5
Тби кредит
от 300 лв
до 10000 лв
от 3 мес
до 48 мес
плащане на вноски
отгивир до минути
Заяви онлайн или офлайн

Тби Кредит е услуга на Тби Банк(TBI Bank). Бързо развиваща се банка от ново поколение със силно дигитално присъствие, целяща да подобри и преобрази, чрез иновации финансовия живот на своите клиенти. Броят на хората, които и се доверяват и използват финансовите и услуги непрекъснато се увеличава. Успеха на банката се дължи на високо компетентните и талантливи служители, които правят най-доброто за потребителите.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Защо Тби Кредит

 • Само срещу лична карта, без допълнителна документация
 • Няма изискване за поръчител и гарант
 • Одобрение веднага
 • Удобни месечни вноски
 • Изгодни начини на погасяване
 • Професионално и качествено обслужване
Възползвай се отТби кредит

Видове Тби Кредит

Потребителски кредит

За потребителски Кредит може да кандидатствате само с валидна лична карта онлайн или в офис на банката. Бързо одобрение до 15 минути. Възможност да заявите сума от 300 до 10000 лева с период на погасяване на заема до 48 месеца.

Банката предлага няколко начина за плащане на вноските, които са съобразени с клиентите и техните възможности. 

 • По банков път
 • В някой от многобройните офиси на банката
 • Чрез TBI Bank App – мобилно приложение
 • Онлайн с карта
 • С приложението „Бързо погасяване“ – автоматично вземане на месечна вноска от дебитна карта, независимо от банката издател
 • С Cashterminal
 • През TBI електронно банкиране
 • Чрез платформата www.ePay.bg
 • На касите на Fast Pay и Easy Pay
 • Със системата B-pay на банкомат

Стоков кредит

Стоков кредит е специално създаден за нуждите и желанията на хората да пазаруват.

Когато си харесате продукт, но в момента нямате цялата сума в наличност и покупката не ви се отлага във времето, с оферирания от TBI Стоков кредит може да го имате веднага. 

С Тби Кредит пазарувате лесно и бързо на изплащане в над 5000 онлайн магазини и физически търговски обекти партньори на банката.

Процедурата по одобрение за този заем е бърза и отнема до 15 минути, като заявлението за кредит е на място в магазин или онлайн. Размера на кредита, който може да получите е в диапазон от 100 до 30000 лева, с опция за погасяване в период от 3 до 60 месеца.

Начините за плащане на месечните вноски са разнообразни и много удобни. Имате възможност да изберете по банков път, TBI Bank App, с карта, електронно банкиране, на касите на Easy Pay и други.

Кеш авто кредит

С Кеш Авто Кредит може да бъдете горд притежател на мотор, кола, каравана или всяко превозно средство, което предпочитате.

Отговор на молбата за кредит получавате на момента. От вас не се изисква самоучастие, ставате собственик веднага! Финансирането от страна на банката е 100%. Получавате 30 дни гратисен период. Също така и без задължително каско и първоначална вноска. С този Тби Кредит може да вземете заем в размер до 20000 лева за превозно средство за срок до 72 месеца. Лихвеният процент, който се начислява е от 6.98%.

Тби кредит

Кредит TBI DUO

При този Тби Кредит имате възможност да изтеглите по-голяма сума и/или да увеличите възможността да бъдете одобрени за кредит, като осигурите свой съдлъжник.

Кандидатстването се осъществява в офисите на банката, отговор дали сте одобрен може да получите до минути. Реална възможност да вземете по-голяма сума пари в рамките на 10000 лева. Банката ви дава шанс да покриете кредита от 3 до 48 месеца.

Стоков Кредит от TBI Bank с 0% лихва

С този кредит можете да пазарувате онлайн и да платите за това по-късно без никаква лихва. Имате две опции: да платите на 4 вноски за 3 месеца и на 2 вноски за 1 месец. Най-доброто на този заем е, че внасяте толкова колкото е цената на покупката без допълнителни лихви и такси. С опция за автоматично погасяване.

Стоков Авто Кредит

С този кредит можете да си закупите така мечтания автомобил, кемпер, мотор, скутер. Вие сами избирате, какво точно превозно средство искате. На молбата си за този заем получавате отговор до минути. Банката не изисква първоначална вноска. Можете да усвоите сума в размер до 30000 лева със срок на погасяване до 60 месеца. Лихвеният процент е от 10.90%. Разполагате с различни възможности за погасяване на заема. Не ви се изисква застраховка Каско и залог за превозното средство.

Първи кредит 600 лева

За този кредит може да кандидатствате в офис на фирмата или по телефона. Той се характеризира със суми от 200 до 600 лева с период на погасяване до 4 месеца. Няма никаква начисляваща се лихва и скрити такси. Одобрението за кредита отнема няколко минути. Можете да кандидатствате само с личната си карта в един от офисите на фирмата.

Бизнес Тби кредит

TBI Bank оферира на българските граждани не само индивидуално, но и бизнес кредитиране с чудесни условия.

Овърдрафт за търговци

Това е отлична възможност за всеки търговец и предприемач да увеличи движимото си имущество, да разшири обсега си на дейност, да добави нови стоки и продукти. Благодарение на TBI Овърдрафт можете да разполагате с допълнителни пари и да си позволите всичко това. Клиентите плащат само за изразходваните суми и могат да ги покриват по всяко време.

Бързи бизнес заеми

Ако се занимавате с бизнес и се нуждаете от допълнителни активи може да се възползвате от бърз бизнес заем. Имате възможност да усвоите суми до 50000 лева. Те ще ви послужат за оборотни средства и инвестиции. Погасяването на кредита е съобразен с вида на бизнеса, с който се занимавате. Също така дали той е сезонен или целогодишен. Кредита се отпуска без обезпечение с фиксирана лихва за целия срок на заема.

Вземи Тби кредит

TBI Bank App

За ваш комфорт и удобство банката предлага мобилно приложение, чрез което можете да плащате вноските си. Това е много бърз и лесен процес, при който не се начислява такса. Можете да се възползвате от предварително потвърдено финансиране и лесно управление на заема. Важна причина да се насочите, към това приложение е високата защита и сигурност. Ползвателите на TBI Bank App се възползват от специални промоции и услуги. Можете да свалите приложението с няколко бързи стъпки от Google Play или Apple Store.

Често задавани въпроси

Какво е персонализирано решение за финансиране?

Това е индивидуален подход, с която банката ще ви помогне да изберете най-подходящ кредит. С възможност да създаде такъв специално за вас, според вашия бизнес.

Коя е Тби Банк?

Тби Банк (TBI Bank) е част от TBIF Financial Services (дружество на 4finance Holding- една от доминиращите европейски групи за потребителско финансово кредитиране). Утвърдена банка с повече от 1,2 милиона клиенти и офиси в цялата страна.

Мога ли със стоков Тби кредит да пазарувам онлайн?

Да, абсолютно. Изключително удобен начин за пазаруване, без да чакате на опашки и да губите време.