5
Тби кредит
от 300 лв
до 10000 лв
от 3 мес
до 48 мес
плащане на вноски
отгивир до минути
онлайн или офлайн

Тби Кредит

Тби Кредит е услуга на Тби Банк(TBI Bank). Бързо развиваща се банка от ново поколение със силно дигитално присъствие, целяща да подобри и преобрази, чрез иновации финансовия живот на своите клиенти. Броят на хората, които и се доверяват и използват финансовите и услуги непрекъснато се увеличава. Успеха на банката се дължи на високо компетентните и талантливи служители, които правят най-доброто за потребителите.

Защо Тби Кредит

 • Само срещу лична карта, без допълнителна документация
 • Няма изискване за поръчител и гарант
 • Одобрение веднага
 • Удобни месечни вноски
 • Изгодни начини на погасяване
 • Професионално и качествено обслужване
Възползвай се отТби кредит

Видове Тби Кредит

Потребителски кредит

За потребителски Кредит може да кандидатствате само с валидна лична карта онлайн или в офис на банката. Бързо одобрение до 15 минути. Възможност да заявите сума от 300 до 10000 лева с период на погасяване на заема до 48 месеца.

Например, ако усвоите сума от 1 500 лв, със срок на погасяване 12 месеца, лихвата ще възлиза на 18.47%, месечната вноска на 166.75 лв, а ГПР ще бъде 48.89% . Общата крайна сума по кредита ще възлиза на 2 000.95 лв. 

Банката предлага няколко начина за плащане на вноските, които са съобразени с клиентите и техните възможности. 

 • По банков път
 • В някой от многобройните офиси на банката
 • Чрез TBI Bank App – мобилно приложение
 • Онлайн с карта
 • С приложението „Бързо погасяване“ – автоматично вземане на месечна вноска от дебитна карта, независимо от банката издател
 • С Cashterminal
 • През TBI електронно банкиране
 • Чрез платформата www.ePay.bg
 • На касите на Fast Pay и Easy Pay
 • Със системата B-pay на банкомат

Стоков кредит

Стоков кредит е специално създаден за нуждите и желанията на хората да пазаруват.

Когато си харесаш продукт, но в момента нямаш цялата сума в наличност и покупката не ти се отлага във времето, с оферирания от TBI Стоков кредит може да го имаш веднага. 

С Тби Кредит пазаруваш лесно и бързо на изплащане в над 5000 онлайн магазините и физическите търговски обекти партньори на банката.

Процедурата по одобрение за този заем е бърза и отнема до 15 минути, като заявлението за кредит е на място в магазин или онлайн. Размера на кредита, който може да получите е в размер от 100 до 10000 лева, с опция за погасяване с период до 48 месеца.

Опциите за плащане на месечните вноски са разнообразни и много удобни. Имате възможност да изберете по банков път, TBI Bank App, с карта, електронно банкиране, на касите на Easy Pay и други.

Кредит TBI AUTO

С TBI AUTO може да бъдете горд притежател на мотор, кола,  каравана или всяко превозно средство, което предпочитате.

Отговор на молбата за кредит получавате веднага. От вас не се изисква самоучастие, ставате собственик веднага! Финансирането от страна на банката е 100%. Получавате 30 дни гратисен период. Също така и без задължително каско. С този Тби Кредит може да получите заем в размер до 20000 лева за превозно средство.

Примерно, ако вземете кредит за 10000 лева, със срок на изплащане 35 месеца, месечно ще внасяте 398.63лв. Целият кредит ще възлиза на сумата от 13 553.55лв. С ГЛП 22.15% и ГПР 22.90%.

Тби кредит

Кредит TBI DUO

При този Тби Кредит имате възможност да изтеглите по-голяма сума и/или да увеличите възможността да бъдете одобрени за кредит, като осигурите свой съдлъжник.

Кандидатстването се осъществява в офисите на банката, отговор дали сте одобрен може да получите до минути. Реална възможност да вземете по-голяма сума пари в рамките на 10000 лева. Банката ви дава шанс да покриете кредита от 3 до 48 месеца.

Първи заем от TBI Bank с 0% лихва

С този Тби кредит може да получите до 600 лева без никаква лихва, такси и ГПР. Подходящ заем, когато имате спешна нужда от парични средства. Може да кандидатствате само с лична карта по телефона или в клон на банката. Одобрение на заявлението за кредит може да получите до минути. 

Например, ако вземете сума от 400 лева за срок от 4 месеца, нямате никаква начисляваща се лихва, както и ГПР. Месечната вноска ще бъде от 100 лева и крайната сума 400 лева.

Кредита може да изплащате с много и удобни методи. Онлайн с карта, електронно банкиране, с приложението „Бързо погасяване“, чрез Cashterminal и други.

Бизнес Тби кредит

TBI Bank оферира на българските граждани не само индивидуално, но и бизнес кредитиране с чудесни условия.

Необезпечен кредит

За да развиете и наложите своя бизнес, TBI Bank предоставя на вашето внимание Необезпечен кредит, без да се изисква материален залог. За този заем можете да кандидатствате в офисите на банката, като процедурата е опростена и лесна, с минимално количество документи. Отговор дали сте одобрен може да очаквате до 24 часа след подаване на заявлението. Кредита, който получавате е с фиксирана лихва за целия период.

Сумата, която се отпуска по този Тби Кредит е в размер на 50000 лева, със срок на погасяване до 48 месеца.

Земеделски кредит

TBI Bank предлага няколко вида земеделски кредит според нуждите на клиента:

 • Инвестиционен Тби кредит
 • Заем срещу субсидии
 • Кредит за закупуване на земеделска земя
 • Кредити за земеделски собственици

Банката предлага лесноосъществима процедура по одобрение. Професионално и качествено обслужване. Гъвкави погасителни методи съобразени с очакванията на клиента.

Вземи Тби кредит

Защити на Тби Кредит

Несъмнено най-важното е спокойствие и сигурност за нас и нашето семейство. Всичко е възможно да се случи, да изпаднем в неприятни и тежки ситуации, тогава най-главното е да сме в състояние да защитим себе си, семейството си и заема си. Това е напълно възможно с TBI Bank, ако изберете защита на Тби Кредит. Партньорът на банката“Кардиф Животозастраховане“ и  „Кардиф Общо Застраховане“ ти дава страхотна възможност изплащане на кредит, за парична помощ не само на теб, но и на близките ти хора.

Защитата обхваща ситуации като:

 • Временна неработоспособност
 • Загубена или трайно намалена работоспособност
 • Безработица
 • Болничен престой
 • Обгрижване на болен
 • Второ лекарско мнение
 • Смърт
 • Защита на закупената стока
 • Защита на сметките

Контакти

С банката можете да се свържете при въпроси свързани с нов или текущ Тби кредит по няколко начина. 

По телефона може да разговаряте с някой от компетентните и вежливи консултанти от отдел за обслужване на клиенти. Линиите са отворени за вас и вашите въпроси  7 дни в седмицата. Също така можете да попълните онлайн формуляр и да изпратите съобщение с вашите запитвания до центъра за обслужване . Разбира се, винаги може да посетите някой от многото офиси на банката и да разговаряте със служител на клона.

Често задавани въпроси

Каква сума мога да взема с Тби кредит срещу субсидии?

С този заем можеш да изтеглиш до 500 000 лв, с възможност на погасяване в период от 18 месеца.

Коя е Тби Банк?

Тби Банк (TBI Bank) е част от TBIF Financial Services (дружество на 4finance Holding- една от доминиращите европейски групи за потребителско финансово кредитиране). Отвардена банка с повече от 1,2 милиона клиенти и офиси в цялата страна.

Мога ли със стоков Тби кредит да пазарувам онлайн?

Да, абсолютно. Изключително удобен начин на пазаруване, без да чакате на опашки и да губите време.