Да вземеш Кредит Без Проверки За 1 Час е напълно възможно в днешно време. Това са бързи кредити, чието одобрение отнема до 1 час, а отпускането на желаната сума най-много до 24 часа. Те се търсят от все повече от хората, заради опростената процедура по кандидатстването и бързината на получаването им. 

Най-добрите кредитни компании в България

5
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
Кредит Без Проверки За 1 Час

Видове Кредит Без Проверки За 1 Час

Вид кредит без проверка за 1 час са микрокредити с отпускане на сума до 1000 лева.

Системата за микрокредитиране е направена за отпускане на бързи заеми с цел покриване на всякакви нужди нетърпящи отлагане. 

Друг добре познат кредит без проверка до 1 час е бързият заем без доказване на доходи. Характерното при него е ,че финансовите организации не искат представяне на документи за удостоверяване на доходи. От този вид заем се възползват хора, които са на свободни професии, самоосигуряващи се, лица работещи на хонорар или надомно, пенсионери, майки в майчинство и др. 

Оферират се мини бързи кредити от 50 до 250 лева, не големи заеми онлайн със суми от 300 до 600 лева, също така кредити с месечни вноски със отпускане на 1000 до 5000 лева. 

На територията на България има фирми, които предлагат кредит без проверка за 1 час по телефона. Той е с опростена процедура и лесно кандидатстване. Поради това е все по-полярен сред потребителите. Отпускат се суми от 100, 200, 300 до 500 лева до заплата. 

Варианти за погасяване на кредит без проверки за 1 час

Поради големия избор на кредитодатели на пазара, винаги може да изберете фирма, която не изисква от вас доказване на доходи. Освен работа на заплата, съществуват много други източници, които могат да ви носят дивиденти. Пенсии, майчински, доходи от свободни професии, надомна работа, фрийлансъри. Хора работещи на граждански договори, приходи от наеми.

Фирми предлагащи кредит без проверки за 1 час

Фреш Кредит (FreshCredit)

Фреш кредит е иновативна небанкова финансова организация, оперираща на пазара от 3 години. Въпреки краткия период на съществуване се ползва с добро име и е предпочитана от много клиенти. Компанията оферира краткосрочни потребителски и ипотечни кредити. Кандидатстването за кредит с тази фирма е лесно и бързо, трябва да сте навършили пълнолетие и да имате валидна лична карта. Отговор дали сте одобрени получавате до 1 час. Но е необходимо обезпечение за да получите заема. Очаква се да имате 2-ма поръчители, ако не разполагате с такива фирмата ще ви осигури поръчителство от дружество.

Ако вземете с Фреш Кредит заем на месечни вноски за 500 лева и срок на погасяване от 6 месеца, годишния процент на разходите ще е 47,86%. С вноска от 88.65 лева, общата сума за връщане е 531,90 лева.

Пари веднага

Бест Кредит (BestCredit)

С Бест Кредит можеш да получиш заем онлайн, без посещение на офис, само срещу лична карта. Кредити предлагани от фирмата са:

 • Заем на вноски в размер до 3000 лева и срок на изплащане от 8 до 52 седмици.

Отговор от фирмата дали сте одобрени ще получите до 1 час. Може да кандидатствате онлайн по всяко време на денонощието от удобството на собствения си дом.

Сити Кеш (SityCash)

Сити Кеш е легитимна и сигурна компания за кредити, легализирана от БНБ като небанкова финансова организация.

Със Сити Кеш може да кандидатствате за кредит само срещу лична карта с проверка на документа и одобрение на бързия заема до 20 минути. Имате възможност да кандидатствате за суми от 200 до 3000 лева.

Отговор на заявки за кредит без проверки за 1 час

При този заем нормално се дава актуален отговор в рамките на минути до 1 час, с бързо усвояване на сумата до 24 часа.

Времето спрямо процедурата е наистина максимално оптимално. Например при онлайн кредит, времето може да бъде:

 • 1-2 минути докато се попълни онлайн формуляра за кандидатстване
 • 15-20 минути докато се получи потвърждение на вашата заявка
 • 1-2 час докато получите окончателен отговор и изпълнение на процеса
 • Усвояване на парите до няколко минути или часове според избрания начин на превод
Вземи Кредит Без Проверки За 1 Час

Защо теглим кредит без проверки за 1 час

Причините могат да бъдат от най-различно естество, всеки може да изпадне в нужда от допълнителни средства. Тук ще изброим някой от тях:

 • покриване на спешни домакински разходи
 • купуване на стока или продукт от първа необходимост
 • плащане на месечен наем
 • плащане на сметки и такси
 • покриване на неочаквани ремонти
 • нужда от лични средства

Често задавани въпроси

Кой може да тегли кредит без проверки за 1 час?

Всеки може да тегли такъв заем. Хора в пенсионна възраст, студенти, лица на непостоянен договор, неработещи.

Колко кредит без проверки за 1 час мога да получа без лихва?

При всяка фирма може само по веднъж. Ако теглите заем при различни фирми и покривате изискванията, няма никакво ограничение.

Колко пари мога да взема с кредит без проверки за 1 час?

Това зависи много от фирмата, която сте си избрали. При някои е 500 лв, при други 1000 лв и т.н.