Кредити без поръчител

Кредити без поръчител са едни от най-предпочитаните и търсени финансови продукти в днешно време. Безспорно е много по-добре да не зависиш от близки и познати при вземането на заем, защото това е много голяма отговорност и ангажимент за тях. Такива кредити се предлагат на лоялни клиенти и такива с надеждни доходи. По-надолу ще разгледаме най-важните параметри на кредити без поръчител.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредити без поръчител

Предимства на кредити без поръчител

Често срещана политика е кредитите да се отпускат само срещу валидна лична карта, без излишна, обемна документация. Ако всичко е наред можете да получите одобрение до минути.

Не е изключено да са включени такси, за разглеждане на молбата ви и за оценка на кредита. Такса за предсрочно погасяване не се предвижда от повечето кредитни компании.

Изплащането на заема може да става на равни месечни вноски или да се покрие наведнъж. Разбира се, това зависи от условията на заемодателя, от вашите финансови възможности и от периода на погасяване. Обикновено срока на изплащане е от седмици до няколко месеца или години. 

С този вид кредити може да усвоите суми от 300 до 50000 лева. При банките максимума е по-голям между 5000 и 50000 лева. А при небанковите организации може да бъдете финансирани със значително по-малки суми. Но, при тях времето за одобрение е съкратено и получаването на парите е в много кратък срок.

Бързи кредити без поръчител

Това са изключително популярни кредити на българския финансов пазар. Можете да кандидатствате онлайн с бърза и лесна процедура за суми от 500 лева и период на погасяване до 30 дни. Те са отпускат без залог, поръчител, гарант и ако разполагате с доказуеми приходи ще получите парите изключително бързо. Също така освен краткосрочни имаме и дългосрочни заеми без поръчител. С тях може да се възползвате от суми над 3000 лева. Кредитодателят проверява доходите ви и прави справка за кредитната ви история, ако всичко е наред ще разполагате с желаната сума веднага.

Кандидатстване за кредити без поръчител

Има няколко начина да кандидатствате за кредити без поръчител.

  1. Най-практичен е онлайн метода, от удобството на собственият ви дом, чрез компютър или таблет отваряте страницата на избраният от вас заемодател и попълвате заявката си за кредит.
  2. Друг метод е по телефона, като разговаряте с квалифицирани кредитни консултанти, които ще ви информират за всичко необходимо и свързано с един заем. Това е чудесна опция за избор на подходяща банка или кредитна институция.
  3. В офис на финансовата компания. Този начин е все още много предпочитан от хората. Така те имат възможност да получят лично, индивидуално отношение. Да преценят на място това ли е правилната компания за тях с най-добри условия и параметри. 
Кредити без поръчител

Получаване на кредит

Получаване на кредити без поръчител вече не е проблем. Просто трябва да сте готови за по-голямо общо оскъпяване отколкото, ако имахте гарант при теглене на този заем. Например по-висок лихвен процент и по-малка отпускана сума. Тези кредити по своята същност са потребителски и се срещат в различни разновидности в банките и небанковите компании. За това е добре да проучите обстойно, какво се предлага на пазара и да направите най-добрия избор според нуждите и целите си.

Системата за получаване на кредити без поръчител зависи най-вече от вида на заема, дали сте кандидатствали в банка или небанкова компания. Например, ако сте се насочили към бърз кредит онлайн за по-малка сума получаването му може да стане много бързо още същия ден.

Разбира се може да ви е необходима по-голяма сума с изгодни условия, тогава трябва да сте готови да можете да докажете, че разполагате с необходимите средства да обслужвате такъв кредит. Ще ви се изисква да доказвате доходи няколко месеца назад, вид трудов договор. Банките ще очакват от вас да превеждате работната си заплата в същата такава.

Колко пари можете да получите без поръчител?

Кредити без поръчител се отпускат за по-малки суми в сравнение на тези с гарант, залог, ипотеки. Въпреки това отпусканите заеми са доста добри и могат да се повишат, ако сте на постоянен трудов договор, имате стабилни доказани доходи, добра кредитна история. Тогава може да получите кредит до 50000 лева, но обикновено се отпускат суми от 5000 до 10 000 лева.

Банките по-рядко предлагат такива продукти, докато небанкови кредитни компании оферират доста заеми от такъв тип. Можете да кандидатствате само с лична карта, предимно онлайн и да получите одобрение и сумата по кредита много бързо. 

Избери кредити без поръчител

Банки и небанкови организации предлагащи кредити без поръчител

Вивус (Vivus)

Вивус предлага бързи заеми за посрещане на текущи нужди. С прозрачни условия, бързо одобрение до 15 минути. Сумите които може да получите са в размер от 50 до 1300 лева със срок на изплащане от 5 дни до 1 месец. Всеки първи заем в компанията е без лихва и каквито и да било начисляващи се такси.

Първа Инвестиционна Банка (FiBank)

FiBank предлага на вниманието на хората потребителски кредити без поръчител. Всичко което трябва да представите е лична карта. Няма такси за кандидатстване, отпускане, управление и преждевременно погасяване. Размер на кредита до 80000 лева, със срок на договора до 10 години. Също така при одобрение можете да се възползвате от овърдрафт равен на до 3 ваши работни заплати.

Често задавани въпроси

Какви са изискванията за бързи онлайн кредити без поръчител?

Изискванията за получаването на тези кредити са минимални, улеснени и без излишна документация. Изисква се само валидна лична карта.

Има ли значение кредитната ми история?

Всичко зависи от банката или финансовата компания, в която кандидатствате. Има институции, които държат на добрата кредитна история, други разрешават заеми при лошо ЦКР или само ако сте имали минимални забавяния по вноските. 

За какво мога да използвам сумата по бърз кредит?

Това са кредити, които хората теглят при нужда от текущи средства. Най-често срещаните причини са извънредни разходи, заболяване, ремонти, спешни покупки, плащане на данъци, такси и други.