4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски

Бързи Кредити

 • превод по банкова сметка
 • офис на Easy Pay
 • Профи Кредит България е част от Профиреал Груп, международна финансова корпорация с устои и над двайсет годишна история. Профи Кредит се развива изключително бързо и привлича със своите продукти все повече доволни клиенти. Предлагаща бързи и ипотечни кредити на физически лица. Компанията се отличава с коректност, сигурност, високо ниво на обслужване и лоялност. Оперира на територията на България от 2010 година, като небанкова финансова организация. Офиси на Профи Кредит има почти във всяка точка на територията на страната. Изключителен факт е, възможността да кандидатствате за кредит бързо и безпроблемно онлайн. 

  Профи кредит

  Финансови продукти

  Компанията предлага на българските граждани прекрасни кредитни продукти, с чудесни условия. Тук можете да се възползвате от финансови продукти, като:

  • Бързи кредити на вноски
  • Ипотечни кредити
  • Пари назаем за лоялни клиенти
  • Програма Доведи приятел
  • Застраховки

  Бързи кредити на вноски

  Профи Кредит оферира на клиентите си бързи кредити с равни месечни вноски. Изгодни и удобни, изцяло насочени към нуждите на кредитоискателите. Те могат да се възползват от суми в диапазон от 100 до 5000 лева и период на изплащане от минимум 4 месеца до максимум 24 месеца. За да кандидатствате не се изискват много документи и процеса по одобрение е бърз и безпроблемен. Трябва да притежавате валидна лична карта, да сте български гражданин или постоянно пребиваващ, да разполагате с постоянни, доказуеми доходи. Кредита се изплаща на равни месечни вноски, които са съобразени с финансовото положение на клиентите и техните възможности.

  Кандидатстване за бърз кредит

  Можете да посетите един от многото офиси на компанията или да кандидатствате онлайн. На страницата на официалния сайт на фирмата има формуляр, който може да попълните с вашите лични данни и един от любезните, професионални служители ще се свърже с вас по най-бързия начин, за да обсъдите параметрите на бърз кредит. Той ще ви консултира за кредита, който искате и условията по него, ще изготви искането ви по време на разговора. Ако бъдете одобрени желаната от вас сума ще бъде преведена по банковата ви сметка. Друга възможност е да получите кредита си в офисите на Easy Pay, ако е за сума до 1000 лева.

  Профи кредит услуги

  Кредитната компания оферира прекрасни услуги, като “Фаст” и “Флекси”.

  С “Фаст”може да получите разглеждане на вашите документи за кредит с предимство. 

  А с услугата „Флекси“ може да се възползвате от възможността да изплащате кредитите си с гъвкав план. Това означава, че можете да намалявате броя на вноските си, да ги отлагате, да изберете други дати на падежа.

  Повече информация може да получите в официалния сайт на Профи Кредит, в графата общи условия.

  Избери Профи кредит

  Ипотечен Кредит

  Профи Кредит работи за благото на своите клиенти, затова създава Ипотечен кредит “Уют”. Той е с обезпечение ипотека върху имот. От него могат да се възползват хора, които разполагат със собствен недвижим имот. Идеален кредитен продукт, ако желаете да изтеглите голяма сума пари, с дълъг период на изплащане и добър лихвен процент. С “Уют” можете да направите толкова много неща, да извършите належащ ремонт, да обзаведете жилището си. Също така може да използвате сумата за рефинансиране на други ваши кредити, да започнете така мечтания собствен бизнес и други. За да кандидатствате за ипотечен кредит трябва да имате валидна лична карта, собствен имот, доказуеми доходи.

  Основни параметри на ипотечен кредит

  Сумата, която може да усвоите е между 8000 и 50000 лева. С период на погасяване от 1 до 8 години. Кредита се изплаща на равни вноски с фиксиран лихвен процент. Главницата по кредита се превежда в предпочитана от вас банкова сметка. Месечните си вноски може да плащате по няколко начина:

  • В офис на Easy pay
  • Банков превод
  • Cashterminal 

  Пари назаем за лоялни клиенти

  През 2015 год. Профи Кредит основа Клуб на добрия клиент. С цел да бъде в максимална услуга на своите лоялни клиенти. Така те могат да се възползват от бърз кредит с по-добри параметри, да вземат по-големи суми назаем с по-дълъг срок на погасяване- 36 месеца. Като член на клуба кандидатствате бързо и лесно, като плащате и по-малки вноски.

  Тук можем да направим едно сравнение, за нови клиенти срока на погасяване е 18 месеца, а за лоялни клиенти е 36 месеца.

  Програма доведи приятел 

  На вашето внимание е програмата на Профи Кредит- Доведи приятел. Тази програма ви дава възможност, ако доведете свой приятел или роднина да получите 50 лева, като награда. Компанията е разработила тази опция за всички свои лоялни и щастливи клиенти. За да се възползвате от своята компенсация, трябва да сте активен клиент на кредитната организация. Служителите на Профи Кредит, трябва да бъдат информирани, че лицето което обслужват е препоръчано от вас. Вашият приятел или роднина трябва да вземе кредит за минимум 700 лева, с период на погасяване над 18 месеца. След като той внесе първата си вноска вие получавате 50 лева.

  Контакти с Профи Кредит

  Както всичко в Профи Кредит, така и каналите за връзка са на изключително ниво. Настоящи и бъдещи клиенти могат да посетят един от многото офиси на компанията. Да се обадят на посочените телефонни номера и да разговарят с компетентен и любезен кредитен консултант. За тези, които предпочитат да изпратят запитването си в писмена форма има посочен имейл адрес.

  Избери Профи Кредит

  Заключение

  След направеното детайлно проучване стигнахме до извода, че Профи Кредит е точното място за вас, ако се нуждаете от кредит. Компания отнасяща се към хората с внимание, отговорност и разбиране. Предлага кредити с отлични условия и параметри. Бърза и професионална обратна връзка при запитвания и възникнали въпроси от страна на клиентите. Иновативна компания с история и сигурно бъдеще, привличаща все повече клиенти.

  Често задавани въпроси

  Защо да изберем Профи кредит, а не банка?

  Да кандидатствате за потребителски кредити от Профи Кредит се изискват малко документи, процедурата е улеснена, необходимо е да представите единствено вашата лична карта. За да бъдете консултиран за един от предлаганите кредитни продукти от компанията не заплащате нищо. Получените средства може да използвате за каквото вие прецените.

  Как става усвояването на сумите?

  Сумите по кредита ще бъдат преведени по ваша банкова сметка. Ако теглите сума до 1000 лева, може да я получите на касите на Изи Пей.

  Какво да направя, ако не мога да си изплатя вноската навреме?

  За съжаление всеки може да изпадне в такава ситуация. Най-добре е веднага да се свържете със своя кредитен консултант. Той ще направи всичко възможно да ви помогне да излезете от тази ситуация и да разрешите финансовия си проблем.