5
БНП кредитна карта
гратисен период до 58 дни
заявете онлайн
равни месечни вноска
3d Secure
разплащане 24/7
Няма годишна такса обслужване
Стоки на изплащане
превод от кредитна карта към сметка

Mastercard

БНП кредитна карта

БНП кредитна карта е изключителен кредитен продукт. Модерна, сигурна, от ново поколение, предпочитана от много потребители. БНП Париба Лични Финанси е част от BNP Paribas, най-значимата финансова организация в европейския съюз. БНП Париба България предлага най-големия избор от потребителски кредити в страната. Компанията е насочена към яснота, принципност, прозрачност, отговорност, фиксирани условия. Досега компанията може да се похвали с повече от 1,6 милиона клиенти, ползвали кредитните и продукти. По-надолу ще се концентрираме върху всичко касаещо БНП Париба кредитна карта.

Най-добрите кредитни компании в България

5
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
БНП кредитна карта

Предимства на БНП кредитна карта

Кредитната карта е едно от най-големите удобства в съвременния свят. Свободно разполагане с активи във всеки един момент, осигуряващо ви спокойствие и финансова сигурност. Когато избирате карта винаги трябва да проверявате условията и параметрите и. Едно такова важно условие е гратисният срок. Кредитните карти на БНП Париба Лични Финанси са с дълъг гратисен период до 58 дни. Период през който не се начислява лихва и от който всеки трябва да се възползва.

Кредитните карти носят със себе си редица промоции и бонуси. С БНП кредитна карта може да си купите продукти и стоки на изплащане. Можете да превеждате пари в разплащателната си сметка без да ви се начислява такса. Да плащате с картата си е сигурно и безопасно. Ако тя е открадната или изгубена, трябва веднага да се свържите с БНП Париба и тя ще бъде блокирана за да се осигури вашата защита.

Видове кредитни карти

БНП Париба Лични Финанси предлага на своите клиенти MasterCard. Която се разделя на Стандартна, Златна и Кобрандирана MasterCard Зора. Те са с много дълъг гратисен срок до 58 дни и без такса менажиране. Кредитни карти с онлайн заявка или кандидатстване в един от многото офиси на компанията.

Карти осигуряващи на своите собственици много предимства, комфорт и сигурност при пазаруване в интернет с 3d Secure, безпроблемно теглене и плащане навсякъде по света. Компанията не начислява такса при превалутиране във валутата на страната, в която се намирате.

плати с БНП кредитна карта

Активиране на БНП кредитна карта

За да активирате кредитната си карта и да започнете да разполагате с кредитния си лимит, първо ще се сдобиете с персонален идентификационен номер или така наречения ПИН Код. Само тогава може да активирате своята карта, независимо дали е Стандартна, Златна и Кобрандирана MasterCard Зора. Процедурата по активиране е лесна и последователна, заедно с кода получавате подробна инструкция.

Методи за плащане на вноски

  • Чрез В-рау на банкомат
  • Безпроблемно на гишета на EasyPay
  • В банки партньори на БНП Париба
  • С услугата Cashterminal
  • Бързо и удобно с ePay и FastPay
  • Също така плащане на задължения през сайта на компанията. Това става без прилежащи такси от страна на БНП Париба Лични Финанси. Процеса е много лесен просто трябва да следвате посочените стъпки- каква сума искате да внесете, вашето име, ЕГН, номер на  задължението, с какъв вид карта плащате.
Избери БНП кредитна карта

Месечни извлечения от БНП кредитна карта

БНП Париба Лични Финанси дава едномесечно извлечение до 15-то число за всички направени транзакции с картата ви. Това извлечение съдържа оставащ лимит, краен срок за внасяне на изискуемата вноска, дължими суми в гратисния период, всички задължения като цяло.

Често задавани въпроси

Кога трябва да платя минималната си вноска?

Крайният срок е 1-во число на следващият месец. Но винаги е по-добре да не чакате последния ден, да имате сумата подготвена и да платите на време.

Как мога да ползвам БНП кредитна карта MasterCard?

Своята MasterCard може да използвате навсякъде, да пазарувате онлайн, теглите пари в брой, да плащате в търговски обекти с ПОС терминал, да превеждате пари в разплащателната си сметка.

Какво да правя, ако ми откраднат картата?

В такива случаи или ако загубите картата трябва незабавно да се свържете с компанията. Тя ще бъде блокирана незабавно, за да се предотврати посегателство и неправомерно използване.

Как мога да взема кредитна карта БНП?

Когато кандидатствате за потребителски кредит може да подадете молба и за кредитна карта. Друг възможен начин е при покупка на продукти на изплащане при един от партньорите на компанията.

Каква е причината картата ми да е блокирана?

Няколко могат да бъдат причините за блокиране. Възможно е да не сте направили плащания по дълга навреме, при съмнение от възможни злоупотреби с картата ви. Също така, ако сте забравили кода си и сте вкарали три последователни пъти грешен такъв.