5
кредитна карта Обб
от 1000 лв
до 10000 лв
до 2 год
Лихва 16.90% при покупки
минимална вноска
50 седмични трансакции
3D статичен и 3D динамичен секретен код
Лоялна програма UWIN

Кредитна карта Обб

Кредитна карта Обб е един от най-търсените продукти на кредитния пазар в България. Обединена Българска Банка е част от Белгийската КВС Груп, най-утвърдената финансово-застрахователна корпорация в България. Обб е създадена през 1992 година и предлага голям набор от банкови услуги за индивидуални и бизнес клиенти. Дейността на банката е насочена изцяло към просперитета на нейните клиенти. Да им помогне да реализират своите мечти, планове, постоянно да се развиват и успяват. По-надолу ще обърнем специално внимание на кредитна карта Обб.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредитна карта Обб

Видове кредитна карта Обб

Международни кредитни карти Visa и Mastercard

Безконтактната кредитна карта Обб означава финансова свобода и удобство. Visa и Mastercard се издават в лева, срока на ползване на кредитната карта е 2 години. При извършване на покупки лихвата е 16.90%, а при теглене в кеш 18.90%. Кредитният лимит е в диапазон от минимум 1000 до максимум 10000 лева. Периода за погасяване на дълга от възникване на задължението е 24 дни. По регламент клиентите имат право на 50 транзакции седмично. Минималната вноска е в размер на 3% или това се равнява на 10 лева. Горната граница за транзакции при покупки в търговски обекти е до 100% от кредитния лимит, а при теглене в кеш от банкомати отново до 100 % от кредитния лимит.

Изискуеми документи за издаване на кредитна карта Обб

  • Молба за издаване на кредитна карта
  • Документ, който доказва доходите ви
  • Валидна лична карта

Възможни методи за погасяване на кредитна карта Обб

  • Паричен превод в офис на Обб
  • Автоматично покриване на дълга от сметка в банката
  • По електронен път с UPAY
  • Плащане на регламентирани за тази дейност банкомати
  • В клон на Обб
  • Контактен център на банката

Допълнителна информация за Visa и Mastercard кредитна карта Обб

Банката прави всичко възможно картите да бъдат максимално защитени при пазаруване в интернет с 3-D Secure. Процедура по щателно обследване и доказване на самоличността на платеца при плащания в интернет при търговци, които имат Visa Secure и Mastercard Identity Check, с помощта на динамична и статична парола/код. Чрез тези кредитни карти можете да плащате битови сметки, като вода и ток чрез онлайн банкиране, на банкоматите на банката и чрез електронната програма UPAY.

плати с кредитна карта Обб

Лоялна програма UWIN 

Тази програма е валидна за всички дебитни и кредитни карти на банката. UWIN е мобилно приложение, което дава възможност на картодържателите да се информират и възползват от текущи промоции и отстъпки. Офертите са групирани по различни категории- Офис консумативи, книги, спорт, мода, пътуване и други. Като банката има за цел непрекъснато да увеличава броя на търговските партньори и да търси все по-интересни проекти.

Златни кредитни карти Visa Gold и Mastercard Gold

Кредитни карти символ на престиж и успех с кредитен лимит от 5000 до максимум 20 000 лева. С много дълъг безлихвен период до 55 дни. За да погасите дълга си по картата разполагате с 24 дни след възникване на извлечението. Минимум трябва да покриете 3% от изразходваните активи. Разполагате с 50 транзакции седмично. Максимума на транзакции в търговски обекти е 100% от кредитния лимит, а при теглене на пари в брой от кредитна карта е също до 100% от кредитния лимит.

Видове погасяване

  • В офис на банката
  • В брой на регламентирани банкомати на банката
  • С електронно приложение UPAY
  • Банков превод
  • Автоматично плащане от сметка
  • През контактен център на банката

Допълнителни услуги

Безплатна застраховка при пътуване извън страната. Картодържателите могат да се възползват от суми до 30000 евро за медицински интервенции при заболявания и злополуки. Също така при нужда от стоматологична помощ от суми до 300 евро. 

Друга много важна застраховка е  „Златна защита“

Ако загубите картата си и личните си документи може да се възползвате от 300 лева покритие. При евентуална кражба на кредитната ви карта имате право отново на покритие до 300 лева. А при измама по време на покупка до 1000 лева.

С тези ексклузивни кредитни карти може да се възползвате от редица отстъпки и оферти. Например в Opticlasa може да ползвате 20 % намаление, а при Eurooptic се възползвате от 22 %. Също така можете да отсядате в комфортни бизнес летищни салони с VISA Gold на летище София, а с Mastercard Gold освен на летище София също и на летището във Виена.

Банката осигурява максимална защита на Златни кредитни карти Visa Gold и Mastercard Gold при пазаруване онлайн с 3-D Secure. Чрез задълбочено проучване на самоличността на купувача при търговци, които притежават Visa Secure и Mastercard Identity Check, чрез 3D статичен и динамичен код.

избери кредитна карта Обб

Лоялна програма UWIN 

Притежателите на златна кредитна карта Обб могат да се възпозват от UWIN. Мобилно приложение, от което научавате и се възползвате от всички осигурени промоции и текущи оферти. Те са разделени по категории- Мода, спорт, за деца, пътувания, заведения и други. Намаление получавате в момента на плащане в магазини и търговски обекти- партньори на Обб. 

Често задавани въпроси

Мога ли да ползвам кредитната си карта навсякъде по света?

Да, можете да да използвате кредитната си карта в почти всички страни. Обаче при пътуване до екзотични дестинации, не е изключено картата ви да бъде блокирана, за да се гарантира нейната сигурност. Това може да се уточни с банката и да се разреши нейното ползване на тези територии.

Мога ли да създам статичен 3D код?

Да, трябва да създадете код от минимално 6 символа. Запишете го в поле нов код и потвърдете в системата.

Как мога да се свържа с банката?

Обб е осигурила за своите настоящи и бъдещи клиенти набор от различни методи за комуникация. Телефонни номера за връзка от страната и чужбина, чрез онлайн формуляр за комуникация, видео връзка с един от професионалните и любезни кредитни консултанти.