5
А1 кредитна карта
до 3000 лв
фиксирана месечна лихва
няма такса обслужване
електронно кандидатстване
ГПР 8.95%
месечна лихва 1.48%
Международна и безконтактна карта
мобилно приложение

Кредитна карта А1

Кредитна карта А1 е специално създадена MasterCard за клиентите на компания А1. Фирмата е основен разпространител на телекомуникационни и дигитални услуги, и продукти на територията на България. А1 е основана през 1994 година и е първия официален мобилен оператор.

Най-добрите кредитни компании в България

5
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски

MasterCard е една от най-новите услуги на телекома. Значителна стъпка за утвърждаване на компанията на финансовия пазар. А1 вече е известна с другите си два продукта Бърз кредит и А1 Wallet. 

кредитна карта А1

Кандидатстване за Кредитна карта А1

Предлаганата карта носи на своите собственици редици преференции. Кредитни карти онлайн заявка и на място в един от многото офиси на компанията. Просто попълвате онлайн формуляр и отбелзвате А1 услуга, която ползвате – номер на интернет, телевизия, телефон. Картодържателят може чрез персоналния си профил да следи движенията по картата си, като плащания, тегления, задължения.

Характеристика на Кредитна карта А1 

Тази ексклузивна карта е международна, безконтактна. Даваща възможност за пазаруване в интернет, теглене на пари в банкомати в България и чужбина без такса. Друг голям бонус е липсата на такси за обслужване.

MasterCard е с кредитен лимит до 3000 лева, ГПР е в порядъка на 18.95%, месечната лихва е фиксирана от 1,48%. Договорът за кредитна карта А1 е с нерегламентиран срок. Датата за погасяване на задълженията е 5-то число на месеца. Ако поради някаква причина потребителя желае да се откаже има право да направи това в двуседмичен срок, без това да доведе до плащане на неустойка.

избери кредитна карта А1

Предимства на MasterCard

 • Няма такса за издаване и преиздаване
 • Няма такса менажиране
 • Възможност за електронно кандидатстване
 • Денонощен достъп до клиентски профил
 • Ръководене на движенията по MasterCard с личен клиентски профил
 • Безплатни текстови съобщения за бъдещи вноски, плащания
 • Безплатна доставка на избран от вас адрес
 • Професионално обслужване на клиенти 24/7

Използване на MasterCard в чужбина

Безпроблемно можете да използвате картата извън България. Сумите, които ще теглите са във валутата на страната, в която пребивавате. Обмена на валутата е по курса на деня. Има няколко страни за които трябва да звъните в А1 за да получите разрешение за извършване на плащания. Тези страни са Тайланд, Мексико, Доминиканска република и други.

Управление

 • Личен онлайн профил
 • Осведомяване за извършени транзакции
 • Справка за дълга по картата
 • Информация за движения по MasterCard 
 • Проследяване на наличността
мобилна кредитна карта А1

Мобилна програма 

А1 разработи за своите клиенти мобилно приложение за сигурно, комфортно и бързо пазаруване в интернет. С тази мобилна програма можете да проследявате състоянието на своите транзакции, извършени плащания в интернет. Клиентите използват програмата напълно безплатно. Всеки, който има мобилен телефон с iOS или Android оперативна система. Приложението и много лесно за инсталиране и управление.

Често задавани въпроси?

За колко време се издава кредитна карта А1?

Кредитна карта А1 е с валидност 2 години, считано от деня на издаване.

Всеки ли може да вземе кредитна карта А1?

Не, този кредитен продукт е валиден само за клиенти на компания А1. Хора, които ползват една или няколко от услугите на телекомпанията.

Кога А1 започва да предлага кредитна карта?

A1 започва да предлага тази финансова услуга през 2018 год. MasterCard е създадена за удобство на клиентите на фирмата. С нея можете да правите плащания навсякъде в България и чужбина, да теглите пари в кеш без да ви се начислява такса, да пазарувате онлайн.

Има ли безлихвен период по картата?

Да, гратисният период върху всички транзакции е доста дълъг до 60 дни. Например при усвояване на 300 лева в началото на месеца се дава кредитен лимит от 300 лева по картата.

Възможно ли е теглене на пари в брой от кредитна карта?

Да, картодържателите могат да теглят пари навсякъде в България и чужбина. Тази операция е възможна без начисляване на такса.