5
кредитна карта Цкб
Гратисен срок до 45дни
изгоден лихвен процент
годишна такса от 40 лв
няма такса издаване
няма такса покупки
безплатна застраховка
бонус програми
интернет банкиране

ЦКБ кредитна карта

ЦКБ кредитна карта е точния избор за вас. Централна кооперативна банка е утвърдена търговска банка, която е част от ЦКБ Груп. Сертифицирана в извършването на всякакви банкови дейности и услуги в България и чужбина. Насочена към индивидуално банкиране, кредитиране на малки и средни фирми. ЦКБ отпуска международни дебитни и кредитни карти VISA, Visa Electron, Maestrо и MasterCard. Лицензиран представител e на най-утвърдената, позната, бърза и сигурна система за международни преводи Western Union. По-надолу ще разгледаме подробно предлаганите кредитни карти.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
ЦКБ кредитна карта

Видове кредитни карти

ЦКБ кредитна карта Mastercard Standard и Visa Classic

Тези две карти са без такси за издаване в лева, евро и американски долари. Също така без такси при пазаруване в търговски обекти и по интернет в България и чужбина. Гратисният срок е доста дълъг до 45 дни за всички плащания, преводи и тегления, а след този период годишната лихва е 15%. Годишната такса е в размер на 40 лева. Картодържателите на Mastercard Standard И Visa Classic могат сами да решават при покриване на изразходваните пари, дали да внесат минималната или цялата сума по кредита.

Като собственик на тези карти получавате безплатни съобщения с детайли за използваните средства. При пътуване извън страната се сдобивате с безплатна медицинска застраховка. Възможност за бързи, лесни и безпроблемни безконтактни плащания с ЦКБ кредитна карта. Кредитните карти могат да са PayPass или PayWave- това е възможност за безконтактно плащане. Процес, който е много лесен и бърз- просто доближавате своята карта до ПОС терминала и транзакцията е извършена. Освен бързина тези плащания се характеризират с висока сигурност и без начисляване на такси.

ЦКБ кредитна карта Mastercard Standard И Visa Classic имат лимит на дневни и седмични транзакции за закупуване на стоки и продукти. За територия на България дневния лимит е 3000 в лева извън България 24 часовият лимит възлиза на 6000 лева. 

Информация за движенията по картата ви може да получите по няколко начина:

  • SMS– получавате текстови съобщения регулярно от банката за наличността по картата.
  • CCB Lite – безплатна услуга специално разработена за мобилни устройства- телефони, компютри, таблети, компютри. С тази програма 24/7 може да наблюдавате движението по своите сметки.
  • Интернет банкиране- чудесна опция за клиентите на ЦКБ, от комфорта на собствения си дом могат да извършват всякакви банкови операции с картата си.
  • CCB Mobile – програмен продукт за мобилно банкиране, чрез който правите преводи, извършвате бързи плащания в България и извън нея. Допълнително получавате непрекъсната информация за движенията по сметката си, салдото по картите ви, имате възможност да плащате сметки, като ток, вода и други.

ЦКБ кредитна карта програма CCB Club. Програма за лоялни клиенти, с която картодържателите получават 20% отстъпка от партньорите на ЦКБ- Grand Optics, А1, HomeMax, ЛУКОЙЛ, България Еър и други.

С ЦКБ кредитна карта програма CCB Bonus получавате отстъпка в над повече от 620 магазина-търговски партньори на ЦКБ. 

Интернет портал Priceless Cities само за собствениците на Mastercard. В този портал се оферират намаления, промоции и страхотни услуги. Те са валидни за хотели, ресторанти, културни събития и други.

Избери ЦКБ кредитна карта

ЦКБ кредитна карта Ко-Брандирана Кредитна Карта „CCB – BG AIR“

Притежателите на тази кредитна карта се възползват от 3% намаление от стойността на самолетните билети на Bulgaria Air. Допълнително получават 5% отстъпка от цените на продуктите на борда на самолетите България Еър. Безплатно транспортиране на два багажа с тегло до 23 кг.

Ко-Брандирана Кредитна Карта „CCB – BG AIR“ е с доста дълъг гратисен срок до 45 дни. Няма начисляваща се такса за издаване и за покупки в магазини на територията на страната и чужбина. Годишна лихва от 15% и годишна такса възлизаща на 40 лева. ЦКБ осигурява за своите клиенти месечни текстови съобщения със задълженията по картата. Независимост при връщане на изразходваната сума по картата. Може да внасяте минималната или цялата сума, както вие прецените според възможностите си. Също така клиентите получават безплатна застраховка при пътуване извън България.

ЦКБ кредитна карта за фирми Mastercard Business и Visa Business

Кредитни карти с дълъг гратисен период до 45 дни, като лихвата извън гратисния срок се равнява на 15%. Без никаква такса за издаване, за покупки онлайн и в търговски обекти в България и чужбина. Безплатна застраховка за картодържателите при пътуванията им извън България. Безплатни текстови съобщения с данни за оставащи задължения. Също така получавате SMS за салдото и движенията по кредитната ви карта. Друго преимущество е интернет банкирането, като от удобството на вашия лаптоп, компютър, таблет извършвате операции със своята карта.

Използването на картата за плащания, теглене, пазаруване е защитен и сигурен процес с услуга SMS Детектив. Получавате текстово съобщение при всяко движение по кредитната ви карта. Ако някоя от транзакциите не е извършена от вас, мигновено се свържете с банката, за да ви блокира картата.

ЦКБ кредитна карта за фирми Mastercard Gold

Тази фирмена кредитна карта е с много дълъг гратисен период до 60 дни. Благоприятен годишен лихвен процент, който е 12% след края на гратисния срок. Клиентите не дължат такса за издаване и такса за пазаруване на стоки в търговски обекти и онлайн в България и извън пределите на страната. Картодържателите дължат веднъж годишно такса от 90 лева. Клиентите сами избират дали да погасяват само минималната вноска или по-голяма сума.

ЦКБ кредитна карта е безконтактна и плащанията стават бързо, безпроблемно и сигурно. Всичко което трябва да направите с карта PayPass е да доближите пластиката до ПОС терминала и плащането се извършва на момента. Безконтактните плащания са сигурни и не се начислява такса при използването им.

ЦКБ предлага безплатни услуги, като пращане на SMS с дължима сума по кредита и здравна застраховка при пътуване в чужбина.

Видове ЦКБ кредитна карта

ЦКБ кредитна карта Visa Gold Ccb-Bulgaria Air

С Visa Gold Ccb-Bulgaria Air ползвате 5% намаление от цената на билета на официалната страница на Bulgaria Air в интернет. Също така картодържателите имат право да ползват 5% отстъпка при покупки на борда на самолета. С авиокомпанията може да ползвате безплатен превоз на два багажа всеки с тегло до 23 килограма.

С тази ЦКБ кредитна карта имате възможността да получавате текстови съобщения за наличността и салдото по сметката си. Разполагате с опция за интернет банкиране, осигуряващо свобода и комфорт от удобството на собственият ви лаптоп или компютър да извършвате всички операции по кредитната си карта. Visa Gold Ccb-Bulgaria Air е защитена от посегателства и злоупотреба с програмата SMS Детектив. Получавате съобщение при всяко едно движение по картата ви. В случай, че забележите транзакция, която не е извършена от вас, трябва на момента да се свържите с банката и тя ще бъде канселирана. Интернет пазаруването също е с висока защита, това е възможно с услугата E-Secure. Кредитен лимит + ви осигурява плащания и теглене на пари, надвишаващи кредитния максимум.

Често задавани въпроси

Какво представлява кредитна карта Емоция?

Това са кредитни карти с уникален дизайн според вашето хоби и интереси. Те са с характеристиките на всяка друга кредитна карта. Теглите пари, правите плащания във физически магазини и онлайн.

Срок за издаване на кредитна карта?

Кредитните карти имат срок на издаване, но и опция за автоматично подновяване. Нова карта се издава и в случаи на дефекти по самата карта, като надраскване, пречупване.

Какво да правя, ако сбъркам ПИН кода си три пъти?

Ако сте забравили ПИН кода си и въведете три пъти грешна комбинация картата се блокира. В такъв случай трябва да се свържите с ЦКБ и ще ви бъде издадена кредитна карта с нов ПИН код.

Колко време отнема одобрение за кредитна карта?

Обикновено одобрението за кредитна карта отнема максимално до 2 работни дни.