Кредит С Лошо Цкр

Напълно е възможно да теглиш кредит с лошо ЦКР в днешно време. Компаниите за бързи кредити оферират много по-лека и достъпна процедура и отпускането на кредита става по-бързо в сравнение с процеса в банките. Именно за това са предпочитани и търсени от хората. Важен е и факта, че може да кандидатствате онлайн във всеки един момент, от удобството на своя дом. Фирмите-кредитори отпускат обикновено сума до 3000 лева за по-кратък период от време. Като лихвите при тях са по-високи, поради лошо ЦКР, но във всички случаи е по-изгодно да вземете кредит от небанкова организация.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредит с лошо ЦКР

ЦКР и лошо ЦКР?

Централния Кредитен Регистър е регистър в който се записват данните на всички хора, теглили кредит, независимо дали е от банка или фирми за бързи кредити. Като той включва още първия ви изтеглен заем, както и всеки следващ.

При просрочие или неизплащане на взетата сума, вие вече попадате в графата лош платец. Независимо от причините които сте имали да закъснеете с плащане, този неизгоден за вас факт се регистрира в системата за следващите 5 години. Това намалява шансовете ви да получите нов кредит, защото първото нещо което кредитните институции правят е да проверят в системата дали сте редовен платец.

Какво е кредит за хора с лошо ЦКР?

В настоящия момент кредит с лошо ЦКР е доста търсен, защото много хора са с просрочени или неплатени дългове към редица финансови организации и въпреки това са с реални шансове да получат нов заем. Но трябва да се има в предвид, че независимо дали сте пропуснали няколко плащания или имате много лоша кредитна история, това ще повлияе на лихвения процент или ще доведе до отпускане на по-малка сума, с цел фирмата-кредитор или банката да намали риска си от нереализирани плащания към нея.

Кандидатстване за кредит с лошо ЦКР

Голямо е удобството да кандидатствате при кредитни компании, това става онлайн по всяко време. Повечето от фирмите работят 7 дни в седмицата и празничните дни също. Просто влизате в сайта на фирмата за бързи заеми и попълвате формуляра за кандидатстване. Изчаквате за одобрение и обаждане от кредитен консултант, което отнема до 10 минути и след това получавате парите си в рамките на деня.

Опции при кандидатстване за кредит с лошо ЦКР

Ако имате лоша кредитна история е по-добре да прибегнете до вземане на заем от фирма за бързи кредити с лесни и бързи опции за кандидатстване. Като е възможно след одобрение да получите парите си до часове.

Ако се насочите към банка имате много по-малки шансове да вземете заем и ако това е възможно ще е с висока лихва и допълнителни такси. Също от вас ще се изисква да доказвате доходите си. Разбира се, къде ще кандидатствате зависи от вас и вашите възможности.

кандидатстване за кредит с лошо ЦКР

Изисквания при кандидатстване за кредит с лошо ЦКР?

При тегленето на кредити с лошо ЦКР от хората се изисква лична карта и навършено пълнолетие. Също така при кандидатстване ваш приятел може да стане гарант(поръчител) на заема ви или да използвате свой движим или недвижим имот, като гаранция.

На пазара вече съществува Р2Р платформа за кредитиране, нова услуга за България.

Тази платформа анонимно свързва кредитополучатели и кредитори(хора с пари), чрез сложни компютърни алгоритми. Кандидатстването с компания Р2Р за заеми, става онлайн. Фирмата проверява финансовото ви състояние и след това пуска искането ви за заем и ви свързва със състоятелни хора, които могат да решат да ви финансират. По този начин може да получите кредит и с лоша кредитна история и с по-ниска лихва от тази на банките.

вземи кредит с лошо ЦКР

Мога ли да изплащам заема на месечни вноски?

Различни са условията за погасяване при отделните фирми. Може да се изплати цялата сума наведнъж или да се насочите към кредит с месечни вноски. Този вид изплащане е удобен за хора с несигурен доход, за които и е по-удачно да плащат малка сума всеки месец.

Винаги е важно да вземете толкова пари, от колкото имате нужда за да можете да ги върнете навреме.

Често задавани въпроси

Мога ли да взема заем, когато имам лошо ЦКР от преди 4-5 години?

В Българив лошо ЦКР се пази в системата за срок от 5 години и този период се взема предвид от банките. Но в същото време има фирми за бързи кредити, които държат на последните 2,3 години от кредитната ви история и с тях имате реална възможност да вземете заем.

На трудов договор съм, но с лошо ЦКР, мога ли да взема кредит?

Да, можете да вземете заем от фирма за бързи кредити. Банките изискват доказване на доходи и да сте били на дадена длъжност повече от шест месеца. Също така с банковите институции имате по-малък шанс, защото на вас се гледа като на рисков клиент.

Как мога да плащам вноските си?

Има няколко удобни начина за плащането на вноските, съобразени с клиента. В офис на компаният- кредитор, по банков път, в клон на EasyPay и др.