Спешни кредити без доходи е иновационен продукт, при който небанковите финансови организации оферират 100% онлайн спешни заеми.

При спешни кредити без доход финансовите организации не изискват доказване на доходи и трудов договор. Този вид кредити е насочен към широка група хора, например работещи надомна работа, на хонорар, на граждански договори, пенсионери, фрийлансъри, работещи в чужбина, майки в период на майчинство. Също така и всички които искат да избегнат дълги тромави процедури по отпускане на кредит, придружени с много документация. Единственият документ, който трябва да представите е личната си карта.

спешни кредити без доходи

Какво трябва да знаете за спешни кредити без доходи

Повечето небанкови организации изискват от вас само попълване на заявление с данни от личната ви карта, да изберете желаната сума и периода на погасяване без да очакват от вас доказване на доходи. Въпреки това с предимство се ползват хората, които имат някакви месечни парични постъпления. Например от наеми, хонорари, обезщетения, пенсии и др.

Спешните кредити се вземат бързо, но трябва и да се изплатят бързо. Нормалният период на погасяване е 30 дни. Преди да прибегнете до този вид кредити, трябва да сте сигурни, че може да ги изплатите навреме.

Теглене на спешни кредити без доходи

Процедурата при отпускане на тези кредити е значително улеснена. В много от случаите при кандидатстването не дължите такси и бихте могли да усвоите суми от 100 до 1500 лева, дори някой фирми предлагат суми до 2000 лева. Нормално за спешните кредити без доходи да получите одобрение до няколко минути, а с желаната сума до няколко часа, в рамките на деня.

Фирми предлагащи спешни кредити без доходи

Днес ще се спрем на няколко небанкови финансови компании предлагащи спешни заеми без доходи, доста популярни и търсени от хората в България.

Микро Кредит

Микро Кредит е фирма която набира голяма популярност през последните няколко години с бързите кредити, които предлага. Един от продуктите й е именно спешни кредити без доходи – Credi Home.

С Credi Home може да кандидатствате бързо, лесно и безпроблемно за спешен кредит за суми от 200 до 3000 лева. Всичко което трябва да представите е личната си карта, да сте навършили 18 год. и да сте български гражданин. Като не е необходимо обезпечение или осигуряването на поръчител.

Изплащането му става на седмични или месечни вноски, в зависимост кое ви е по-удобно.

Погасяването е със срок до 12 месеца, парите получавате на ръка, в брой. Сумата която може да усвоите е доста голяма до 3000 лева с фиксирана лихва.

Избери спешни кредити без доходи

 Фератум

Фератум предлага Фрий Заем, спешен и много бърз кредит до заплата. Той се характеризира с отпускането на суми до 1000 лева и срок на погасяване до 45 дни. Лесно постижим с възможност да получите сумата още същия ден.

Този заем е подходящ за голяма група от хора като пенсионери, безработни, майки в майчинство и много други.

Кандидатстването за Фрий Заем е улеснено и безпроблемно без такси – попълвате формуляр и получавате бърз отговор дали сте одобрен от кредитен консултант. Единственото което трябва да представите е лична карта, без необходимост от обезпечение, поръчител или трудов договор.

При одобрение парите може да получите в касите на Easypay или по банкова сметка.

Транскарт Файненшъл Сървисис

Транскарт Файненшъл Сървисис оферира кредит без доказване на доход с максимална сума на усвояване 1500 лева. Финансовата организация предлага различни кредитни карти, но от известно време предлага на българските граждани спешни заеми без доходи, гаранции, обезпечение и с ниски лихвени проценти. Като важно е да споменем, че кредита е без лихви за първите 6 месеца. При тези спешни кредити без доход получаването на парите става чрез кредитна карта trans.card или trans.card MasterCard.

Кредит Експрес

Кредит Експрес отпуска спешни кредити без доходи. Компанията не изисква от клиентите поръчител или ипотекиране на жилище. Кандидатстването е бързо и лесно, трябва да попълните заявление придружено с лична карта. Одобрение може да получите за по-малко от 2 часа. Парите може да вземете от офисите на Easy Pay или по банков път.

Погасяването на заема е съобразено с желанието на кредит заемателите- седмично, на две седмици или месечно.

Вземи спешни кредити без доходи

Струва ли си да теглим спешен кредит без доходи

На всеки може да се наложи да изпита финансови затруднения и да има нужда от свежи пари. За попълване на семейния бюджет, плащане на данъци, покупка на техника, ремонт. Лесно е да намерите такива заеми поради големия избор от небанкови организации на финансовия пазар. Всички те предлагат кредитни продукти спрямо нуждите на различните хора. 

Нашето мнение е, че си заслужава да се насочите към спешни кредити без доходи. А когато имаш нужда от финансова помощ е нормално да искате това да се случи колкото може по-бързо. Без излишна тежка процедура по одобрение и чакане за желаната сума със седмици, дори месеци. 

Често задавани въпроси

Колко пари мога да изтегля?

Спешните заеми без трудови договори се предлагат под формата на  мини кредити със суми от 50 до 250 лева. Също така се предлагат онлайн заеми от 300 до 600 лева и кредити с месечни вноски с размер до 5000 лева.

Как мога да намеря подходяща фирма за спешни кредити без доходи?

Информация може да намерите в интернет, като разгледате страницата на дадена фирма или сайтове които правят сравнение на различните кредитори.

Мога ли да изтегля спешни кредити без доходи, ако съм с лоша кредитна история?

Ако желаете да изтеглите такъв кредит, но сте с лоша кредитна история, трябва да дадете обстойно обяснение на кредитодателя, защо сте закъснявали с вноските си и с какви средства ще изплатите заема си.