Бързи кредити онлайн

Неоспорими са предимствата на Бързи кредити онлайн, като облекчена процедура при кандидатстването, минимално количество документи и бързина при одобрението. За това и те са толкова търсени и предпочитани от хората в България. Бързи кредити онлайн се предоставят от небанкови финансови организации с почти незабавно усвояване на заема и с кратък период на погасяване. По-надолу ще разгледаме всичко отнасящо се до бързите кредити онлайн.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Вземи бързи кредити онлайн

Какво означава Бързи кредити онлайн

Това са заеми, които се дават за кратък срок и са необезпечени, отпускат се на хора с постоянни доходи от фирми за бързи заеми. За тях може да кандидатствате навсякъде, по всяко време, от компютър, таблет, телефон. Обикновено се предлагат с период на погасяване от 15-30 дни до няколко месеца и много често са в размер от 50 лева до 5000 лева в зависимост от специфичните условия на фирмата кредитор. 

Видове бързи кредити

На българския пазар съществуват два вида бързи кредити онлайн:

С еднократна вноска

Известен още като заем до заплата или аванс. Този сравнително нов вид кредит става все по-популярен и желан сред хората. С него могат да се покрият неочаквани разходи и дълга може да се върне на фирмата кредитор при следващата заплата, хонорар или пенсия. Заема от който може да се възползвате е в размер от 50 до 750 лева за срок от 3 до 45 дни.

С равни вноски

При този вид кредит може да изтеглите повече пари и да ги връщате до няколко месеца. Като сумата, която се отпуска от фирмите е до 1500 лева със срок на погасяване до една година.

За какво мога да използвам бързи кредити 

Те се използват с различни цели, в зависимост от нуждите на клиента:

  • Неотложен жилищен ремонт
  • Поправка на кола
  • Лечение
  • Текущи разходи
  • Покупка на бяла техника за дома
  • Непланирана отпуска
  • Тържество, събиране
  • Покриване на друг кредит
усвояване на бързи кредити онлайн

Задължителни условията при кандидатстване за бързи кредити онлайн?

Има няколко основни изисквания към кандидатите при отпускане на заем.

Напълно задължително е да сте навършили 18 години, някой заемодатели дори изискват навършени 21 или 23 години. Друго важно изискване е да имате валидна лична карта и да сте български гражданин. Да имате доказуем постоянен доход, защото фирмите имат правото да ви искат трудов договор. Също така всеки желаещ да получи заем подлежи на проверка в Централния Кредитен Регистър. В ЦКР се пазят данните на всички кредитодатели, като те са длъжни да регистрират всички просрочени или неизплатени дългове. Не бихте имали проблем с одобрение за нов заем, ако сте имали затруднения при погасяването на дълг преди години, защото в регистъра се пази информация за заеми с лоша кредитна история за последните 5 години. Ако имате непогасен дълг през последните 90 дни или повече, това прави одобрението ви по-трудно.

Как да намеря най–добрите бързи кредити онлайн?

Най-добрия начин е като сравните офертите на различните фирми онлайн. Това ще направи избора ви по-реален и прецизен. Има няколко важни неща на които трябва да обърнете внимание при сравнение на финансовите продукти. От една страна е лихвата, основния елемент при сравнение на няколко заема. Като важно е да знаете, че една лихва може да бъде годишна, месечна или дневна, като това се определя от регламентирания период за погасяване на дълга. Друг важен аспект, на който да обърнете внимание са таксите по заемите.

Изключително важен елемент за сравнение е Годишният процент на разходите. ГПР показва точната сума, която трябва да платите обратно на кредитодателя, включваща лихвите и таксите по дълга. От 2014 г. насам разходите по един заем не могат да надвишават 50% от стойността на усвоената сума.

Бързи кредити онлайн без доказване на доход 

Все повече хора се насочват към търсенето на бързи кредити онлайн без изискване за доказване на доход или трудов договор. Фирмите, които предлагат такава финансова услуга компенсират липсата на реален доход, като изискват от кандидатите гарант или обезпечение. Ако решите да вземете такъв заем гарант (поръчител) може да стане ваш приятел или познат с добра кредитна история, а за обезпечение може да използвате ваше движимо или недвижимо имущество.

условия за бързи кредити онлайн

Какво става, ако не заплатите вноските по бърз кредит навреме?

Размера на лихвата, която трябва да заплатите при бърз кредит е изрично посочена в договора, който сте подписали при отпускане на заема. При евентуално забавяне с вноските кредитодателят започва да начислява лихва за това просрочване.

В такива случаи, когато поради една или друга причина не можете да заплатите месечната си вноска, трябва да се обърнете към компанията веднага. Тя може да ви предложи различни компромисни варианти. Например рефинансиране на заем или възможност за разсрочено плащане.

Често задавани въпроси

Мога ли да взема бърз заем, но без доказване на доход?

Да, можете да вземете бърз заем. На пазара има компании, които отпускат пари без доказване на доход, обикновено за суми до 1000 лева. В голяма част от случаите фирмите дават заемите срещу гарант (поръчител).

Каква сума може да ми бъде отпусната?

При Бързи кредити онлайн се отпускат малки суми, между 50 и 1000 лева с кратък период на изплащане (от няколко дни до 6 месеца).  

Как да изберем най-изгодните бързи кредити онлайн?

Най-важният критерий при сравнение на бързи заеми онлайн е ГПР. Годишният процент на разход обхваща всички такси, лихви, застраховки и комисионни, които представляват истинската цена на заема.