5
Кредитна карта Райфайзен
от 500 лв
до 15000 лв
годишна лихва 18.9%
гратисен срок 45 дни
програма лоялност
Застраховка Живот
различни начини на погасяване
минимална погасителна вноска

Visa Classic

Кредитна карта Райфайзен

Кредитна карта Райфайзен е модерна, иновативна и удобна, чудесен избор за всеки човек. Райфайзен е водеща банка на финансовия пазар в България. Оферираща изключителни услуги във всички направления- индивидуално, инвестиционно и корпоративно банкиране. Райфайзенбанк е създадена през 1994 година в България. Собственост на Райфайзен Банк Интернешънъл, водещ и утвърден доставчик на банкови продукти. Банка на българския финансов пазар отговаряща изцяло за потребностите и нуждите на клиентите. По-надолу ще обърнем поглед към Райфайзен кредитна карта.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Предимства на Кредитна карта Райфайзен

  • Възможност за безпроблемно и бързо безконтактно пазаруване с карта за суми до 100 лева на ПОС терминал.
  • Пазарувате без да се начислява лихва. Това е възможно, ако успеете да изплатите целия си кредит до крайния срок за погасяване.
  • Можете да печелите докато пазарувате. Когато се забавлявате, отмаряте и си купувате любими неща ви се начисляват точки, които по-късно може да обмените в пари.
  • Получавате текстови съобщения и имейли за всяко движение и за оставащата сума по картата ви.
  • С дигиталните портфейли Apple Wallet и RaiPay може да плащате с телефоните си на ПОС терминал.
кредитна карта Райфайзен

Видове кредитни карти

Кредитна карта Райфайзен Вноска

Онлайн издаване на Кредитна карта или в един от многото офиси на банката. Карта, която е в лева с минимален размер от 500 и максимален до 3000 лева. Няма начисляваща се лихва, а годишната такса е 25 лева, която се взема на всеки 12-ти месец. При закупуване на продукти за сумата от 3000 лева ГПР е 1.54%, което е при изплащане на равни вноски по 250 лева, така крайната сума възлиза на 3025 лева.

С карта вноска е възможно пазаруване само в търговски обекти на партньорската мрежа на банката, както и теглене в кеш. Сигурни и защитени плащания в интернет. В магазините на партньорите пазарувате без оскъпяване на закупената стока.

Кредитна Карта Райфайзен RaiCARD Fix

С тази карта разполагате със средства в диапазон от 500 до максимум 5000 лева. Гратисният срок при покупки варира от 20 до 50 дни. Годишна лихва се начислява само върху изразходваните суми и е в размер на 18.9%. В края на всяка година се събира такса от 45 лева. ГПР при покупки за сумата от 3000 лева е 23.47%, като я изплащате месечно и е в размер на 276.33 лева при годишна лихва 18.9%, като крайният дълг е равен на 3360.92 лева. Гратисния период е доста дълъг до 50 дни. Картодържателите плащат безконтактно и без ПИН суми до 100 лева. Минималната вноска по кредита е фиксирана, независимо колко пари сте използвали.

Към RaiCARD Fix на титуляра могат да се издават допълнителни карти. С картата може да пазарите онлайн, да плащате на ПОС терминал, теглите пари в брой. 

Кредитна Карта Райфайзен Visa Classic

Това е международна карта в евро или лева. С минимален лимит от 500 лева и максимален до 15000 лева. Възможност да се възползвате от гратисен период от 15 до 45 дни. Годишният лихвен процент е 18.9% и се начислява само върху изразходваните суми.

При ГПР от 23.40% при разходи на стойност от 3000 лева, изплащани на еднакви вноски в размер на 276.33 лева и лихва от 18.9%, цялостната крайна сума е 3359.92 лв. Годишната такса обслужване е 44 лева. Възможност за издаване на допълнителни карти. 

Погасяването на дълга може да стане по няколко начина:

  • В офис на банката
  • Онлайн 
  • Банков превод
  • Директен дебит 
  • С ePay.bg/B-Pay
Видове кредитна карта Райфайзен

Кредитна карта Райфайзен Mastercard Gold

Тази ексклузивна международна карта е в лева и евро. С кредит от 4500 лева до 60000 лева. Гратисен срок от 15 до 45 дни и годишен лихвен процент 17.9% само върху изразходвани средства. Начислява се такса за обслужване в размер на 9.40 лева месечно. При ГПР от 25.35% и и изразходвана сума от 3000 лева, изплатена на еднакви месечни вноски от 274.90 лева, цялата обща сума възлиза на 3392.77 лева.

Картодържателите имат възможност да получават точки при всяка покупка и могат да ги обменят за пари по картата. Към основната Mastercard Gold могат да се издават допълнителни карти. Опция за застраховка живот, безплатна за първите 100 дни. Погасяването става по много разнообразни начина, от директен дебит до плащане в клон на банката.

Кредитна карта Райфайзен Visa Platinum

Престижна международна кредитна карта в евро и лева. С лимит, който е в диапазон от 7000 до 70000 лева. Гратисен период от 15 до 45 дни, годишна лихва от 16.8%. Годишна такса и такса за издаване са по 260 лева. Минималната погасителна вноска е 5%.

Картодържателите могат да се възползват от застраховка живот, която е безплатна първите 100 дни от издаването. Към основната карта могат да се издават допълнителни.

Луксозна карта за пазаруване онлайн, плащания на ПОС терминал, за резервации на самолетни билети, хотели, теглене от банкомати навсякъде по света.

Кредитна карта Райфайзен Billa Visa

Тази карта е създадена от Райфайзен съвместно с Billa. Картодържателите се възползват от отстъпки, когато пазаруват в магазините на BILLA. Ако пазарувате за суми от над 150 лева месечно, не се начислява такса за тази Райфайзен кредитна карта, също така 2% от използваната сума за покупки в Billa се връщат месечно обратно в картата ви. Лихвите при покупки в търговската верига са по-ниски в сравнение с лихвения процент, при пазаруване някъде другаде. Гратисният период е дълъг до 45 дни. Възможност за безконтактни плащания за суми до 100 лева.

Лихва не се начислява, ако съумеете да изплатите цялостната сума по кредита в регламентирания срок на погасяване. С Billa Visa разполагате с лимит между 500 до 15000 лева. Годишен лихвен процент при пазаруване в Billa е 14.9%. Месечната такса обслужване е 4.40 лева.

Кредитна карта Райфайзен AVON Mastercard

Карта създадена от колаборацията на Райфайзен и козметична организация AVON. Това е точната карта за хора работещи във фирмата- дистрибутори и менажери. Представителите на компанията се ползват с преференции при поръчки от AVON. 

AVON Mastercard е с минимален кредитен лимит 500 лева и максимален до 5000 лева.

Гратисният безлихвен период е дълъг до 50 дни. Годишната такса възлиза на 18.9% за изразходваната сума. Месечната такса менажиране се равнява на 3.40 лв. Минималната погасителна такса е в размер на 5%- минимум 10 лева. Възможност за издаване на допълнителни карти. Комфортно безконтактно плащане за суми до 100 лева. Погасяването на дълга е с много разнообразни методи от паричен превод до ePay.bg/B-Pay.

Избери кредитна карта Райфайзен

Кредитна карта Райфайзен Visa Business

Карта специално създадена да обслужва нуждите на средни и големи компании. С нея се плащат бизнес пътувания и всякакви разходи свързани с работата на една фирма. 

Visa Business се издава в лева или евро. Гратисният период е доста дълъг до 45 дни. Годишната лихва за левови карти е 17.8%, а за тези в евро е 16.8%, начисляваща се само върху изразходваните суми. Банката дава възможност за издаване на още неограничен брой карти към основния кредитен лимит на компанията. С Priority Pass собствениците на Visa Business могат да се възползват от безплатен престой в салони за гости на летище София и на още над 1300 такива салони на летища по целия света.

Често задавани въпроси

Защитени ли са плащанията ми онлайн?

Да, кредитните карти имат висока защита срещу фалшификации и посегателства. Ако картодържателите използват RaiPay, при пазаруване в интернет, програмата RaiPay ти изпраща известия с подробна информация за всички данни по транзакциите, които потвърждавате с пръстов отпечатък.

Какво е Райфайзен Онлайн?

Това е изключително комфортна и лесна опция за наблюдаване на кредитна карта Райфайзен. С Райфайзен Онлайн може да извършвате много операции, като погасяване на дълг, промяна на данни, като нов адрес, промяна на лимит и други.

Кой е основния разход по кредитна карта Райфайзен?

За основен разход се счита таксата за обслужване. Тя може да бъде месечна или годишна.

Къде мога да използвам кредитна карта Райфайзен?

С картата можеш да плащаш навсякъде по всяко време 24/7. Можеш да правиш покупки онлайн или във физически обект, за малки или по-големи суми.