5
Райфайзен кредит
от 1000 лв
до 40000 лв
от 6 мес
до 10 год
гъвкав лихвен процент
заяви онлайн
кредитна карта
предсрочно погасяване

Райфайзен кредит е превъзходен продукт на Райфайзенбанк. Банка учредена през 1994 година, която е собственост на „Райфайзен Банк Интернешънъл“. Утвърдена, конкурентоспособна, предпочитана и една от доминиращите на българския финансов пазар. Предлагаща райфайзен кредит на граждани, институционални, корпоративни клиенти и предприятия. Които срещат подкрепа от квалифицирани, разбиращи и отдадени на работата си специалисти в областта на кредитирането и банкирането.

Видове Райфайзен кредит

Онлайн Потребителски Райфайзен кредит

Райфайзен кредит, за който кандидатствате изцяло онлайн, чрез мобилното банкиране RaiMobile. Ако сте вече клиент на банката подписвате договора онлайн и не след дълго парите са превеждат по разплащателната ви сметката. Кредита е без обезпечение. Сумата, която можете да усвоите е от 1000 до 38 000 лева за период от 6 месеца до 10 години. Лихвеният процент на годишна основа е от 5.5%. Има месечна такса за менажиране на разплащателна сметка 4.00 лева.

Стандартен потребителски кредит

С този кредит може да си помогнете в много аспекти. Да направите ремонт на дома си, да си купите нова кола, да отидете на почивка и за много други планирани и непланирани разходи. Потребителският Райфайзен кредит е със суми от 1000 до 40000 лева. Може да кандидатствате в офис на банката или онлайн, за по-голямо удобство. Просто изпращате запитване и кредитен консултант ще се свърже с вас. Ценообразуването е прозрачно, лихва според профила на клиента, предварително уточнена надбавка. Също така, ако желаете може да се възползвате от кредитна карта, без каквато и да е такса за обслужването през първата година. С дебитната карта, която получавате може да теглите от всички банкомати на Райфайзен без такса, също и от банкомати на 3 други банки. Важно е да споменем, че ако желаете да погасите частично или цялостно кредита си предсрочно не се начисляват никакви такси.

Потребителски кредит – нетен доход от 1100 лева

С този Райфайзен кредит може да се възползвате от сума до 70000 лева. С тези пари може да реализирате много свои желания и мечти. Имате опция да кандидатствате онлайн или в клон на банката, това разбира се е въпрос на лична преценка. И при двата начина ще ви консултират и съдействат компетентни и любезни кредитни консултанти. 

Тук има прозрачност на ценообразуването, предварително установена надбавка. Дебитна карта с безплатно теглене от банкомати на Райфайзен и на още три банки на територията на страната. Няма такси при преждевременно погасяване на кредита. Също така, ако желаете може да се сдобиете с кредитна карта, без никакви такси за първата година.

Както казахме може да кандидатствате за заем до 70000 лева, за срок от 6 месеца до 10 години.

Потребителски кредит за пенсионери

От кредит за пенсионери могат да се възползват хора, които са в пенсионна възраст. Заем със суми от 1000 до 30000 лева, със срок на погасяване от 6 месеца до 7 години. Желаещите ще получат нова депозитна сметка, където ще се превежда пенсията им. Също така могат да се възползват от безплатно теглене от всеки един банкомат на банката.

Непроменлива лихва за първата една година. Теглене без такса от всички банкомати на Райфайзен. Хората в напреднала възраст могат да се възползват от безплатна застраховка „Живот за пенсионери“ върху кредитните вноски.

Ипотечен Райфайзен кредит

Чудесен кредит, с който може да постигнете много и да сбъднете своите мечти за дълго чакан уютен семеен дом.

Това е дългосрочен кредит с период на погасяване до 30 години. С прозрачно ценообразуване, преференциална лихва. Ако превеждате заплата си в банката имате в допълнение отстъпка за застраховка на месечните кредитни вноски- Живот Плюс.

Жилищен Райфайзен кредит с фиксиран лихвен процент за 3 или 5 години

Дошъл е моментът да предприемете една от най-важните стъпки в живота си – да си вземете жилище. Райфайзен ви осигурява този шанс с възможност сами да определите периода, през който лихвата ще е една и съща без промяна за 3 или 5 години. Сумите, които може да изтеглите са в размер от 10000 до 800000 лева, със срок на погасяване до 30 години.

Заем с прозрачно ценообразуване, определена надбавка след срока на фиксираната лихва. Също така получавате безконтактна дебитна карта с 3D сигурност за безпроблемно плащане онлайн, мобилно банкиране RaiMobile.

Жилищен Райфайзен кредит

Жилищен кредит ви дава прекрасната възможност да закупите имот (къща, апартамент) или да рефинансирате ипотечен заем от всяка друга банка. Конкретна надбавка и прозрачност на ценообразуването. За ваше удобство получавате дебитна карта с безплатни плащания на ПОС терминали, безтаксово теглене от банкомат на Райфайзен и 3 други банки на територията на България. Също така може да се възползвате от кредитна карта с предварително уточнен лимит и без такса обслужване за период от една година.

Жилищният заем може да бъде в лева или евро с минимална сума от 10000 лева и максимална до 800000 лева, със срок на погасяване до 30 години. Гратисният срок е доста дълъг до 1 година, през който плащате само лихвен процент.

Потребителски кредит с ипотека

С този кредитен продукт може да си позволите така желаното ново жилище, да го ремонтирате, обзаведете по свой вкус. Възползвайте се от изгодна лихва съобразена с вашия личен профил, като за първата 1 година тя е фиксирана. Можете да разполагате с дебитна карта, с която теглите без такси на банкоматите на Райфайзен. Тя е с надеждна 3D защита, за да ви осигури спокойствие при онлайн покупки. Ако желаете може да се възползвате и от кредитна карта.

Сумите по потребителски кредит с ипотека варират от 1000 до 400000 лева със срок на погасяване от 1 до 20 години.

Студентски кредити

На вниманието на студентите Райфайзен предлага отличен кредит, който им дава сигурност и спокойствие през цялостното им обучение.

Заем с фиксирана лихва от 6.50 % за целия период. Без такси за предсрочно погасяване, комисионни и други суми по отпускане и управление. Гратисен период без лихва през цялото време на обучение. Срока на изплащане е до 10 години след края на гратисния период.

Кредити за корпоративни клиенти

Райфайзенбанк предлага кредити, от които може да се възползват корпоративни клиенти.

Стандартен инвестиционен кредит

Инвестиционният Райфайзен кредит може да бъде използван за всякакви нужди свързани с вашия бизнес. Закупуване на земя, сгради, строителство, ремонт и оборудване на офиси, предприятия, магазини и много други.

Индивидуални условия според нуждите на вашия бизнес или проект. Кредит, който се отпуска в лева, щатски долари или евро. Прозрачни и благоприятни условия за финансиране. Гратисен срок по главницата, съобразен със спецификите на бизнеса и проекта. Усвояването на лимита може да се случва на части или еднократно в рамките на договора срещу документи, които удостоверяват целево използване на сумата по кредита. Много често обектът на инвестицията може да бъде използван за обезпечение по заема.

Оборотно финансиране

Райфайзен предлага на вашето внимание кредит за оборотни пари, овърдрафт или револвиращ заем за потребностите на вашия бизнес. Средства които да използвате за различни цели, свързани с необходимостта от оборотни средства.

Оборотното финансиране бива:

Срочен оборотен кредит

Срочния оборотен кредит ви осигурява оборотни средства за покриване на разходи и консумативи, свързани с работата на вашата фирма. Финансирането по този заем е с фиксиран погасителен план.

Револвиращ оборотен кредит

Револвиращ оборотен кредит ви предоставя оборотни средства необходими за вашия бизнес или проект с възможност за многократно използване на лимита за целия период на кредита.

Овърдрафт 

Овърдрафт е възможност да разполагате с допълнителни пари, които надвишават сумата по вашата разплащателна сметка до регламентиран по договора лимит.

Земеделски Райфайзен кредит

С този кредит получавате възможност за обновление и разширение на своите земеделски имоти и допълнителни средства за покриване на прилежащи нужди.

Земеделски кредити съобразени и отговарящи на изискванията на сектор Животновъдство и Земеделие.

Видове земеделски кредити:

Агрокредит за покупка на земеделска земя

Кредит, с който можете да закупите земя от I до V категория. Особено удачен за хора, които се занимават с животновъдство и земеделие.

Агрокредит за покупка на селскостопанска техника

Както се подразбира от името с този Райфайзен кредит може да закупите нова или използвана селскостопанска техника. Което неминуемо ще доведе до по-добри резултати и успехи в начинанията ви.

Овърдрафт срещу субсидии от ДФ “Земеделие”

Кредит подпомагащ земеделци и животновъди, които имат одобрение за вземане на субсидии от ДФ „Земеделие”.

Райфайзен ви дава възможността да комбинирате различни кредити, според нуждите на вашия бизнес.

Често задавани въпроси

Какво е RaiMobile?

Това е мобилно банкиране онлайн, което е на разположение на всеки един клиент на банката.  

Какво е кредитен калкулатор?

Кредитният калкулатор изчислява всички аспекти по един кредит: седмична, месечна вноска, сумата по кредита и максималния размер, лихвата, ГПР(годишен процент на разходите), период на кредита.

Райфайзенбанк предлага ли услугата овърдрафт?

Да, абсолютно. Овърдрафт ви дава възможността да разполагате с допълнителни пари, които надвишават сумата по сметката ви с предварително уточнен лимит.

Какво представлява Райфайзенбанк Изкупуване на автомобили?

Райфайзен Лизинг предлага на вниманието на своите настоящи клиенти атрактивен продукт. Изкупуване на използвани автомобили финансирани от банката, което от своя страна води до възможност да подмените старата си кола с нова отново на лизинг. Това става като сумата на стария автомобил бъде използвана за авансово плащане по новата кола.