5
Уникредит Булбанк
от 150 лв
до 75000 лв
от 3 мес
до 10 год
без обезпечение
фиксирана или променлива лихва
заяви онлайн

Уникредит кредит е един от най-предпочитаните кредитни продукти. Уникредит Булбанк е утвърдена, водеща и стабилна финансова организация в България, част от УниКредит, прогресираща Паневропейска търговска банка. Уникредит е насочена към удовлетворяване на финансовите нужди на своите клиенти. Отнасяща се към тях с внимание и уважение. Търговска банка с богата история в инвестиционното, корпоративното банкиране, кредити, кредитни карти и финансови услуги. Утвърдена и просперираща в Централна, Западна и Източна Европа. С много лоялни и все повече увеличаващи се на брой клиенти. Днес ще обърнем специално внимание на различните видове кредити, които Уникредит Булбанк предлага.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Уникредит кредит

Видове Уникредит кредит

Потребителски кредит

Много търсен и предпочитан Уникредит кредит. С лесна и опростена процедура на кандидатстване само срещу лична карта. Отговор на молбата ви за заем ще получите много бързо в диапазон от 2 часа до края на работния ден. С минимална сума от 150 лева и максимална до 75000 лева. Срока на погасяване е от 3 до 120 месеца. Лихвата се определя индивидуално според желанието на клиента. Тя може да бъде фиксирана или плаваща. 

Студентски Уникредит кредит

Както се подразбира това е продукт специално създаден за подкрепа на бъдещи и настоящи студенти. Кредит, който може да подпомогне учащите се за изплащане на семестриални такси, финансиране на студентски бригади, за покриване на належащи нужди, закупуване на учебни материали и пособия.

Процедурата по кандидатстване е лесна без излишна и тромава документация, но се изисква наличието на поръчител. Бърз отговор на вашата молба от страна на банката. Можете да избирате между фиксирана или плаваща лихва. Кредита може да бъде усвоен наведнъж или на части. Периода на погасяване е до 10 години с минимален размер от 1000 лева. Банката дава възможност да се възползвате от гратисен период.

Уникредит Кредит с финансово обезпечение

Продукт с който пестите средства, докато посрещате належащите си нужди, обезпечен с парични активи от вашата сметка. Срока на кредита е доста дълъг до 10 години. Можете да го изтеглите в лева или евро. Минималната сума, която може да вземете е 500 лева. Този кредит е с обезпечение, като банкови гаранции, български ценни книжа и други. Вноските по този продукт са месечни или намаляващи.

Уникредит кредит за вашите златни години

Този финансов продукт е създаден специално за хора в пенсионна възраст. Срока на кредита е с продължителност от 3 месеца до 10 години. Сумата, която можете да усвоите е в диапазон от 150 до 10000 в лева. Лихвата за целия срок е фиксирана.

Ипотечен Уникредит кредит „Моят нов дом“

Кредит, за който може да кандидатствате и да бъдете одобрени напълно онлайн. Той е създаден основно за хора, които искат да купят, обновят, ремонтират жилище или да построят такова. Другото му предназначение е за рефинансиране на ипотечен кредит от различни банки. Лихвата е с много добри условия от 2.69%. Уникредит Булбанк финансира до 90% от инвестицията. Срока на кредита е доста дълъг до 35 години.

Универсален ипотечен кредит

Този кредит може да бъде използван за най-различни цели от покриване на текущи нужди, рефинансиране на ваш дълг до закупуването на имот. Не е необходимо осигуряване на разходооправдателни удостоверения. Процедурата по кандидатстване е безпроблемна с получаване на бърз отговор. Лихвата е плаваща за целия период на кредита.

Избери Уникредит булбанк

Ипотечен Уникредит кредит за клиенти без постоянно местоживеене в страната

Много добър кредитен продукт за българи и чужденци, които не живеят за постоянно в България, но са на постоянен трудов договор в друга държава. Тези клиенти с помощта на кредита могат да си закупят жилище. От тях не се изисква заплащане на такси за отпускане на ипотека също и при преждевременно изплащане на дълга. Бърза и безпроблемна процедура при подаване на документи и при одобрение. Вноските са съобразени с възможностите и желанията на клиента.

Допълнително финансови продукта

Програма „Препоръчай и спести“

Уникредит Булбанк е разработила програма „Препоръчай и спести“, с която клиенти на банката, които имат ипотечен кредит могат да препоръчат нейните продукти на свои приятели и роднини. При избор от тяхна страна на кредит от Уникредит те ще получат бонус до 400 лева, а техния приятел ще спести 50% от прилежащата такса за изготвяне на документите за обезпечение на ипотеката. Можете да препоръчате финансовите продукти на неограничен брой хора.

Подновяване вписването на договорна/законна ипотека

По закон периода на активност на вписаната законова ипотека е 10 години. Подновяването на вписването в имотния регистър е задача на този, който е взел кредита или на длъжника. Всички задължения се заплащат от кредитополучателя. От него се изисква да даде нужните документи и да започне всички необходими действия по подновяване на вписването на договорна/законна ипотека. Разходите по подновяването са няколко, като например:

Нотариална такса за заверяване на подписа на оторизирано лице от банката върху искането за подновяване. Честа практика е банката да извърши действия по подновяване на вписването на ипотеката, но това ще бъде за сметка на кредитополучателя.    

Уникредит кредит- овърдрафт

Пари в резерв

Под “Пари в резерв” се разбира овърдрафт, с който може да си осигурите допълнителни пари, при нужда и необходимост от такива, той ви дава спокойствие и сигурност. Овърдрафта е по дебитна карта с парични постъпления от месечната ви заплата. Лимита по този продукт може да се изразходва наведнъж или на части.

Овърдрафт с финансово обезпечение

С този краткотраен Уникредит кредит разполагате със суми, когато имате нужда, по всяко време. Пари, които са повече от текущата наличност по разплащателната ви сметка. За да се възползвате от овърдрафт не се налага доказване на минимален доход. Лесно и безпроблемно кандидатстване и бърз отговор. Отпуска се в лева и евро, за срок от 1 година с възможност за удължаване. Начислява ви се лихва само върху изразходваните суми. Друг голям плюс на този овърдрафт е, че не се изисква вашата законна половинка да става ваш солидарен длъжник.

Уникредит кредит

Овърдрафт срещу студентска стипендия

Ако сте студент и получавате стипендия може да се възползвате от овърдрафт с предварително определен лимит. За учащите във висши учебни заведения сумата е от 500 лева, а за бъдещите докторанти 1000 лева. Срока на отпускането на овърдрафта са различни, за стипендия за успех е 5 месеца, а за социална такава и докторантура 12 месеца. Приемлив месечен лихвен процент 1.079%.

Овърдрафт срещу студентска стипендия е уместен за покриване на семестриални такси и належащи нужди, закупуване на учебни помагала, плащане на квартира.

Често задавани въпроси

Какво е Уникредит кредит под условие?

Кредит със кратък срок, при който банката е тази която рискува, като осигурява банкови гаранции в полза на своя клиент. При изплащане на банковата гаранция, кредита от условен се превръща в ефективен.

Уникредит Булбанк предлага ли електронни услуги?

Да, Уникредит предлага различни и лесно управляеми електронни услуги. От своя телефон или компютър може да извършвате различни банкови операции. Също така да наблюдавате всяко едно действие по вашите сметки чрез удобен за вас метод- получаване на текстови съобщения или имейли.

Къде мога да си купя стоки на изплащане?

С УниКредит Кънсюмър Файненсинг може да пазарувате в над 2500 търговски вериги на територията на страната.

Мога ли да кандидатствам дистанционно за жилищен Уникредит кредит?

Да, с Уникредит това е напълно възможно. За удобството на своите клиенти банката предлага не само дистанционно кандидатстване, а и одобрение. Предоставяте изискуемите документи по електронен път от удобството на собствения ви дом.