5
Кредитна карта ДСК
от 500 лв
до 3000 лв
няма годишна такса
лихва върху използваната сума
бързо одобрение
без краен срок на погасяване
фиксирана месечна вноска
допълнителни карти

Maxi Go

Кредитна карта ДСК

Кредитна карта ДСК е чудесен кредитен продукт. ДСК предлага изключителни финансови продукти на своите настоящи и бъдещи клиенти. Тя е модерна и иновативна. Заема основни позиции в индивидуалното и корпоративно банкиране. Осигуряваща на потребителите си професионално и отговорно отношение. Организация с най-много клиенти на финансови продукти, както работещи, така и студенти. По-надолу ще обърнем специално внимание на кредитна карта ДСК.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Кредитна карта ДСК

Видове кредитна карта ДСК

Банката оферира няколко вида кредитни карти за различни предпочитания, очаквания и нужди на хората.

Кредитна карта ДСК Maxi Go

С тази карта разполагате със суми в размер от 500 до 3000 лева. Одобрение за кредитна карта е лесно и безпроблемно. Отличава се с фиксирана месечна вноска и без никаква годишна такса. Също така няма и такава при теглене от банкомат на банката. Лихва се начислява само върху използваните средства. С тази кредитна карта ДСК пазарувате лесно, безпроблемно, удобно без да имате месечни такси и такива при пазаруване в магазини. 

Maxi Go е част от лоялна програма Merci. Която ви дава възможност да получавате намаления, бонуси, различни предложения. Сами избирате, кога да правите своите плащания по вноските на 10-то или 20-то число всеки месец. Имате на разположение 15 дни след фиксираната дата за да внесете минимална вноска или по-голяма, според възможностите ви. Това е револвираща кредитна карта. Получавате регулярно извлечение от банката за движението по сметката си, крайна дата за внасяне на месечната вноска.

За комфорт на своите клиенти ДСК предлага няколко начина за плащане на минимална сума по вашата кредитна карта. В един от многото офиса на банката, чрез превод по сметката ви, на банкомат, чрез мобилно банкиране. 

Златна кредитна карта ДСК

Тази ексклузивна револвираща кредитна карта ви осигурява много привилегии и бонуси. Разполагате с избор между две карти Visa и Mastercard златна. Кредитния лимит е в диапазон от 5000 до 40000 лева. Кредит без краен период на погасяване. Вие решавате, кога да правите вноски по заема. Също така можете да захранвате картата със свои средства, които може да използвате над кредитния лимит. Без прилежаща такса при плащания на ПОС терминал. 

Осигурена безплатна застраховка. Към основната може да издадете допълнителни карти на ваши близки и роднини. Карти, които са символ на просперитет, авторитет и престиж. С тях получавате финансова свобода, специално обслужване. Дали ще изберете Visa или Mastercard зависи от вас, но и с двете можете да пазарувате в интернет или физически магазини, да теглите пари в кеш, да запазвате хотели, самолетни билети, да наемете коли под наем и други.

Стандартна кредитна карта ДСК – Galaxy

Тази стандартна карта е с лимит до 7000 лева. Картата може да бъде Visa или Mastercard, два утвърдени бранда на световния финансов пазар. Сумите по тях могат да бъдат в три различни валути- лев, американски долар, евро, според предпочитанията ви. Отпусканата сума е без краен срок на погасяване. Вие решавате, кога да правите плащания, всеки месец на 10-то или 20-то число се калкулира минималната сума за револвиране, която дължите. Без да се начислява лихва за 45 дни. Ако през този гратисен срок успеете да заплатите целия си дълг няма да дължите лихва при извършване на покупки от търговски обекти. Действаща лихва само върху изразходваните суми. С Galaxy може да се възползвате от специални намаления и оферти. Да пазарите онлайн, в търговски вериги, да теглите пари, да наемете рент-а-кар, когато пожелаете в страната и чужбина. Възможност за издаване на допълнителни карти, към тези на титуляра. Карти с чип, по-висока защита от измами и посегателства.

Видове кредитна карта ДСК

Платинена кредитна карта ДСК

Може да избирате между три ексклузивни карти- Visa Platinum, Mastercard Platinum и Mastercard Platinum-Private Banking. Можете да разполагате със средства от 10000 до 120000 лева. В предпочитана от вас валута- лев, долар, евро. Без краен срок на погасяване, вие решавате, кога да направите това. Имате опция да захранвате сметката си с лични средства, които да използвате над кредитния лимит. Без начисляваща се лихва до 45 дни. Ако активно използвате картата си не ви се начислява лихва. Може да издадете допълнителна карта на свой близък. 

Разполагате с Priority Рass за над 1 300 VIP летищни салона навсякъде по света. Допълнителни отстъпки, бонуси, забележителни предложения. Теглене на пари в брой от кредитна карта, пазаруване онлайн, наемане на хотелски стаи, коли под наем, закупуване на самолетни билети. Разполагате с безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“. Visa Platinum, Mastercard Platinum и Mastercard Platinum-Private Banking са с висока защита срещу посегателства и фалшифициране. Безплатни текстови съобщения при всяко движение по картата, известия за дължимата сума.

Кредитна карта ДСК- Wizz Air

За всеки, който обича да пътува, това е точната карта. Получавате право да членувате в  Wizz Discount Club. С тази прекрасна карта пътувате с намаление от цената на самолетните билети и получавате допълнителни оферти за  услуги на авиокомпания  Wizz Air. Кредитната карта е част от програма Merci, с която получавате ексклузивни намаления. С Wizz Air събирате бонуси под формата на точки, навсякъде където пазарувате. Всеки картодържател има достъп до услугата  Flight Delay Pass. Тя гарантира безплатен престой на титуляра и на един негов придружител, на летищните Lounge зони. Обикновено при закъснение на полета с повече от 1 час.

Параметрите на кредитна карта ДСК- Wizz Air са:

  • Няма такса за издаване на картата
  • Без такса при пазаруване онлайн и при плащане на ПОС терминал
  • Вие избирате, кога да погасявате задълженията си
  • Нямате краен период на погасяване
  • Отпусканите суми са от 500 до 7000 лева
  • Ако активно използвате своята карта ви се начислява по-ниска лихва.
  • Първите 45 дни кредита е безлихвен
  • Лихва се начислява само върху използваните суми
  • Безплатни текстови съобщения за транзакции и уведомление за задължения 
  • Имате право да издадете допълнителни карти на свои роднини

Кредитна карта ДСК за преподаватели

Това е DSK-ITIC Credit, която комбинира в себе си преподавателска идентификационна карта ITIC и кредитна карта Mastercard. Тя ви осигурява отстъпки в хотели, намаления за самолетни и автобусни билети. Отстъпки в над 40000 обекта в чужбина, като театри, ресторанти, музеи, кина и други. На територията на страната тя ви осигурява над 1000 преференции в различни области.

DSK-ITIC Credit е достъпна за учители на редовна практика в основни, средни и висши учебни заведения, също така и за лектори. С тази карта разполагате със суми в размер до 7000 лева, евро или американски долар. Без доказване на доход при кредитен лимит до 1000 лева.

DSK-ITIC Credit се характеризира със следните параметри:

  • Разполагате със средства 24/7 в България и чужбина
  • 45 дневен безлихвен кредит
  • Годишната такса е по-ниска
  • Лихва се начислява само върху изразходваната сума
  • Сами решавате кога да правите вноските по кредита
  • Ако внасяте собствени активи, ще разполагате със суми над кредитния лимит
  • Високо защитена карта срещу посегателства
  • Безплатни текстови съобщения за дължими суми и транзакции
Избери кредитна карта ДСК

Кредитна карта ДСК Visa Infinite

С Visa Infinite разполагате с множество отстъпки в магазини и големи търговски обекти, за коли под наем, реномирани курорти и хотели. Сдобивате се с Priority Pass карта, с която можете да се възползвате от комфортен престой в над 1300 VIP летищни салона. Добивате безплатна застраховка при пътуване в чужбина в размер до 40 000 EUR. С програмата Visa Concierge имате на разположение личен асистент 24/7. Притежавате значителен дневен лимит. Кредит във валута по избор- евро, американски долар, лев. На разположение на картодържателите е безлихвен кредит за период до 45 дни. Получавате SMS-и с информазия за движение по картата и дължими револвиращи суми. Ваши близки имат право на допълнителни карти. 

Често задавани въпроси

Как мога да се свържа с ДСК?

Да се свържете с банката можете по няколко различни начина. Като посетите някой от многото и офиса и разговаряте с компетентен и любезен кредитен консултант. На официалната страница на ДСК може да намерите телефонен номер за връзка, да резервирате час за консултация, също така има опция за обратна връзка.

Какъв е срок за издаване на кредитна карта?

Кредитна карта ДСК се издава до 10 работни дни от сключването на договора. Клиента я получава заедно с ПИН код.

Пазаруването с кредитната карта сигурно ли е?

Да, пазаруването с кредитна карта е сигурно. Кредитните карти са с висока степен на защита, чрез различни системи срещу фалшифициране и посегателства.