5
А1 кредит
от 100 лв
До 3000 лв.
от 2 мес
До 1 год
изцяло онлайн
Одобрение до 15 мин
Експресно получаване
фиксирана лихва

А1 кредит е най-новата услуга на телекома, представена на вниманието на българското общество. Важна стъпка към развитието на компанията във финансовия сектор. А1 вече е позната на пазара с другите си два продукта А1 Кредитна карта и А1 Wallet. Бърз заем е чудесна възможност за вече съществуващи клиенти на компанията, а и за бъдещи такива. А1 бърз кредит се оферира от компанията, която се явява кредитен посредник на финансовите институции – Кеш Кредит и Аксес Файнанс. Като водещ търговец на дигитални услуги, А1 Груп е утвърдена корпорация с повече от 25 милиона клиенти в Източна и Централна Европа.

А1 кредит

А1 Кредит положителни аспекти

  • Бързо и лесно онлайн кандидатстване без такси
  • Потвърждение в рамките на 15 минути
  • Подписване на договора дистанционно
  • Получаване на желаната сума в кратък период от време в офис на EasyPay или по банкова сметка
  • Фиксирана лихва от 3.33% месечно за целия период
  • SMS напомняме за следващо плащане
  • Точни месечни вноски

Процес на кандидатстване за А1 Кредит

Процедурата е опростена и лесна не изисква много време, излишна документация и може да бъде изцяло онлайн. Първо се попълва формуляр с лични данни, като имена, телефонен номер, email. Последвано от анкета, в която се попълва информация като месечни доходи, банкова сметка, на която да се преведат парите по кредита.

Онлайн е и одобрението, като може да получите отговор в рамките на 15 мин. При потвърждение ще ви бъде изпратен имейл с договора, а на телефона си ще получите индивидуален код, като след въвеждането му договора се счита за подписан. Остава от ваша страна да посочите лична сметка, в която желаете да се преведат парите ви.

Размер на кредитa

С А1 Кредит може да теглите суми от 100 до 3000 лева. За улеснение на клиентите на страницата на компанията има кредитен калкулатор, с който всеки може да сметне всички дължими сметки в зависимост от изтеглената сума и срока на погасяване.

Обезпечение

Изисква се обезпечение от ваша страна. Да представите поръчителство от физическо, юридическо лице или банкова гаранция. Обезпечението се предоставя в деня на сключване на сделката за кредит или до 5 дни след това. Ако не успеете да осигурите гарант имате опцията в момента на сключване на договора да подпишете и контракт за издаване на гаранция. Което ще служи като доказателство, че ще изпълните задължението си да предоставите обезпечение. 

А1 кредит

Погасяване

Изплащането на А1 кредит зависи от сумата, която сте взели. Ако сте теглили от 100 до 300 лева периода на изплащане е до 6 месеца. Заеми от 300 до 500 лева трябва да бъдат погасени до 9 месеца. А суми от 500 до 3000 лева се изплащат в срок до 12 месеца.

Изплащането на кредита е възможно да се извърши по няколко начина, чрез онлайн банкиране, плащане в офис на банка или с A1 Wallet – дигитален портфейл.

Предназначение на А1 кредит

С този бърз кредит можете да подпомогнете семейния си бюджет, покриете спешни медицински сметки и лекарства, платите належащи сметки и такси, отидете на почивка, покриете непланиран ремонт и много други нужди.

Избери А1 кредит

Контакти

С А1 може да се свържете по различни начини. Посетите един от многото офиси на компанията. На сайта на фирмата ще намерите телефонни номера за връзка. А1 оферира денонощно обслужване на клиенти, номер на който могат да се обадят хора в роуминг и от всички мрежи, също така е налична и смарт линия. Разбира се може да изпратите имейл с вашите въпроси и запитвания. На ваше разположение е и онлайн чат, където може да разговаряте с компетентен и любезен консултант или може да се насочите и към видео чат с А1 видео помощник.

Често задавани въпроси

Личните ми данни защитени ли са?

Да, напълно са защитени личните ви данни. Това е основен приоритет на компанията.

Мога ли да погася моя А1 кредит преждевременно?

Да, напълно е възможно това. Можете да погасите кредита изцяло или частично, без да трябва да плащате такси или неустойки. 

Как да разбера, колко дължа по кредита?

В клиентския си профил може да видите колко дължите или да получите информация по телефона. Също така месечно ще ви бъде изпратен SMS с детайли за предстоящата вноска.

Какво ще стане, ако не мога да изплащам А1 кредит?

Ако сте изпаднали в затруднена финансова ситуация и ви е трудно да изплащате месечните си вноски трябва да се обърнете към компанията. Това ще е най-доброто решения от ваша страна, защото тогава кредитодателят ще се опита да намери най-доброто решение за вашия случай.