5
Fibank credit card
от 500 лв
до 10000 лв
гратисен срок 45 дни
Валидност 5 год
годишна лихва ПОС плащания 16%
Заяви онлайн
3D защита
безплатна застраховка пътуване

Visa Classic

Кредитна карта Фибанк

Кредитна карта Фибанк е правилният избор. В днешно време да притежаваш кредитна карта се е превърнало в комфорт, спокойствие и удобство. Дава ти свободата да пътуваш, да пазаруваш онлайн и във физически магазини, да наемеш кола под наем и много други удобства. Модерните кредитни карти оферират достъп до револвиращ кредит. Собствениците им разполагат с кредитен лимит, суми, които могат да изтеглят по всяко време.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи

Първа инвестиционна банка е утвърдена финансова организация с 25 годишна история. Смело може да се каже, че е една от най-добрите банки на българския пазар. Тя оферира различни видове кредити- жилищен, потребителски, овърдрафт, както и дебитни и кредитни карти. Днес ще обърнем специално внимание на забележителната кредитна карта Фибанк.

кредитна карта Фибанк

Характеристика на видове кредитни карти Фибанк

Банката представя няколко вида кредитни карти с чудесни условия. 

Visa кредитна карта Фибанк

Tова са 4 вида карти за всякакви нужди и предпочитания. Всеки клиент със сигурност ще намери най-добрия продукт за себе си.

Visa Класик

Тази карта е с минимален лимит от 500 лева и максимален до 10000 лева. Може да я вземете в предпочитана от вас валута- лев, паунд, евро, американски долар. Годишната такса е в размер от 39 лева, а годишният лихвен процент е 16% при плащания на ПОС терминал, а при теглене на пари в брой от кредитна карта е 18%. Периода, който не се облага с лихва е от 45 дни. Без изискване на обезпечение. Кредитната карта се издава за срок от 5 години с възможност при желание на клиента за автоматично подновяване.

Visa Златна

С тази престижна карта разполагате със суми от 5000 до 20000 лева. Може да ви бъде издадена в лева, долари или евро. Годишната такса, която трябва да заплатите е в размер на 100 лева. При плащания на ПОС терминал годишната лихва е 16%. Картата ви носи бонуси, редица преимущества и оферти. Можете да се възползвате от изклузивното членство в Lounge Key. Това е програма, която ви осигурява релаксиращ и комфортен престой в над 600 летищни салона. Чудесни места да прекарате времето, докато очаквате своя полет. Таксата на посещение е преференциална в размер на 28 euro.

Visa Платинена

С тази най-изгодна кредитна карта Фибанк разполагате със суми от 15000 до 50000 лева. Валутата е по ваш избор в лева, евро или щатски долар. Годишната ви такса е в размер на 250 лева. При плащания на ПОС терминал дължите годишна лихва от 16%. Като собственик на платинена карта се ползвате със специално отношение, привилегии и големи отстъпки. Ексклузивно членство в Priority Pass. Програма, която ви осигурява неповторим и комфортен престой в над 900 салона на летища навсякъде по света. Таксата е в размер на 28 eurо.

Fibank-eMAG кредитна карта Фибанк

Това е нова кредитна карта на Фибанк с кредит в размер от 500 до 50000 лева. С месечна такса от 5 лева и годишна лихва от 13.90%. Ако обичате да пазарувате от Емаг.bg, а и не само, това е точната карта за вас. Специални услуги като натрупване на точки при пазаруване в сайта или ако желаете може да разсрочите плащанията си в сайта от 2, 3 до 12 равни месечни вноски. Интернет пазаруването е надеждно и сигурно с 3D защита на Fibank-eMAG. Можете да използвате картата лесно и безпроблемно в страната и чужбина. Също така имате право на безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“.

Кредитна карта Фибанк

Mastercard кредитна карта Фибанк

Банката предлага 3 вида Mastercard карти с прекрасни параметри и условия.

Mastercard Стандартна

С тази карта разполагате със средства от 500 до 10000 лева. Може да я поръчате в желана от вас валута-лева, долар, евро. 45 лева е размера на годишната такса, а 16% е годишния лихвен процент. Стандартната карта ви осигурява лесно и безпроблемно плащане в България и чужбина. Тя е оборудвана с 3D защита срещу посегателства. Чрез навременни текстови съобщения банката ви информира за всяка транзакция. Картодържателите получават безплатна застраховка.

Mastercard Златна

Тази луксозна карта е с максимален лимит до 20000 лева. В предпочитана от вас валута в лева, долари или евро. Годишната такса е в размер на 100 лева, а годишната лихва 16% при плащания на ПОС терминал. Собствениците на златна карта се ползват от редица привилегии, оферти, включване в различни програми. Такава специална програма е Lounge Key.

Достъп до над 600 ексклузивни летищни салони, осигуряващи комфортна и релаксираща обстановка за времето до вашия полет.

Mastercard Платинена

С тази ексклузивна кредитна карта Фибанк разполагате със суми от 15000 до 50000 лева, евро или щатски долари. Годишната такса е в размер на 250 лева. Годишният лихвен процент при теглене кеш е 18%, а при плащания на ПОС терминал 16%. Лихва не дължите за първите 45 дни. Картата е валидна за 5 години с право на подновяване. Тази изключителна платинена кредитна карта Фибанк ви осигурява много привилегии, специално отношение, бонуси, членство в ексклузивни програми. Такава е Lounge Key, програма която ви осигурява спокоен и удобен престой е повече от 600 летищни салони, преди да се качите в самолета.

Кредитни карти Diners Club

На вашето внимание перлата на Първа инвестиционна Банка, кредитна карта Diners Club създадена заедно с Дайнърс клуб България. Картата е под името Evolve. Тя обединява най-добрите параметри на Mastercard и Diners Club International. Лесно и безпроблемно навигиране на картата. Изключително удобство, разплащане на много места, бързи безконтактни плащания в България и чужбина. Осигурява големи намаления в търговски обекти. Висока безопасност чрез 3D защита срещу измами. Гратисният период е в срок от 45 дни. Други екстри са безплатната застраховка, запазване на хотели, ресторани. Безплатен прием в повече от 850 салона на световни летища.

Право на допълнителна кредитна карта Фибанк

Като собственик на кредитна карта от Фибанк може да изкарате допълнителна карта на свои близки или роднини, които са на възраст над 18 год. С нея може да пазарувате, където си пожелаете, като се използва кредитният лимит на основната карта на титуляра.

Тази опция има много положителни аспекти. Плащане на обща погасителна вноска, ефикасен контрол на личните финанси. Навременно и непрекъснато информиране от страната на банката за всяко плащане с допълнителните карти.

Избери кредитна карта Фибанк

Кредитна карта Фибанк с неснижаем остатък

С тази карта получавате независимост, леснота и свобода, когато пазарувате онлайн, във физически магазини в България и чужбина, теглене в брой. Интересно е, че нямате кредитен лимит, лихва. Използвате своята карта с неснижаем остатък в ресторанти, хотели, музеи, концерти, за самолетни билети, покупки онлайн и в търговски обекти и други навсякъде в България и чужбина. Придобивате безплатна здравна застраховка при пътуване извън страната до 15000 долара.

Често задавани въпроси

Как мога да се свържа с Фибанк?

Имате възможност да се свържете с банката по най-различни начини. Като посетите един от многото офиси на банката, с телефонно обаждане на телефонни номера за България и чужбина или изпратите e-mail със запитване. Също така на официалната страница на Фибанк може да намерите разнообразна и богата информация за всички предлагани от нея продукти.

Има ли възможност за кредитни карти с онлайн заявка?

Да, напълно е възможно това с Фибанк. За по-голямо удобство можете да проведете видео консултация с един от любезните и високо квалифицирани кредитни консултанти, за да научите повече за процедурата.

Как мога да изплащам задълженията си?

На ваше разположение са различни начини за погасяване според вашите предпочитания. В офис на банката, на банкомат, от вашия телефон с My Fibank- електронно банкиране, превод по сметката ви.