Спешни кредити без доходи

Спешни кредити без доходи са иновативни продукти, при които небанковите финансови организации оферират 100% онлайн спешни заеми.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

При кредити без доход кредиторите не изискват доказване на доходи и трудов договор. Този вид заеми е насочен към широка група хора, например работещи надомна работа, на хонорар, на граждански договор, пенсионери, фрийлансъри, работещи в чужбина, майки в период на майчинство. Също така и всички, които искат да избегнат дълги тромави процедури по отпускане на кредит, придружени с много документация. Единственият документ, който трябва да представите е личната си карта.

спешни кредити без доходи

Какво трябва да знаете за спешни кредити без доходи

Повечето небанкови организации при кредити без доказване на доход изискват от вас само попълване на заявление с данни от личната ви карта, да изберете желаната сума и периода на погасяване без да очакват от вас доказване на доходи. Въпреки това с предимство се ползват хората, които имат някакви месечни парични постъпления. Например от наеми, хонорари, обезщетения, пенсии и др.

Спешните кредити се вземат бързо, но трябва и да се изплатят бързо. Нормалният период на погасяване е 30 дни. Преди да прибегнете до този вид кредити, трябва да сте сигурни, че може да ги погасите навреме.

Теглене на спешни кредити без доходи

Процедурата при отпускане на тези кредити е значително улеснена. В много от случаите при кандидатстването не дължите такси и бихте могли да усвоите суми от 100 до 1500 лева, дори някой фирми предлагат заеми до 2000 лева. Нормално за спешните кредити без доходи е да получите одобрение до няколко минути, а с желаната сума да се сдобиете до няколко часа, в рамките на деня.

Фирми предлагащи спешни кредити без доходи

Днес ще се спрем на няколко небанкови кредитни компании предлагащи спешни заеми без доходи, доста популярни и търсени от хората в България.

Избери спешни кредити без доходи

Вивус (Vivus)

Вивус предлага спешни кредити без доходи. Като всеки първи заем е безлихвен и без прилежащи такси. Срока на погасяване е в диапазон от 5 до 30 дни. При всеки първи заем се отпускат суми от 50 до 400 лева. При всеки следващ кредит е възможно да усвоите суми до 1300 лева. Можете да кандидатствате онлайн от удобството на своя дом. Добра идея е ползването на кредитния калкулатор, който ще намерите на страницата на фирмата. С него може да калкулирате всичко, което ще ви се начисли спрямо сумата, която искате да изтеглите.

Фератум (Ferratum)

Фератум оферира на свои нови и настоящи клиенти бързи кредити без доказване на доход. Можете да кандидатствате онлайн от своя компютър, лаптоп, телефон. Имате възможност да представите свой личен гарант или да обезпечите кредита с банкова гаранция.

Сити Каш (CityCash)

В кредитна компания Сити Каш може да кандидатствате за бърз кредит без трудов договор и постоянни доходи. Процедурата по кандидатстване е лесна и комфортна. Имате възможност да подадете молбата си онлайн или в един от офисите на фирмата. Няма да чакате дълго за одобрение, то отнема около 20 минути. Когато попълвате формуляра за кредита можете да отбележите, как искате да получите парите, което може да се случи още на същия работен ден. 

Струва ли си да теглим спешен кредит без доходи

На всеки може да се наложи да изпита финансови затруднения и да има нужда от свежи пари. За попълване на семейния бюджет, плащане на данъци, покупка на техника, ремонт. Лесно е да намерите такива заеми поради големия избор от небанкови кредитни компании на финансовия пазар. Всички те предлагат кредитни продукти спрямо нуждите на различните хора. 

Нашето мнение е, че си заслужава да се насочите към спешни заеми без доходи. А когато имате нужда от финансова помощ е нормално да искате това да се случи колкото може по-бързо. Без излишна тежка процедура по одобрение и чакане за желаната сума със седмици, дори месеци. 

Вземи спешни кредити без доходи

Често задавани въпроси

Колко пари мога да изтегля?

Спешните заеми без трудови договори се предоставят под формата на мини кредити със суми от 50 до 250 лева. Също така се предлагат онлайн заеми от 300 до 600 лева и такива на месечни вноски с размер до 5000 лева.

Как мога да намеря подходяща фирма за спешни кредити без доходи?

Информация може да намерите в интернет, като разгледате страницата на дадена фирма или сайтове, които правят сравнение и ревюта на различните кредитори.

Мога ли да изтегля спешни кредити без доходи, ако съм с лоша кредитна история?

Ако желаете да изтеглите такъв кредит, но сте с лоша кредитна история, трябва да дадете обстойно обяснение на кредитодателя, защо сте закъснели с вноските си и с какви средства ще изплатите заема си.