Бързи Кредити С Лошо Цкр

Теглене на Бързи Кредити С Лошо Цкр не е невъзможна мисия. Дори и да имате влошена кредитна история все още имате реална възможност да получите кредит и да посрешните своите потребности. Единствената разлика е, че тези заеми се третират като по-рискови от фирмите-кредитори и те отпускат пари за по-кратък период от време с по-висока лихва. По-надолу ще разгледаме всичко касаещо Бързи Кредити С Лошо Цкр.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Бързи кредити с лошо ЦКР

Какво е лошо ЦКР и лоша кредитна история?

В ЦКР се съхраняват сведения за броя на ползваните кредити, кредитните фирми отпуснали парите, вид на кредита, разрешени суми, използван и оставащ размер по кредитите. Също така броя просрочвания за над 30, 90 и 180 дни (редовни кредити, кредити под наблюдение, необслужвани кредити).

От информацията, която се пази в ЦКР на БНБ се ползват банките и небанковите кредитни институции, когато трябва да отпуснат кредит. Интересен факт е, че дори когато кредита е погасен, може да има лоша кредитна история, ако е бил просрочен над 30 дни през последните 5 години. 

Кредитната история показва редовността при погасяване на дългове в миналото и към сегашния момент. Тя се разделя на безупречна, положителна (с минимални забавения над 30 дни), влошена (необслужвани кредити над 90 дни), много лоша ( кредити на загуба, които не се погасяват и към момента). Съществува и още една категория, при която клиента с много тежко финансово състояние до този момент има кредити и не ги погасява повече от половин година.

Какво представляват бързите кредити за хора с лоша кредитна история?

Хората с лоша кредитна история могат да кандидатстват за бързи кредити с лошо ЦКР, това са краткосрочни, високоликвидни заеми, което ги прави подходящи за клиенти с влошено кредитно състояние. Най-често бързи кредити с лошо ЦКР могат да отпускат небанкови организации, фирми-кредитори, които индивидуално преценяват за всеки един клиент.

Политика при по-голяма част от компаниите е да се се извършва проверка в ЦКР и да се отпускат заеми на хора с по-кратки периоди на забавени вноски по кредит. Има и случаи, когато отказват да отпуснат пари на хора в изключително лошо финансово положение, които няма да имат средства да покрият заемите си. Компаниите за бързи кредити не желаят тенденциозно да влошат финансовото положение на лица, които са вече със съществуващи дългове. Важно е да се знае, че на пазара все още съществуват фирми, които дават заем без проверка за кредитната история на кредитоискателите.

Фирми отпускащи кредити на хора с лошо ЦКР

На Българския финансов пазар има небанкови финансови организации, които предлагат заеми на хора с лошо ЦКР, но при определени условия. 

Alo Credit

Ало Кредит предлага заеми на хора с лошо ЦКР. Кандидатстването е много лесно и опростено. Попълвате примерния формуляр и до няколко минути компетентен кредитен консултант ще се свърже с вас да ви информира и консултира.

Кредит Груп

Кредит Груп предлагат ипотечен кредит на хора с лоша кредитна история, без доказване на доходи. Сумата, която се отпуска варира от 7000 до 100000 лева със срок на погасяване от 3 до 84 месеца. Те оферират безплатно оценяване на недвижимия имот. В период от 24 часа ще получите предварително одобрение. Сумата по кредита получавате в рамките на 1 седмица, като средствата ще ви бъдат преведени по банков път.

Избери бързи кредити с лошо ЦКР

Как да изтегля кредит с лоша кредитна история?

Когато искате да изтеглите пари, трябва да знаете, че за бързите кредити процедурата е една и съща, но трябва да търсите продукт, който е определен за хора с лошо ЦКР. 

Необходимо е да сте сигурни, че може да си позволите да плащате навреме предстоящия кредит, защото при още един ненавременно погасен дълг, кредитната ви история ще стане още по-лоша, а това ще сведе бъдещите ви възможности за заем до минимум. 

Изисквания за кредит при лоша кредитна история или лошо ЦКР

При теглене на бързи кредити, изискванията са улеснени, но при хора с лошо ЦКР има допълнителни такси и условия, които могат да послужат за обезпечение на кредиторите, за да са сигурни че ще получат обратно парите си. При кандидатстването ваш приятел или роднина може да е гарант, поръчител на заема ви, но той трябва да е с добра кредитна история. Или като гаранция може да използвате движимо или недвижимо имущество, което е на ваше име.

По принцип изискванията към кандидатстващите са облекчени, необходимо е лична карта и навършено пълнолетие. Одобрението също не би трябвало да отнема много време.

Вземи бързи кредити с лошо ЦКР

Бързи Кредити С Лошо Цкр – изчистване на кредитната история

Проверката, която се прави в Централния Кредитен Регистър е за кредитната ви история 5 години назад. Ако сте с чисто досие и сте били коректни, няма причина фирмите да ви откажат исканата сума. Но в случаи, когато сте имали проблеми при погасяване е желателно да се опитате да направите всичко възможно, за да изчистите кредитния си запис. В сегашно време финансовите организации оферират разнообразни методи за това. От рефинансиране до преразглеждане на лихвата. Те са готови да ви предложат малка месечна вноска и да удължат периода на плащане колкото е нужно, за да ви помогнат да изплатите дълговете си навреме.

Често задавани въпроси

Как мога да получа сумата за която съм одобрен?

Фирмите за бързи кредити изплащат сумите в брой, по банков път или в офисите на EasyPay.

Мога ли да взема „заем до заплата“ при лошо ЦКР?

Да, имате такава възможност, ако задоволявате изискванията на кредитната компания. Разбира се трябва да отговорите на редица въпроси и да дадете обяснение за лошата си кредитна история.

Колко трябва да чакам за отговор и кога мога да си получа парите?

Отговор на молбата за отпускане на кредит отнема от няколко минути до няколко часа. А за получаване на парите при одобрение обикновено половин, един час или най-много 24 часа. Всичко зависи от това дали сте кандидатствали в работен ден и дали фирмата разглежда и одобрява кредити през почивните дни.

Мога ли да кандидатствам за бързи кредити с лошо ЦКР без проверка на кредитната ми история?

Задължително се проверява кредитната ви история. Ако сте кандидатствали в компания, която не изисква проверка, то кредита ще бъде обезпечен с много високи лихви.