5
БНП кредитна карта
гратисен период до 58 дни
заявете онлайн
равни месечни вноска
3d Secure
разплащане 24/7
Няма годишна такса обслужване
Стоки на изплащане
превод от кредитна карта към сметка

Mastercard

БНП кредитна карта

БНП кредитна карта е изключителен кредитен продукт. Модерна, сигурна, от ново поколение, предпочитана от много потребители. БНП Париба Лични Финанси е част от BNP Paribas, най-значимата финансова организация в европейския съюз. БНП Париба България предлага най-големия избор от потребителски кредити в страната. Компанията е насочена към яснота, принципност, прозрачност, отговорност, фиксирани условия. Досега компанията може да се похвали с повече от 1,6 милиона клиенти, ползвали кредитните и продукти. По-надолу ще се концентрираме върху всичко касаещо БНП Париба кредитна карта.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
БНП кредитна карта

Предимства на БНП кредитна карта

Кредитната карта е едно от най-големите удобства в съвременния свят. Свободно разполагате с активи във всеки един момент, осигуряващи ви спокойствие и финансова сигурност. Когато избирате карта винаги трябва да проверявате условията и параметрите и. Едно такова важно условие е гратисният срок. Кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси са с дълъг гратисен период до 58 дни. Период през който не се начислява лихва и от който всеки трябва да се възползва.

Кредитните карти носят със себе си редица промоции и бонуси. С БНП кредитна карта може да си купите продукти и стоки на изплащане. Можете да превеждате пари в разплащателната си сметка без да ви се начислява такса. Да плащате с картата е сигурно и безопасно. Ако тя е открадната или изгубена, трябва веднага да се свържите с БНП Париба и тя ще бъде блокирана за да се осигури вашата защита.

Видове кредитни карти

БНП Париба Лични Финанси предлага на своите клиенти MasterCard. Която се разделя на Стандартна, Златна и Кобрандирана MasterCard Зора. Те са с много дълъг гратисен срок до 58 дни и без такса менажиране. Кредитни карти с онлайн заявка или кандидатстване в един от многото офиси на компанията.

Карти осигуряващи на своите собственици много предимства, комфорт и сигурност при пазаруване в интернет с 3d Secure, безпроблемно теглене и плащане навсякъде по света. Компанията не начислява такса при превалутиране във валутата на страната, в която се намирате.

плати с БНП кредитна карта

Активиране на БНП кредитна карта

За да активирате кредитната си карта и да започнете да разполагате с кредитния си лимит, първо ще се сдобиете с персонален идентификационен номер или така наречения ПИН Код. Само тогава може да активирате своята карта, независимо дали е Стандартна, Златна и Кобрандирана MasterCard Зора. Процедурата по активиране е лесна и последователна, заедно с кода получавате подробна инструкция за употреба.

Методи за плащане на вноски

  • Чрез В-рау на банкомат
  • Безпроблемно на гишета на EasyPay
  • В банки партньори на БНП Париба
  • С услугата Cashterminal
  • Бързо и удобно с ePay и FastPay
  • Също така може да плащате задълженията си през сайта на компанията. Това става без прилежащи такси от страна на БНП Париба Лични Финанси. Процеса е много лесен просто трябва да следвате посочените стъпки- каква сума искате да внесете, вашето име, ЕГН, номер на  задължението, с какъв вид карта плащате.
Избери БНП кредитна карта

Месечни извлечения от БНП кредитна карта

БНП Париба Лични Финанси дава едномесечно извлечение до 15-то число за всички направени транзакции с картата ви. Това извлечение съдържа оставащ лимит, краен срок за внасяне на изискуемата вноска, дължими суми в гратисния период, всички налични задължения като цяло.

Често задавани въпроси

Кога трябва да платя минималната си вноска?

Крайният срок е 1-во число на следващият месец. Но винаги е по-добре да не чакате последния ден, да имате сумата подготвена и да платите навреме.

Как мога да ползвам БНП кредитна карта MasterCard?

Своята MasterCard може да използвате навсякъде, да пазарувате онлайн, теглите пари в брой, да плащате в търговски обекти с ПОС терминал, да превеждате пари в разплащателната си сметка.

Какво да правя, ако ми откраднат картата?

В такива случаи или ако загубите картата си трябва незабавно да се свържете с компанията издател. Тя ще бъде блокирана незабавно, за да се предотврати посегателство и неправомерно използване.

Как мога да взема кредитна карта БНП?

Когато кандидатствате за потребителски кредит може да подадете молба и за кредитна карта. Друг възможен начин е при покупка на продукти на изплащане при един от партньорите на компанията.

Каква е причината картата ми да е блокирана?

Няколко могат да бъдат причините за блокиране на картата. Възможно е да не сте направили плащания по дълга навреме, при съмнение от възможни злоупотреби с картата ви. Също така, ако сте забравили кода си и сте вкарали три последователни пъти грешен такъв.