безконтактни плащания на всеки ПОС терминал в България и чужбина. Това е възможно за суми до 100 лева, над този лимит се изисква въвеждане на чип и ПИН.

Видове Пощенска банка кредитна карта

Пощенска банка Кредитна карта Mastercard World

Кредитна карта характеризираща се с кредитен лимит от 2500 до 20000 лева. Минимално покриване по кредита е 3% в размер на 15 лева и лихва от 17.9%. Карта, която може да вземете изцяло онлайн, а не само от офисите на банката. С много дълъг гратисен срок до 50 дни.

Използването на тази карта носи редица привилегии със себе си. Една от тях е Fast Track- на летищата преминавате проверка на личните данни преди другите пътници и използвате специална лента за обследване на личен багаж. Може да правите безконтактни плащания, където и да се намирате. Това е валидно за суми до 100 лева, над този лимит се изисква ПИН.

С програмата MyRewards с всяка изхарчена сума получавате бонус точки, които се обменят за пари. Картодържателите получават безплатен достъп до бизнес салоните на Софийското летище и салоните на летище Виена- SKY Lounge и JET Lounge. Клиентите с карта Mastercard World имат право на безплатна застраховка при пътуване извън България.

Пощенска банка кредитна карта Visa Gold

Луксозна карта с кредит от 3000 до 30000 лева. С месечна вноска от 3% – миниално 15 лева и лихва от 17.9%. Дълъг безлихвен период до 50 дни. Картодържателите сами определят периода и колко ще платят по картата. 

Безпроблемно и бързо пазаруване в хиляди търговски обекта в България и милиони такива навсякъде по света. Удобен, безплатен и комфортен престой в бизнес салоните на Терминал 2 на летище София. С тази ексклузивна карта може да се възползвате от редица бонуси и предимства. Безконтактни плащания до 100 лева, над 300 лева се изисква въвеждане на чип и ПИН. С Visa Gold може да печелите точки, които по-късно се обменят за пари.

Пощенска банка кредитна карта Mastercard Premium

С тази ексклузивна Пощенска банка кредитна карта разполагате с лимит от 5000 до 100000 лева. В размер на 3% е минималната вноска, а лихвата е 17.9%. Лесно и удобно вземане на картата изцяло онлайн. Много дълъг безлихвен срок от 50 дни. Безпроблемно заплащане на битови сметки, като ток и вода с услугата e-postbank. Тази изключителна карта носи на собствениците си редица бонуси, привилегии, специални предложения за пътувания, екскурзии.

С програма „Моите награди“ получавате бонус точки, които по-късно обменяте за суми до 1000 лева. С Mastercard Premium имате възможността да се възползвате от безплатен престой на летищата в София и Виена, в салоните на бизнес класа, JET Lounge и SKY Lounge. Безплатна медицинска застраховка при пътуване, покриваща до 150 000 евро.

Специалната програма LoungeKey осигурява на собствениците на Mastercard Premium удобен престой преди полет в салони на над 300 летища навсякъде по света. Друга привилегия е Fast track при пътувания със самолет. Също така може да се възползвате от услуга „Персонален асистент“.

Плащане с Пощенскабанка кредитна карта

Пощенска банка кредитна карта Visa Premium

Visa Premium е с кредит в размер от 5000 до 100000 лева. Месечната вноска е минимум 15 лева, а лихвата в в размер на 17.9%. Дълъг гратисен период до 50 дни.

Елитна карта с много бонуси, точки, привилегии и носеща специално отношение. С MyRewards вземате бонус точки, които обменяте за суми до 1000 лева годишно. LoungeKey друга изключителна програма ви осигурява престой на повече от 1000 салона, намиращи се на над 300 летища по света. Специален безплатен престой на салоните за бизнес класа на летище София. Лесно изплащане на битови сметки с „Универсален платец“. Безплатна застраховка при пътувания. Безконтактни плащания навсякъде по света. Visa Premium е емблема на стил, просперитет и успех.

Често задавани въпроси

Сигурно ли е пазаруването с Пощенска банка кредитни карти?

Да, банката осигурява на своите клиенти много висока степен на сигурност при пазаруване онлайн, с опция за допълнително потвърждение.

Бързо ли е одобрение за кредитна карта?

Да, Пощенска банка предлага на своите клиенти опция за бързо одобрение и експресно получаване на кредитна карта. 

Съществува ли дистанционно издаване?

Да, Пощенска Банка кредитна карта може да бъде издадена дистанционно или в някой от многото клонове на банката. Всичко зависи от вас, да преминете през цялата процедура бързо и без проблемно от удобството на собствения ви дом или предпочитате личния контакт с компетентни консултанти в офис на банката.

Мога ли да взема Пощенска банка кредитна карта Visa Electron?

Пощенска банка е спряла издаването на Visa Electron. Но клиенти, които все още притежават такава карта могат да я използват до изтичане на срока за валидност.