5
кредитна карта Уникредит булбанк
от 500 лв
до 10000 лв
годишна такса 25 евро
минимална вноска
гратисен срок до 45 дни
експресно издаване
валидност 4 год
допълнителна карта

Visa Classic

Кредитна карта Уникредит

Кредитна карта Уникредит е един изключителен продукт, много търсен и предпочитан от потребителите в България. Уникредит Булбанк е една от главните и основни банки на територията на страната, член на УниКредит, водещата Паневропейска търговска банка. Уникредит предлага голям набор от финансови, кредитни, застрахователни и инвестиционни продукти. Стреми се и успява да работи за благото на своите клиенти. По-надолу ще разгледаме всичко касаещо кредитна карта Уникредит.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредитна карта Уникредит

Видове кредитни карти

Банката предлага няколко различни вида кредитни карти с отлични параметри.

Кредитна карта Уникредит Mastercard Standard

Mastercard Standard е в евро или лева с лимит в диапазон от 500 до 10000 лева. За да получите тази карта трябва да имате минимален месечен доход от 300 лева. Тя се издава експресно или за нормален срок от 5 дни. Минималната месечна вноска е в размер на 3%, а годишната такса е 25 евро. Безлихвеният период е доста дълъг до 45 дни, месечната лихва е 1.60%, начислява се само върху използваната част от кредита. Срок за издаване на кредитна карта е 4 години.

Методи за погасяване:

  • На каса в банков офис
  • На банкомат- вноски в брой
  • Погасяване, чрез ваша друга сметка 
  • Мобилно банкиране- удобно и бързо

Кредитна карта Уникредит мнения за центъра на обслужване са отлични. Кредитните консултанти са в услуга на потребителите 24 часа в денонощието. Банката осигурява на своите клиенти безплатни известия за дължими суми и извлечения по сметката.

VISA Classic

Кредитна карта Уникредит VISA Classic е с кредит от 500 до 10000 лева. За да се възползвате от тази карта трябва да имате доказуем месечен доход от минимум 300 лева. Тя е с валидност 4 години и се издава за 48 часа или нормална поръчка от 5 работни дни. Таксата на годишна основа е 25 евро, минималната вноска е в размер на 3%. Лихвата е 1.60 % на месец и се начислява само върху използваните суми. Дълъг гратисен срок до 45 дни. Към картата на титуляра може да се издаде допълнителна такава. Не се начислява такса при пазаруване онлайн или в магазини в България, а извън страната таксата е 0.50 лева. Процеса по активацията на кредитната карта е безпроблемен, може да се извърши на всеки Уникредит банкомат. Лесно и удобно безконтактно плащане за суми до 100 лева.

Кредитна карта Уникредит Mastercard Gold

За да се възползвате от тази превъзходна златна карта трябва да имате месечен доход от минимум 1000 лева. Картата се издава в лева или евро за 5 работни дни или експресно. Отлична карта с лимит от 5000 до 60000 лева. Таксата на годишна основа е 50 евро, а месечната лихва е 1.60%. Картата е с валидност от 4 години. Активирането на картата е лесно и безпроблемно на всеки Уникредит банкомат. Удобни безконтактни плащания на ПОС терминали за суми до 100 лева. Имате възможност да плащате битовите си сметки онлайн с ePay.bg, а на банкомат с приложението B-Pay.

Mastercard Gold е символ на престиж и успех. Тя осигурява на своя притежател сигурност, комфорт и гъвкавост. Кредитна карта Уникредит носи редица преференции и оферти, като намаления в хотели, комплекси, самолетни билети, рент-а-кар и много други.

Видове кредитна карта Уникредит

Кредитна карта Уникредит VISA Gold

Престижна, международна златна карта с доста висок лимит и транзакции. Предлагаща на своите собственици много оферти, промоции, безплатна застраховка. Такова предложение е Visa Luxury Hotel Collection, ексклузивни предложения за екзотични дестинации, круизи, пътувания. Гарантирани резервации на хотели, рент-а-кар, самолетни билети, пазаруване в интернет.

Безпроблемно използване на дигиталните портфейли за Android и Apple Wallet. Висока степен на защита на картата с динамична парола.

За да се възползвате от VISA Gold трябва да имате минимални доходи от 1000 лева на месец. Картата се издава в евро и лева, с лимит в диапазон от 5000 до 60000 лева. Срок за издаване на кредитна карта е от 48 часа до 5 работни дни. Картата е с годност от 4 години. Лихвата на месечна основа е 1,30 %, начислява се само върху използваните активи. Минималната месечна вноска е 3%, гратисен период от 1 година, през която не се начислява такса, а след това е в размер на 50 лева. Безлихвеният период е доста дълъг до 45 дни. Право на допълнителна карта към тази на титуляра.

Кредитна карта Уникредит Mastercard Platinum

Кредитна карта Уникредит символ на авторитет, успех и престиж. Международна карта с висока защита и лимит. Възможност за използване на дигитални портфейли Apple Wallet и този за Android. Удобен и безплатен престой в бизнес салоните на летище София и SKY Lounge и JET Lounge на летище Виена. Осигурена безплатна застраховка при пътуване в чужбина.

За да разполагате с тази Уникредит кредитна карта трябва да имате месечен доход от 6000 лева. Mastercard Platinum е с доста висок лимит до 100000 лева и може да бъде издадена в лева или евро. Отпускането на картата отнема нормално 5 работни дни и е със срок на валидност от 4 години. Лихвата на месец е 1.60%, а таксата за една година е 100 евро. Безлихвения гратисен срок е дълъг до 45 дни и минималната месечна вноска е от 3%. Картодържателите получават безплатни текстови съобщения и информация по имейл за предстоящи плащания, извлечения по картата. 

Теглене на пари в брой от кредитна карта, плащане на ПОС терминали. С Mastercard Platinum може да запазвате и плащате самолетни билети, хотели и други. Да плащате онлайн сметки за ток и вода на банкомат с услугата B-Pay. С програма PLUS събирате и пазарувате с точки във физически магазини.

плащай с кредитна карта Уникредит

Кредитна карта Уникредит VISA Platinum

Първокласна, елегантна и сигурна международна карта. С безплатна застраховка при пътуване извън страната. Свързване на картата с портфейли на Apple Wallet и този на Android за напълно дигитални плащания. Картодържателите се възползват от предимства и преференции с програмата Visa Luxury Hotel Collection. Достъп до ексклузивните бизнес салони на летище София.

За да можете да вемета VISA Platinum трябва да имате месечен доход от 6000 лева. Картата е с много висок лимит до 100000 в лева или евро. Лихвата на месечна основа е 1.30%, такса не се начислява за първата година, след това тя става 100 евро. Платинена кредитна карта Уникредит е с дълъг безлихвен период до 45 дни и с валидност от 4 години. Минимума, който картодържателите трябва да внесат месечно е 3%. Право на издаване на допълнителна карта. Наблюдаване и менажиране на картата с Булбанк Мобайл. Членство в програма PLUS и много други преференции и оферти.

Често задавани въпроси

Какво е програма PLUS?

В тази програма са включени всички кредитни и дебитни карти предлагани от банката. Ако използвате картата си при партньори на банката се начисляват точки, с които може да пазарувате стоки и услуги. Всяка точка се равнява на 1 стотинка.

Какви са Кредитна карта Уникредит мнения?

Мненията за кредитна карта Уникредит са предимно положителни. Много настоящи клиенти, а и не само такива се възползват от чудесните условия и параметри на тези карти.

Сигурно ли е плащането в интернет с Кредитна карта Уникредит?

Да, плащането в интернет е сигурно с използваната от Уникредит 3D динамична парола. Тя е различна при всяко плащане и осигурява висока защита.

Как да се свържа с Уникредит Булбанк?

Много и различни са начините да се свържите с банката. Можете да посетите един от многото офиси на Уникредит и да разговаряте с компетентни и лъчезарни кредитни консултанти. По телефон от страната и чужбина, чрез 24 часов контактен център във връзка с вашата карта, също и по електронни канали.