Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски

Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски набират голяма популярност и са сред най-прогресиращите финансови продукти. Интереса към тях се дължи на редица фактори. Те са онлайн, кандидатстването става бързо и безпроблемно, възможността за одобрение е гарантирана. Прекрасно е човек да разполага с финанси във всеки един момент и да не се тревожи, че ще остане без средства. 

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
бързи кредити с месечни вноски

Естество на Бързите Кредити Онлайн с месечни вноски

На много хора се налага да имат допълнителна нужда от пари. Непрекъснато изникват непредвидени разходи и в такива случаи на помощ идват Бързи Кредити Онлайн с месечни вноски. По своята същност те са потребителски кредити, но значително по-различни от банковите кредити, защото са предоставят с лесно одобрение без излишни документи и процедури. Сумите, които може да вземете не са големи (от 300 до 5000 лева) без да ви се иска обяснение, за какво ще се харчат усвоените суми. Бърз кредит на месечни вноски е удобен за тези които работят и имат постоянни месечни доходи.

Как се кандидатства за Бързи Кредити Онлайн с месечни вноски?

Предимство е възможността да кандидатствате, когато си поискате от всяка точка на България. Първо трябва да влезете в интернет страницата на избраната от вас фирма-кредитор. Винаги на лесно място е поставен бутона Кандидатствай, от където се отваря кратък формуляр. Изберете сумата, която желаете да вземете и определете периода на погасяване, като автоматично ще се генерира лихвата по кредита. След това трябва да попълните личните си данни, на база на предоставената информация кредитора ще направи справка в кредитния регистър, която отнема 5 минути и след това чрез e-mail или SMS ще получите отговор, че сте одобрен. Сумата ще бъде изплатена по предпочитан от вас метод: банкова сметка или в офис на EasyPay.

Връщане на дълга при Бързи кредити онлайн с месечни вноски

Периода на погасяване при Бързи Кредити Онлайн с месечни вноски се определя още в момента на заявяването им. Той обхваща месечните вноски и броя на месеците, през които ще се внасят парите. Падежната дата е отговаряща на датата за получаване на вашата заплата. Това максимално облекчава хората, като те винаги ще разполагат с пари да си изплатят дълга навреме.

Кой може да кандидатства за Бързи кредити Онлайн с Месечни Вноски?

Естествено е всяка фирма за бързи кредити да има свои правила и условия за разрешаване на заем. Но като цяло наложените критерии са минимални, изисква се кандидатите да са пълнолетни и да имат валидна лична карта.

Има и компании, които предлагат бързи кредити онлайн с месечни вноски без доказване на доход, отпускат се на пенсионери и студенти, на майки в майчинство, също така има заеми за хора с лоша кредитна история и т.н.

Размери на Бързи кредити Онлайн с Месечни Вноски

Отделните фирми-кредитори предлагат различни по размер заеми и период на погасяване. Минималните суми като 300-400 лева, обикновено се отпускат за срок от 30 дни или за период от 1 до 6 месеца. Кредити от 500-1000 лева се дават на месечни вноски за период до 2-3 години и много по-рядко до 3-5 год.

избери бързи кредити онлайн с месечни вноски

Фирми предлагащи Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски

Едни от най-предпочитаните и използвани фирми предлагащи Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски са:

Credissimo

Кредисимо е легитимна и лоялна фирма, регистрирана от БНБ финансова организация за онлайн кредити. Кандидатстването е онлайн, безплатно и без допълнителни такси.

С напълно прозрачни условия по договорите, известни още преди да подпишете.

В Кредисимо може да кандидатствате за заем до 5000 лева. Като срока на погасяване на кредита варира от 3 до 24 месеца.

Smilecredit 

Смайл кредит предоставя бърз кредит на вноски от 600 до 1500 лева, без поръчител само срещу лична карта. Като парите може да получите по банков път или в офис на EasyPay. Като заема се изплаща за срок от 3 до 12 месеца. Разбира се може и предсрочно или в датата на падежа.

За какво могат да се използват бързи кредити онлайн с месечни вноски

Този вид кредити могат се използват с различни цели и предназначение, в зависимост от индивидуалните нужди на кредитополучателите.

  • За покриване на вече съществуващи дългове
  • За попълване на семейния бюджет
  • За непредвидени разходи
  • За извънредни и неочаквани ремонти
  • За спешни покупки
  • За покриване на здравни процедури и лечение
  • За планирана или непланирана почивка
  • За семейни тържества
фирми предлагащи бързи кредити с месечни вноски

Каква е разликата между бързите кредити онлайн с месечни вноски и потребителски кредити?

При нормалните потребителски кредити за разлика от бързите заеми се предлагат по-големи суми. Различно е и времето за отпускане и погасяване. Потребителските кредити имат по-продължителни срокове на изплащане. Също така бързите кредити с месечни вноски са с по-висока лихва, това се дължи на факта, че кредитополучателите са с по-ниски доходи или усложнена кредитна история.

Често задавани въпроси

Фирмите за бързи кредити законни ли са?

Фирмите за бързи кредити са лицензирани от БНБ и са картотекирани в Регистъра на компаниите за бързи кредити и небанкови финансови организации.

Фирмите кредитори предлагат ли индивидуални оферти и промоции?

Компаниите предлагат различни промоции и индивидуални оферти за лоялност. Като безплатен първи кредит, безлихвен трети, пети кредит и други.

Колко време отнема докато получа сумата по кредита?

Това може да стане веднага след одобрението, като получавате пари до минути, един час или в рамките на същия ден, по предпочитан от вас метод.

Какво е поръчител?

Поръчителят поема покриването на неизплатени навреме задължения по заем. Той също подлежи на одобрение от страна на кредитната институция. Поръчителството се прекратява след погасяване на дълга.

Как мога да получа парите си?

Компаниите предлагат на своите клиенти няколко различни начина за усвояване на отпуснатите кредити: по банков път, в брой, в офисите на EasyPay.