Кредит до заплата

Кредит до заплата е заем, при който получавате пари за кратък период – изгодно, бързо и лесно без излишни документи. Той се характеризира с незабавен отговор при вашето запитване за отпускане на желаната сума и получаване на кредита до няколко часа.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Този вид заем най-често се предлага от небанкови финансови институции- фирми кредитори. Всичко е улеснено при този финансов продукт, дори и начина по който кандидатствате, може да е офлайн във офиса на избраната фирма или онлайн.

кредит до заплата

Кога мога да кандидатствам?

Голяма част от фирмите предлагат кандидатстване онлайн 24 часа в денонощието и дори през почивните дни. Като обикновено кандидатурите се разглеждат между 8:00 и 22:00 часа. За да сте сигурни първо е необходимо да проучите селектираната от вас фирма, ако имате достъп до интернет или да посетите адреса на компанията.

Кой може да кандидатства за кредит до заплата?

Всеки Български гражданин навършил 18 год. може да кандидатства единствено със собствена лична карта. Естествено всяка компания може да има свои условия и изисквания за одобрение на кандидатите.

Една част от кредиторите предлагат заеми на хора без трудов договор, произход на доходи, одобряват пенсионери, безработни, лица с лоша кредитна история. Докато други имат изрично описани изисквания за доходи и като цяло отпускат кредит само на хора в добро кредитно състояние.

Суми при Кредит до заплата

Обикновено това са неотложни и бързи заеми за не големи суми, с период на погасяване до 30 дни. Често парите, които се заемат варират между 50, 100 до 500 лева. Разбира се има и фирми-кредитори, които предлагат по-големи суми 600, 700 а понякога, макар и по-рядко 1000 лв.

Фирми предлагащи кредит до заплата

Има немалък брой компании предлагащи този вид кредит. Ние ще се спрем на две от най-утвърдените и познати на българския пазар.

Ferratum

От Фератум можеш да заемете суми от 50 до 1000 лева за срок от 5 до 45 дни. Нормално е да бъдете одобрен почти веднага и да получите заем същия ден по банковата си сметка или EasyPay. 

От услугите на Фератум могат да се възползват всички българи постоянно пребиваващи на територията на държавата, на възраст от 19 до 70 години и с доказани доходи.

Улеснение клиентите намират и при начините на изплащане на кредита, по банков път, онлайн, Epay.bg, офис на EasyPay или Кештерминал.

бързо и лсно кредит до заплата

Vivus

От Вивус можеш да вземеш кредит на стойност от 50 до 1300 лева със срок на погасяване до 30 дни. Кандидатстването и подписването на договора се извършва изцяло онлайн, като ако си одобрен можеш да получиш заем до минути по своята банкова сметка или EasyPay. С Вивус всеки първи кредит е без лихва, няма такса за кандидатстване и нужда от поръчител. От услугите на фирмата може да се възползва всеки български гражданин на възраст от минимум 19 години. За удобство на клиентите кредита може да се погаси по няколко начина: по банков път, онлайн, Изипей, Кештерминал.

За какво може да ни послужи кредит до заплата

Хората теглят този вид кредит с различни цели, най-често при недостиг на средства до заплата, за покриване на непредвидени разходи, като:

  • Плащане на битови сметки
  • Покриване на друг кредит
  • Лечение
  • За покупка на домакински уреди
  • Непредвиден ремонт по колата
  • Извънреден жилищен ремонт

Но във всички случаи е чудесно да имате възможност да вземете пари в труден за вас момент. И да не се притеснявате до следващата заплата.

избери кредит до заплата

 Централен Кредитен Регистър

Изключително важно е да успявате да покривате кредити си на време и да избягвате забавения, защото всяко просрочване с над 30 дни се записва в ЦКР(Централния Кредитен регистър) и се отбелязва в кредитната история на клиента за период от 5 години, дори след погасяване на кредита.

ЦКР е парична система на БНБ, в която всички финансови институции публикуват обстойна информация за кредитите: одобрени, вид и срочност, остатък по ползване. Също така включва информация за броя на кредитните институции и систематичността по обслужване на кредитите по текущ и погасителен план.

Често задавани въпроси

Мога ли да взема кредит до заплата, ако имам лоша кредитна история? 

Да, такава възможност съществува, въпреки че много малка част от фирмите кредитори са готови да направят такъв компромис.

Как мога да получа парите по заем?

Своите пари може да получите по предпочитан от вас метод. Във офис на фирмата, по банков път или в EasyPay.

Мога ли да удължа срока на погасяване?

Да, фирмите-кредитори предлагат различни срокове на удължаване на срока на погасяване. Това е информация, която може да получите от самата компания, както и максималния брой на погасявания, които предлага. 

Лицензирани ли са фирмите за кредити в България?

Да, те са лицензирани от БНБ и са вписани в Регистъра на небанкови финансови организации и фирми за бързи кредити.