Рефинансиране на кредит без поръчител

Рефинансиране на кредит без поръчител по своята същност е теглене на нов кредит, с който да погасите съществуващ стар такъв. А при необходимост с оставащите средства може да попълните семейния бюджет, платите битови сметки, такси, заплатите неотложни ремонти, дори да си позволите и почивка. Преди да се насочите към рефинансиране на кредит трябва да обмислите ситуацията много добре. Тегленето на нов кредит трябва да е благоприятен ход и да е полезен за вас, да ви носи финансова изгода.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Рефинансиране на кредит без поръчител

Същност на рефинансирането на кредит без поръчител

Най-важното е да проучите фирмите предлагащи рефинансиране, да сравните техните условия, лихви и допълнителни изисквания. По-добре не се насочвайте към заем, който ще доведе до малки разлики, като краен резултат. Защото основната цел е да намалите кредитните си задължения. От значение е да сте убедени, че можете да се придържате към месечния си бюджет. Да сте сигурни рефинансирането, което искате да предприемите ще доведе до намаляване на месечните вноски и общата цена ще е изгодна за вас. Финансовите специалисти съветват към рефинансиране да се насочите, само ако вноските по заемите не надвишават 40% от брутните доходи.

Възможности за рефинансиране на кредити без поръчител

Има няколко способи и възможности за рефинансиране на кредит без поръчител – бързи заеми от небанкови финансови организации и потребителски кредити от банки. Болшинството от тях вече предлагат кредити за рефинансиране на дългове, само с изискване за валидна лична карта. Опростено и лесно кандидатстване с бързо одобрение от минути до 2 часа. Много от заемите са без обезпечение, без гарант и поръчителство.

Фирми предлагащи рефинансиране на кредит без поръчител

На българския финансов пазар има доста фирми за бързи кредити и банки, които могат да ви предложат рефинансиране. Както казахме проучването на фирмите кредитори е много важно и е във ваш плюс. Друг печеливш подход е да кандидатствате в няколко компании едновременно и след одобрение, да се насочите към кредитора с най-благоприятни за вас условия.

Ползи от рефинансиране на кредит без поръчител

СМАЙЛ КРЕДИТ

Със СМАЙЛ КРЕДИТ кандидатстването е онлайн, одобрението обикновено е бързо и отнема до 20 минути. Изисквания на фирмата за отпускане на кредит – валидна лична карта, навършени 18 години, чиста кредитна история, постоянни месечни доходи.

Кредит на вноски, може да заявите в размер от 50 до 1500 лева, като всеки първи заем до 1500 лева е с 0% лихва, ако е изплатен за 30 дни. Желаната сума получавате незабавно на касите на Easy Pay или по банкова сметка.

Кредит до заплата ви предлага суми от 50 до 500 лева. Първият кредит е без никакво оскъпяване. Може да кандидатствате само с лична карта, поръчител не се изисква. Ако имате възможност можете да погасите кредита си преждевременно без никакви такси.

СМАЙЛ КРЕДИТ предлага рефинансиране на кредит без поръчител или обезпечение. Няма скрити такси и условия за кандидатстване, за парични преводи, няма и такси за предварително погасяване. На страницата на Смайл Кредит ще намерите подробна информация, как да рефинансирате своя бърз кредит.

КРЕДИСИМО 

Кредисимо също предлага такава възможност. Можете да кандидатствате онлайн, което прави процедурата много лесна и достъпна за всеки. Одобрението на вашето искане за рефинансиране е много бързо. Сумата можете да получите по банков път или на каса. Връщането на дълга е по няколко начина съобразени с клиентите. По банков път, чрез виртуален ПОС терминал или на каса.

Лоялните и редовни клиенти на кредитната компания се ползват с редица преференциии и много добри отстъпки.

Тексим Банк(Texim Bank)

Тексим Банк предлага потребителски кредит за рефинансиране. Кандидатстването е лесно и бързо с одобрение до 2 часа. Лихвата по този заем е от 4.60%. Можете да усвоите сума от 50 000 лева със срок на изплащане до 10 години. Изисква ви се само една месечна вноска. Получавате застраховка живот за целия период на кредита.

Изберете рефинансиране на кредит без поръчител

Ситуации в които се налага поръчителство

Някой от банките ще поискат един от родителите ви да ви стане поръчител, ако сте на възраст до 21 години. Причините за това са, че все още сте доста млади и е нормално да нямате нужната финансова дисциплина.

Ако нещо не е наред с личните ви данни според скоринга на банката, може да ви искат поръчителство. Дори и да няма проблеми със сделката има неща които не са изчистени и са съмнителни. Като честа смяна на работното място и вашия работодател. Причина също може да се яви недостатъчен трудов стаж. Като цяло причините могат да бъдат много, но това са трите съществени.

Често задавани въпроси

Какво са гарант и поръчител?

Гарант и поръчител са едно и също. Това са хората които трябва да платят задължението по кредита, ако заемовземателят спре да го плаща. 

Какво е обединение на кредити?

Ако през времето сте теглили два или повече кредита може да ги обедините. Това е удачно решение, ако срещате затруднение с изплащането им. Така ще намалите вноските и това ще доведе до понижаване на разходите ви.

Възможно ли е Рефинансиране, обединяване на кредити с лоша кредитна история?

За обединение на задължения в такава ситуация ще трябва да се насочите към  кредити с гаранции, залог или обезпечение.