5
Стик кредит
от 200 лв
до 3000 лв
от 3 мес
до 24 мес
на месечни вноски
прозрачни условия
няма допълнителни такси

Стик Кредит е продукт на “СТИК -КРЕДИТ” АД, млада небанкова финансова организация, която вече се ползва от доверието на широка група хора. Целта на фирмата е да задоволи потребностите и нуждите на своите клиенти. Компанията предлага бързи кредити, от които можете да се възползвате незабавно. Стик Кредит е организация, която е отговорна, иновативна, предлагаща висококачествени кредитни продукти, първокласно обслужване и внимание към клиентите.

Предимства:

 • Кредит изцяло онлайн
 • Отговор на молбата ви до минути
 • Бърза и опростена форма на кандидатстване
 • Личните ви данни са 100% защитени
 • Усвояване на сумата до часове
 • Няма скрити такси и условия
 • Професионализъм и коректност 
Стик кредит

Видов Кредити

Стик кредит предлага на своите клиенти и бъдещи такива два вида бързи заеми:

Кредит до заплата

Кредит до заплата е чудесен финансов продукт. Той ви осигурява помощ, когато най-много имате нужда от пари, в периода преди заплата. С този заем може да изтеглите суми с размер от 50 до 800 лева, като първият кредит е безлихвен. Отговор на заявката си получавате до минути по email или sms. Ако сте одобрени може да изберете периода на погасяване и размера на желаната сума. Парите получавате много бързо по банков път или на касите на Easy Pay.

Кредит на месечни вноски

Този заем е изключително удобен и търсен от хората, които предпочитат да изтеглят по-голяма сума и да плащат дълга си на месечни вноски. Средствата, които може да изтеглите са от 200 до 3000 лева със срок на погасяване от 3 до 24 месеца.

Характерно за заемите на Стик Кредит е прозрачността и точните условия. Няма допълнителни такси, скрити изисквания или оскъпяване на кредита.

Кой може да се възползва от Стик Кредит (StikCredit)?

Всеки български гражданин на възраст от 18 до 70 години притежаващ валидна лична карта може да се възползва от този заем. Стик Кредит е удобен за хора, които имат спешна нужда от пари и искат да ги получат в максимално кратък период от време. Критериите за одобрение при този вид заем са достъпни и лесно реализуеми, като имате големи шансове кандидатурата ви да не бъде отхвърлена, а приета.

Предназначение на Стик Кредит

Хората теглят Стик Кредит поради най-разнообразни причини и цели. Най-нормално е да бъде взет за покриване на текущи разходи, нужди от битово естество, при здравословни проблеми, покриване на стари дългове, ремонти, екскурзия и други. Важно е да споменем, че фирмата не ви изисква доказателство, за какво ще използвате парите. За вас съществено е да си плащате вноските навреме, да сте коректни и да използвате сумата по заема разумно и резултатно.

Вземи стик кредит

Кандидатстване и одобрение

При кандидатстване и одобрението за кредит, процедурите са улеснени и съобразени с нуждите и очакванията на клиента. Процеса е изцяло онлайн, максимално улеснен за хората без да се налага да чакат на опашки и да губят ценно време.

Всичко, което трябва да направите е да подберете кредит според нуждите си и да изберете желаната сума и да попълните формуляр с информация от личната си карта. 

Отговор на вашата молба дали сте одобрен от Стик Кредит ще получите много бързо, до няколко минути, обикновено посредством sms или по електронната ви поща (email). Ако сте одобрени, желаната сума може да придобиете отново в рамките на минути.

Парите ви се дават от компанията по предпочитан от вас начин, на касите на EasyPay или по банков път.

Методи за изплащане на заем

Можете да изплатите взет заем със същите методи, с които сте го получили. Ако ви е по-удобно може да го направите на касите на ИзиПей, като причина за плащане напишете номера на договора и своето ЕГН. За тези които предпочитат банковите преводи, това е възможно с превод по банковата сметка на Стик Кредит.

Рефинансиране на кредит

Стик Кредит предлага опция за рефинансиране на кредит. Тегленето е възможно до минути, без да се налага от ваша страна да осигурявате поръчител. За да се възползвате от рефинансиране, трябва да отговаряте на няколко изисквания:

 • Да сте български гражданин
 • На възраст от 18 до 70 години
 • Да притежавате валидна лична карта
 • Да сте в състояние да докажете своите доходи

Контакти – Стик Кредит

Стик Кредит има клонове в много градове на България, които може да посетите, за ваше улеснение на сайта на компанията можете да намерите карта с всички офиси на територията на страната. Те са с целодневно работно време от понеделник до събота включително.

Разбира се може да се свържете със служители на фирмата по телефон или email. Друга опция е да зададете своите въпроси на сайта в Чат секцията, директно на кредитен специалист, който също може да ви съдейства.

чудесни условия със стик кредит

Често задавани въпроси

Защитени ли са личните ми данни със Стик Кредит?

Да, Стик Кредит прилага иновативна Geo Trust технология, която гарантира напълно защитата на личните ви данни.

Мога ли да върна кредита предсрочно?

Да, напълно е възможно. Ако го върнете преди изтичане на договора, фирмата начислява лихва, само за периода през който сте използвали кредита.

Към кого да се обърна, ако имам въпроси по Стик Кредит?

Нормално е да възникнат въпроси или неясноти по договора, в такива случаи е най-добре да се обърнете към кредитните консултанти. Те са достатъчно компетентни, разбиращи и готови да ви помогнат. Защото най-важното е да сте сигурни, че това е точния кредит отговарящ на нуждите ви.

Какво ще се случи, ако не мога да си платя кредита?

По закон фирмите кредитори записват всички заеми в ЦКР. Това означава, че ако се бавите с вноските или не можете да си изплащате дълга, това ще се отрази на кредитната ви история. Свържете се незабавно с кредитната институция, за да ви съдействат и насочат, към разрешаване на проблема.